Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 85

Θέμα: 17 Νοέμβρη

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

17 Νοέμβρη

Δεν ανοίγω συζήτηση για την ημέρα αυτή ούτε για το τι σημαίνει για τον καθένα από μας. Είμαι όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω δουλειάς.Διαπίστωσα κάτι που με στεναχώρησε και με παραξένεψε ταυτόχρονα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι απίστευτα πολλές. Ετοιμάζονται λες και πάμε για πόλεμο. Κάθε πεζοδρόμιο έχει τουλάχιστον και μια διμοιρία. Αλλά ούτε και σ' αυτό θα ήθελα να παραμείνω.

Έπιασα τον εαυτό μου λοιπόν, να εκνευρίζεται. Να εκνευρίζεται από την τόση αστυνομική δύναμη. Να θέλω να τους βρίσω. Να τους βρίσκω μεγάλη πρόκληση για τα νεύρα μου, για όλα τα στραβά που συμβαίνουν γύρω μου σ' αυτήν την πόλη. Ίσως αν μπορούσα, αν ήμουν και με άλλους μαζί, να το έκανα.

Μήπως τελικά όλη αυτή η δύναμη η αστυνομική είναι ο λόγος ή μάλλον ένας από τους λόγους που προκαλούνται τα επεισόδεια????

Μήπως τελικά, όσο πιο μεγάλη είναι η αστυνομική δύναμη, τόσο πιο μεγάλη η πρόκληση για να σπάσουμε τον κλοιό τους??????

Μήπως τελικά, Όλη αυτή η δύναμη αντιστρέφει τα πράγματα και αντί να μας δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας μας προκαλεί?????

Ή μήπως είναι η ιδέα μου για όλα αυτά????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

όπως έγραψα και στην άλλη κουβέντα, το ένα τροφοδοτεί και χρειάζεται το άλλο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: 17 Νοέμβρη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δεν ανοίγω συζήτηση για την ημέρα αυτή ούτε για το τι σημαίνει για τον καθένα από μας. Είμαι όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω δουλειάς.Διαπίστωσα κάτι που με στεναχώρησε και με παραξένεψε ταυτόχρονα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι απίστευτα πολλές. Ετοιμάζονται λες και πάμε για πόλεμο. Κάθε πεζοδρόμιο έχει τουλάχιστον και μια διμοιρία. Αλλά ούτε και σ' αυτό θα ήθελα να παραμείνω.

Έπιασα τον εαυτό μου λοιπόν, να εκνευρίζεται. Να εκνευρίζεται από την τόση αστυνομική δύναμη. Να θέλω να τους βρίσω. Να τους βρίσκω μεγάλη πρόκληση για τα νεύρα μου, για όλα τα στραβά που συμβαίνουν γύρω μου σ' αυτήν την πόλη. Ίσως αν μπορούσα, αν ήμουν και με άλλους μαζί, να το έκανα.

Μήπως τελικά όλη αυτή η δύναμη η αστυνομική είναι ο λόγος ή μάλλον ένας από τους λόγους που προκαλούνται τα επεισόδεια????

Μήπως τελικά, όσο πιο μεγάλη είναι η αστυνομική δύναμη, τόσο πιο μεγάλη η πρόκληση για να σπάσουμε τον κλοιό τους??????

Μήπως τελικά, Όλη αυτή η δύναμη αντιστρέφει τα πράγματα και αντί να μας δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας μας προκαλεί?????

Ή μήπως είναι η ιδέα μου για όλα αυτά????

+10000000000000000000000000000000000000000000

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=755596&lngDtrID=244

Πάνω από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων για την 33η επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ σε διαρκή συνεδρίαση θα βρίσκεται η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου, αλλά και η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επεισόδια έγιναν στις 10.30 το πρωί στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, την ώρα που αντιπροσωπείες της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατέθεταν στεφάνια στο μνημείο των ηρώων του Πολυτεχνείου.

Την ίδια ώρα, στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φοιτητές -μέλη αριστερών σχημάτων- που φορούσαν κουκούλες, αποδοκίμασαν με συνθήματα τους εκπροσώπους της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πέταξαν εναντίον τους πέτρες και αυγά.

