Ο θυμος βαζει συρτη στην πορτα της λογικης
Αν οι σημερινές τάσεις διατηρηθούν, σε 50 χρόνια τα βρώσιμα ψάρια θα έχουν εξαφανιστεί εντελώς από την ανοιχτή θάλασσα, προειδοποιεί μεγάλη διεθνής έρευνα.
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=252
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Αν οι σημερινές τάσεις διατηρηθούν, σε 50 χρόνια τα βρώσιμα ψάρια θα έχουν εξαφανιστεί εντελώς από την ανοιχτή θάλασσα, προειδοποιεί μεγάλη διεθνής έρευνα.
http://www.in.gr/news/article.asp?l...mp;lngDtrID=252
Ηδη στον ανατολικο καναδα το ψαρεμα του βακαλαου εχει καταρευσει.
Στην ελλαδα υπαρχει μειωση τουλαχιστον 40% σε σχεσει με πριν απο 40 χρονια και τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα.
Η αιτιες , 2 ο ανθρωπος, και το χρημα
μεγαλε πρεπει να τα εχεις και πολυ μεγαλα
εγω ουτε που θα τα πλησιαζα
ο φοβος και ο τρομος των θαλασσων
:rotflmao:
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
αυτο στη 2η φωτο τι ειναι;
σκουποξυλο;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκουποξυλο???![]()
Οχι οδοντογλυφιδα ειναι:rotflmao:
Με τι τρόπο ψαρεύεις ? Αν είναι με δίχτυ, μήπωςςςς να πάρεις δίχτυα με μεγαλύτερο μάτι, γιατί το δίχτυ που έχεις, μάλλον για τούλι μου κάνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από cbr1100xx
Σκουποξυλο???![]()
Οχι οδοντογλυφιδα ειναι:rotflmao:
Oχι δεν ψαρευω με διχτυ ,με απλες πετονιες σε παραλιες και σε βραχια.
Τα εν φωτο θηρια ειναι απο σουνιο μερια κατω απο της καβοκολωνες βραδακι προς ξημερωματα
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Δεν σε πιστεύω,,, αυτά τα ψαράκια ή τα βρήκες μέσα σε μαρίδα που αγόρασες από ψαραγορά ή τα βρήκες μέσα στις κοιλιές από μεγαλύτερα ψάρια, ή, ή, ή.....Μου φαίνονται πολύ ``ταλαιπωρημένα`` για να είναι φρεσκοπιασμένα με πετονιά...![]()
vrooommmmm!!!
Και εχουν και μια θολουρα στα ματιαΑρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Δεν σε πιστεύω,,, αυτά τα ψαράκια ή τα βρήκες μέσα σε μαρίδα που αγόρασες από ψαραγορά ή τα βρήκες μέσα στις κοιλιές από μεγαλύτερα ψάρια, ή, ή, ή.....Μου φαίνονται πολύ ``ταλαιπωρημένα`` για να είναι φρεσκοπιασμένα με πετονιά...![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Και εχουν και μια θολουρα στα ματια![]()
![]()
τα επιασε στου μπακακου στην ομονοια!![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΓΑΛΕ , ΘΑ ΧΕΣΤΗΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΛΕΜΕ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cbr1100xx
Eιμαι κοντα 40 χρονων ψαρευω απο τα 5 μου κοντα 35 χρονια οπου ναναι θα εβγαινα στην συνταξη αν κολαγα ενσημα αλλα τοσο μεγαλα ψαρια πρωτη φορα πιανω και το κακο ειναι οτι δεν μπορουσα να τα αφησω παλι πισω στην θαλασσα αλλα ποως και να το κανεις ειναι μαγκια να μποεις να βγαλεις τετοια θηρια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ, πλάκας μας κάνεις ???Αρχικά δημιουργήθηκε από cbr1100xx
Oχι δεν ψαρευω με διχτυ ,με απλες πετονιες σε παραλιες και σε βραχια.
Δεν υπάρχει στην αγορά αγκίστρι για τέτοιου μεγέθους ψάρια !!!
(ακόμη και αν υπάρχει, σημαίνει ότι το έβαλες "επί τούτου", άρα πάς φιρί φιρί για γενοκτονία !!)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...