Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

παιδιά ξέρει κανείς κανένα site για online αγορες που να είναι φτηνότερο από το www.fc-moto.de στα κράνη AGV???
    μου κάνει εντύπωση ότι παρότι τα AGV είναι ιταλικά δεν βρήκα ιταλικό site να έχει καλύτερες τιμές.....
    σκέφτομαι για το AGV GP ROSSI ...
    φυσικά οποιαδήποτε εμπειρία σχετικά με το εν λόγω κράνος είναι καλοδεχούμενη....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Οταν εψαχνα και εγω για κρανος (πριν 2-3 μηνες)ειχα καταληξει σε αυτο (agv gp pro)πολυ καλο
    κρανος για τα λεφτα του, το ειχα βρει περιπου στα 280-300 ευρω.
    Τελικα πηρα το AGV TI TECH απο το motocard στα ιδια λεφτα περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
    απο το κρανος.

Και τα δυο ειναι απο τα κορυφαια μοντελα της agv και δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες.

Τελική τιμή με μεταφορικά πόσο βγαίνει από εκεί?
    A gentleman would walk but never run...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    παιδιά ξέρει κανείς κανένα site για online αγορες που να είναι φτηνότερο από το www.fc-moto.de στα κράνη AGV???

http://www.moto-outlet.gr/

Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

+1000

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Για δες λίγο και εδώ. Γενικά είναι φτηνό

Τρελοκοτσιδού..!!!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Υπάρχει εδώ το GP Pro Rossi Mugello προσφορά στα 298?..Δεν ξέρω βέβαια τι μεταφορικά έχει..Κοίτα πάντως και στο thread της latris με τα sites,κάτω κάτω υπάρχουν λινκς που γραφει το καθένα και τι εταιρίες έχει..Οπου έχει agv μπες και ψάξε..Δύσκολα όμως θα βρεις φτηνότερα από το fc moto..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Καλό το moto outlet και καλή προσπάθεια (και μακάρι να δούμε κι άλλα) αλλά σε πολλά πράγματα δεν έχει φτάσει ακόμα το επιπεδο τιμών των e-shops του εξωτερικού..

Re: Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Καλό το moto outlet και καλή προσπάθεια (και μακάρι να δούμε κι άλλα) αλλά σε πολλά πράγματα δεν έχει φτάσει ακόμα το επιπεδο τιμών των e-shops του εξωτερικού..
    Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι πίσω όπως λές σε κάποια πράγματα ΑΛΛΑ αν δεν στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, πώς θα καταφέρει να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός?

Εγώ πάντως αν μιλάμε για διαφορές της τάξης των 20-30 ευρώ προτιμώ να παραγγέλνω από Ελληνικά e-shops που μπορώ και ευκολότερα να βρώ άκρη σε τυχόν λάθη της παραγγελίας!

Re: Re: Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι πίσω όπως λές σε κάποια πράγματα ΑΛΛΑ αν δεν στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, πώς θα καταφέρει να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός?

Εγώ πάντως αν μιλάμε για διαφορές της τάξης των 20-30 ευρώ προτιμώ να παραγγέλνω από Ελληνικά e-shops που μπορώ και ευκολότερα να βρώ άκρη σε τυχόν λάθη της παραγγελίας!

Ναι βέβαια..Αλλά αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη (πχ κανα 50-60? και πάνω) δεν θα το προτιμήσω..

Re: Re: Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

από ό,τι είδα οι διαφορές στις κατηγορίες GP και TITECH είναι πάνω από 100 ευρώ...
    εντάξει να στηρίξουμε τον ελληνικό εμπόριο αλλά δεν είναι κ φιλανθρωπικό ίδρυμα...κέρδος βγάζουν... όπότε κ εμείς σαν καταναλωτές ψάχνουμε το καλύτερο κ φθηνότερο...έτσι πιστεύω βελτιώνουμε και τις συνθήκες στην αγορά
    εννοείται ότι για διαφορές 20-30 ευρώ δεν θα γινόταν λόγος...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Τελική τιμή με μεταφορικά πόσο βγαίνει από εκεί?
    από FC-MOTO.DE η ρέπλικα του ρόσσι βγαίνει γύρω στα 330 με μεταφορικλά...λίγο πιο φτηνό εχω καταφέρει να βρώ απο αυτή τη σειρά αλλά οχι με τα συγκεκριμένα γραφικά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	34311-1069833.jpg 
Προβολές:	819 
Μέγεθος:	56,9 KB 
ID:	65832
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    από ό,τι είδα οι διαφορές στις κατηγορίες GP και TITECH είναι πάνω από 100 ευρώ...
    εντάξει να στηρίξουμε τον ελληνικό εμπόριο αλλά δεν είναι κ φιλανθρωπικό ίδρυμα...κέρδος βγάζουν... όπότε κ εμείς σαν καταναλωτές ψάχνουμε το καλύτερο κ φθηνότερο...έτσι πιστεύω βελτιώνουμε και τις συνθήκες στην αγορά
    εννοείται ότι για διαφορές 20-30 ευρώ δεν θα γινόταν λόγος...

Κοίτα να δείς φίλε μου... 100 ευρώ είναι όντως πολλά για διαφορά σε ίδιο προϊόν... σε αυτό συμφωνούμε...
    Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν σας αλλά εγώ έχω συναντήσει και την εξής περίπτωση:

Παλληκάρι αγόρασε προϊόν «ευκαιρία» από e-shop εξωτερικού, σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη, και σε πτώση το προϊόν άνοιξε σαν καρπούζι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του....
    Τί είχε συμβεί? Το προϊόν ήταν 5ετίας+ και γι' αυτό και βγήκε σε τόσο ανταγωνιστική τιμή στο «μαγαζί»...

Το συμβάν μπορεί να συμβεί και να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε «μαγαζί», εγώ απλά θέλω να καταλήξω στο ότι τρελές διαφορές σε τιμές ίσως, επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ, και να βρωμάνε κάποια... «ατασθαλεία»!
    Πάντα προσοχή στις αγορές μας... μεγάλες προσφορές μπορεί να κρύβουν και κινδύνους που ΔΕΝ μπορούμε να ελέγξουμε...

Εγώ προσωπικά πάντως προτιμώ τις εν Ελλάδει αγορές για να μπορώ μετά να σπάσω το κεφάλι του κάθε επιτήδειου!!!!!!
    Στο ελληνικό «μαγαζί» ξέρω πού είναι η έδρα του, πάω και τα κάνω γυαλιά καρφιά...
    Στο ξένο όμως... αν έδρα του είναι RAUFGHESTALTEN STREET 18 & FROILEIN 8 γωνία, ποιανού το κεφάλι σπάω??????????

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Στο ξένο όμως... αν έδρα του είναι RAUFGHESTALTEN STREET 18 & FROILEIN 8 γωνία, ποιανού το κεφάλι σπάω??????????

Το δικό σου;

:rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Το δικό σου;

:rotflmao:
    ΑΚΡΙΒΩΣ!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. On Line Shop
    από PortisHead στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2008, 18:56
  2. Πολυ ευχαριστημενος απο on line shop