Μια πέτρα βρήκε στο πρόσωπο ένα φοιτητή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν ανταπέδωσαν και απομακρύνθηκαν γρήγορα από το χώρο του μνημείου, ενώ η ομάδα φοιτητών που τους αποδοκίμασε κατέστρεψε τα στεφάνια και τα πέταξε μακριά από το μνημείο.

Από τη ΝΔ, την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εκδόθηκε ανακοίνωση-καταγγελία για την επίθεση που δέχτηκαν οι αντιπροσωπείες τους.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    χμμμμ αραγε ποιοι ειναι οι φασιστες??? αυτοι που κατεθεταν τα στεφανια ή αυτοι που φορούσαν κουκούλες, αποδοκίμασαν με συνθήματα και πεταγαν τις πετρες????

ελα ρε resistman πες μας να μας ανοιξεις τα ματια γιατι ειμαι λιγο αργος

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση??????

Πόσο πιο απλά θα πρέπει να τοποθετηθεί το ερώτημα, προκαλώμενο από την σημερινή ημέρα????

Το θέμα δεν είναι ποιοι είναι οι φασίστες αλλά τι είναι αυτό που τους δημιουργεί!!!!!!

Γιατί τελικά μήπως όλα είναι ένας φάβλος κύκλος????

Μήπως άδικα διαμαρτυρώμαστε για τους αστυνομικούς που είναι εκεί έξω αφού κάποιοι (γνωστοι-άγνωστοι) τους ανάγκασαν να βρήσκονται εκεί? Αλλά και πάλι μήπως τους γνωστους-αγνώστους τους ανάγκασαν να υπάρχουν οι αστυνομικοί με τις πράξεις τους?????

Μήπως είναι η θεωρία η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα????

Μήπως τα έχω παίξει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Πόσο πιο απλά θα πρέπει να τοποθετηθεί το ερώτημα, προκαλώμενο από την σημερινή ημέρα????

Το θέμα δεν είναι ποιοι είναι οι φασίστες αλλά τι είναι αυτό που τους δημιουργεί!!!!!!

Μήπως άδικα διαμαρτυρώμαστε για τους αστυνομικούς που είναι εκεί έξω αφού κάποιοι (γνωστοι-άγνωστοι) τους ανάγκασαν να βρήσκονται εκεί? Αλλά και πάλι μήπως τους γνωστους-αγνώστους τους ανάγκασαν να υπάρχουν οι αστυνομικοί με τις πράξεις τους?????

Ιωάννα, είναι αυτό που σου απάντησα ακριβώς

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

οκ θα απαντησω εγω

αν ηταν αυτοι που κατεθεσαν τα στεφανια τοτε ειναι και το 47% των πολιτων αυτης της χωρας....

λες να ηταν αυτοι που φορανε κουκουλες??? λες???

αντε γεια μας

Ένα φάντασμα πλανιέται...

Maira δεν τα έχεις παίξει. Τον φασισμό τον δημιουργούν οι συνθήκες διαβίωσης συνδιαζόμενες με την άγνοια.
    Ο ποιητής το λεει : Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους? οι βάρβαροι ήταν μια κάποια λύση.
    Οι μεν χρειάζονται τους δε. Εξυπηρετούν και εξυπηρετούνται.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε κατάλαβες ή κανεις πως δε καταλαβαίνεις?

ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ???? ...αυτοι που κατεθεταν τα στεφανια ή αυτοι που φορούσαν κουκούλες, αποδοκίμασαν με συνθήματα και πεταγαν τις πετρες????
    φασιστες ειναι αυτοι που κατεθετουν στεφανια ΤΩΡΑ αλλα εκεινες τις μερες καθοντουσαν και... διαβαζαν γιατι επρεπε να περασουν τα μαθηματα τους.... λες και οι αλλοι δεν ησαν φοιτητες, και δεν ηθελαν να περασουν τα μαθηματα τους.

r u satisfied now μαδαφακα?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    φασιστες ειναι αυτοι που κατεθετουν στεφανια ΤΩΡΑ αλλα εκεινες τις μερες καθοντουσαν και... διαβαζαν γιατι επρεπε να περασουν τα μαθηματα τους.... λες και οι αλλοι δεν ησαν φοιτητες, και δεν ηθελαν να περασουν τα μαθηματα τους.

r u satisfied now μαδαφακα?

