πολλες φορες η φραση "εν το μεταξυ" ακουγεται εντο με ταξι!!κανουν εντο τα ταξι τελικα?μηπως πρεπει να ξεσηκωθουμε για τα πνευματικα δικαιωματα?
πολλες φορες η φραση "εν το μεταξυ" ακουγεται εντο με ταξι!!κανουν εντο τα ταξι τελικα?μηπως πρεπει να ξεσηκωθουμε για τα πνευματικα δικαιωματα?
:hypnotize
εσύ πρέπει να είσαι πολύ καμμένος για να το έχεις σκεφτεί αυτό...
...
...
ΜΑΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟ ΦΑΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗΗΗΗ
χαχα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
εντο με ταξι!!
δεν το'χα σκεφτεί ποτέ έτσι...
χαχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολύ καλός
Ξέρω από βέσπα!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑΝΑΦΕΡΑΜΕ......δικιο εχεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ ΑΡΧΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΝΑΜΕ , ειχα δει ενα βιντεακι με endo αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω. Βρηκα ομως αυτο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑΝΑΦΕΡΑΜΕ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
http://www.yourdailymedia.com/media/...Driving_Skills
:rotflmao: :rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
:a44:![]()
και συ στο κόλπο εισαι...
:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
Edo με ταξί, σούζα με λεωφορίο και πάει λέγοντας...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Egw thymame ena peristatiko se ena bar.Ekei pou piname ta potakia mas skaei enas gnwstos thamonas o Nikos Deros,ena thyrio 2 metra ntoulapa me megalo kolima me thn mixani tou.Tsampoukaleytike mia parea me thn party tou kai arxisan na peftoun ta xastoukia broxi kai emeis fonazame VARAAAAA...DEROOOOO.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
:hypnotize
εσύ πρέπει να είσαι πολύ καμμένος για να το έχεις σκεφτεί αυτό...
Κ εγώ το έχω σκεφτεί αυτό!!!! γιατρέ μου είμαι καλά;;
ρε τι κανει το ατομο στο video;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
μιας και μιλαμε για ταξί, εχετε σκεφτει ποσο επικερδες ειναι να καναμε τους δικυκλους ταξιτζήδες;
η διαφήμιση θα έλεγε!με το κινητό στο ε΄να χέρι και το κράνος σας στο άλλο καλέστε μας να σας "πετάξουμε" στον προορισμό σας!:rotflmao:
![]()
![]()
τα ρεστα μου στο τυπακι με το μινι παω να παρω τωρα ενα και γω!!!
![]()
![]()
εντο?παλι καλα που δεν εκανε και ρολλινγκ να τρελαθουμε τελειως:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: