Κουκούλα για το vstrom
Τι προτείνετε για κουκούλα ?
Νομίζω έχει τα πρακτικερ με 25ε είναι καλή ?
Από το μοτομαρκετ η basic line το E είναι οκ?
Κουκούλα για το vstrom
Νομίζω έχει τα πρακτικερ με 25ε είναι καλή ?
Από το Practiker μαλακία είναι.. Σκίζεται εύκολα και αν έχεις μπάρες + μπακαζίέρα και τη ζελατίνα στη τελευταία σκάλα ίσα-ίσα που τη καλύπτεις άσε που σου αφήνει και κάτι σα κόλλα στο επάνω μέρος στους καθρέφτες από τη πίεση και το τέντωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
Κουκούλα για το vstrom
Νομίζω έχει τα πρακτικερ με 25ε είναι καλή
Από το μοτομαρκετ η basic line το E είναι οκ?![]()
![]()
φιλε μην παρεις απο το praktiker, ειναι για το π@@@@ο...Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
Κουκούλα για το vstrom
Νομίζω έχει τα πρακτικερ με 25ε είναι καλή
ειχα παρει κι εγω μια για το v-strom μου και εκτος οτι ηταν μικρη, με τον ηλιο ελιωνε και αφηνε κατι μαυριλες στα σημεια που ακουμπαγε...
παρε μια ακριβη, γυρω στα 70 ευρω εχουν, να κοιταξεις ακομα να αντεχει στις υψηλες θερμοκρασιες γιατι τωρα καλα ειναι αλλα το καλοκαιρι με τον ηλιο θα γινεται...
Ειχα παρει περσι απο lidl με 10-15 ευρω και ειναι πολυ καλη(αδιαβροχη και καλυπτει ολη τη μηχανη,με λαστιχο στο κατω μερος)αλλα μαλλον θα ξαναφερει γυρω στην ανοιξη.![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από motomamounas
Ειχα παρει περσι απο lidl με 10-15 ευρω και ειναι πολυ καλη(αδιαβροχη και καλυπτει ολη τη μηχανη,με λαστιχο στο κατω μερος)αλλα μαλλον θα ξαναφερει γυρω στην ανοιξη.![]()
![]()
+2
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
ΒΡΗΚΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ LIDL ΜΕ 10Ε λιγο κοντη αλλα μου φτανει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()