+2000

idi συνεχώς μιλάς με μια προκλητική στάση.Δικαίωμα σου είναι βέβαια.Απλά ας κάνουμε κουβέντα εδώ.Πάντα Φιλικά.

οκ οτι πειτε εγω ποτε δε διαβαζα να περασω μαθηματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

loukasfilm ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ

ειδικά αυτο το γηπεδο ειναι γεματο κολλημένους ανθρώπους που δεν αντέχουν να ακουσουν και την αλλη αποψη... ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και εχουν κόλλησει ταμπελες "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" σε οποιονδηποτε δεν εχει τις ιδιες πολιτικες αποψεις με αυτους

βαρεθηκα παω να παιξω σε κανα αλλο γηπεδο που οι αποψεις θα ειναι πιο σωστα κατανεμημένες συμφωνα με τον αριθμο και τη πολιτικη θεση των πολιτων αυτης της χωρας και δε θα ακουω μονο την πολιτικη αποψη της (σχεδόν) μηδενικής μειοψηφίας των αναρχικών και αντιεξουσιαστων ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ σαν κραταια και ορθολογικα σωστη

ΕΛΕΟΣ τοσους αναρχικούς μαζεμένους ειχα να δω απο τα σχολικα μου χρονια!

και δε σας παίρνω στα σοβαρα ελπιζω να το καταλάβατε

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οκ οτι πειτε εγω ποτε δε διαβαζα να περασω μαθηματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

loukasfilm ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ

ειδικά αυτο το γηπεδο ειναι γεματο κολλημένους ανθρώπους που δεν αντέχουν να ακουσουν και την αλλη αποψη... ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και εχουν κόλλησει ταμπελες "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" σε οποιονδηποτε δεν εχει τις ιδιες πολιτικες αποψεις με αυτους

βαρεθηκα παω να παιξω σε κανα αλλο γηπεδο που οι αποψεις θα ειναι πιο σωστα κατανεμημένες συμφωνα με τον αριθμο και τη πολιτικη θεση των πολιτων αυτης της χωρας και δε θα ακουω μονο την πολιτικη αποψη της (σχεδόν) μηδενικής μειοψηφίας των αναρχικών και αντιεξουσιαστων ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ σαν κραταια και ορθολογικα σωστη

ΕΛΕΟΣ τοσους αναρχικούς μαζεμένους ειχα να δω απο τα σχολικα μου χρονια!

και δε σας παίρνω στα σοβαρα ελπιζω να το καταλάβατε

Όχι μικρέ και άμυαλε idi, δεν είναι όλα γήπεδο. Αλλά δικαιολογήσαι λόγω ηλικίας.

Που τους είδες τους αναρχικούς και τους λοιπούς που αναφέρεις? Μήπως βιάζεσαι να πας για μπάλα και απαντάς όπως όπως?

Βρε παλιόπαιδο, για να πάρεις κάποιον στα σοβαρά, πρέπει να έχεις την στοιχειώδη λογική και κριτική ικανότητα. Μέχρι τότε συνέχισε να παίζεις μπαλίτσα, και που ξέρεις? μπορεί να γίνεις και βασικός.

:rotflmao: :rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ώπα ώπα..Κάτσε...Δε μπορείς να λες όλα αυτά και μετά να μας κουνάς το χεράκι σαν να μην έγινε τίποτα..Έγω προσωπικά θίγομαι πάρα πολύ από τα λεγόμενα σου.Κανένας νομίζω και σίγουρα όχι εγώ δε σε χαρακτήρησα με κάποιο επίθετο.Φασίστας αγόρι μου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.Λοιπόν να προσέχουμε τι λέμε εδώ μέσα αλλά και το ύφος μας.Άντε να πούμε..Θα ήθελα να δω και από άλλους να τοποθετούνται επί του θέματος.Άκου εκεί φασίστας.............Κρίμα για τη μέρα κιόλας...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ουδέν περί 17 Νοέμβρη φέτος....
    από menelaos46 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 01:46
  2. καλημερουδια 17 νοεμβρη
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2007, 12:03
  3. 17 Νοεμβρη
    από sotpag στο forum Off topic