Λοιπον ειπα να γραψω και ενα ποστ στα ελληνικα.....οπως εχω αναφερει ειμαι μαθητης της 3 λυκειου και το λυκειο σιστεγαζεται με το γυμνασιο...το προβλημα μου ειναι οτι τα γυμνασιακια εχουν παρει πολυ θαρος και βριζουν και πανε και κολλανε τσαμπουκα σε μερικα παιδια του λυκειου...για παραδειγμα σημερα ηρθε ενα πιτσιρικι και αρχιζε να με βριζει επειδη κλοτσισα την μπαλα του.με εφερε στα ορια να τον βαρεσω αλλα μετα σκεφτηκα πως αμα τον βαρεσω εγω θα φερει τους γονεις του να μου ζητισουν τον λογο...θα ηθελα να ηξερα αν οι σημερινοι γονεις μαθαινουν στα παιδια οτι πρεπει να σεβονται τους μεγαλυτερους...εγω θυμαμαι οταν πηγαινα γυμνασιο οτι δεν τολμουσα να πω ουτε μ@λ@κ@ σε παιδι του λυκειου.η το αλλο οταν εβγενε το λυκειο εξω εμεις επρεπε να σταματισουμε την μπαλα για να παιξουν αυτοι τωρα ομως εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο....η ερωτηση μου ειναι αμα μου ξαναπει τπτ ενα πιτσικιρι τι να του κανω να το αφισω ετσι η να δει τι θα πει να μην σεβασμο στους μεγαλυτερους??????
παιδια ΔΕΝ μπορω να γραφω στα ελληνικα μπορω να συνεχισω με τα greeklish μου PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!