Κατι ειπε ο zolotas σε αλλο θεμα στο οποιο δεν μπορουσα να ρωτησω περισσοτερα
εχετε ακουσει τιποτα σχετικα με καινουργιο Vfr?
δεν ρωταω φυσικα για αλλαγες σε χρωματα αλλα για καποια ριζικη αλλαγη
Κατι ειπε ο zolotas σε αλλο θεμα στο οποιο δεν μπορουσα να ρωτησω περισσοτερα
εχετε ακουσει τιποτα σχετικα με καινουργιο Vfr?
δεν ρωταω φυσικα για αλλαγες σε χρωματα αλλα για καποια ριζικη αλλαγη
Το αντίθετο θα έλεγα! Κάτι ακούστηκε ότι μπορεί να σταματήσει και τελείως, μετά θα έχουμε και συλλεκτικό μηχανάκι..
τωρα βρηκαν που τρεχει η χοντα με ν4 800?
εγω θα θελα να βγαινε κανα rvf οπως παλια με αναποδο πηρουνι,κ 800 κυβικα απο 780 ποσα ειναι τωρα.gp replica.
Πολλα αντιφατικα ακουω
οποτε νομιζω οτι θα σκασει κατι που ουτε θα ξερει κανεις τιποτα για αυτο και θα ειναι και μεγαλη εκπληξη
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Το αντίθετο θα έλεγα! Κάτι ακούστηκε ότι μπορεί να σταματήσει και τελείως, μετά θα έχουμε και συλλεκτικό μηχανάκι..
δεν εχω ακουσει κατι άλλα μαλλον κουφο μου ακουγεται να σταματησει ενα απο τα πιο αξιοπιστα κ πιο καλοπουλημενα μοντελα της αγορας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
...κ πιο καλοπουλημενα μοντελα της αγορας..![]()
![]()
![]()
αν κοιταξεις γενικότερα την ευρωπαικη αγορα, θα καταλαβεις...
εχω κοιταξει πολυ καλα την ευρωπαϊκή αγορα... το vfr ποτε δεν ηταν τοπ σελερ (ασχετα αν πουλαει καλυτερα απο οτι στην ελλαδα)
Κατι ειχα ακουσει οτι στην Αγγλια ηταν μεσα στο τοπ 10
και εγω δεν νομιζω οτι ισχυει το "καλοπουλημενο γενικως"
Καλα Χριστουγεννα σε ολους
και σε σενα idi![]()
απο το 0-300........"Ο υπο εξελιξη κινητηρας της Honda με πραγματικο μεταβλητο χρονισμο βαλβιδων θα βρισκεται στην παραγωγη πιθανοτατα μεχρι το τελος του 2008 . Ολα δειχνουν οτι ενα νεο Honda VFR-VCM(Variable Cylinder Management)θα κανει την εμφανιση του."
αποψη μου ειναι οτι το μοντελο θα αλλαξει 100% σε 1 χρονο και απο πλευρας εμφανισης και με κινητηρα πιο δυνατο
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
απο το 0-300........"Ο υπο εξελιξη κινητηρας της Honda με πραγματικο μεταβλητο χρονισμο βαλβιδων θα βρισκεται στην παραγωγη πιθανοτατα μεχρι το τελος του 2008 . Ολα δειχνουν οτι ενα νεο Honda VFR-VCM(Variable Cylinder Management)θα κανει την εμφανιση του."
αποψη μου ειναι οτι το μοντελο θα αλλαξει 100% σε 1 χρονο και απο πλευρας εμφανισης και με κινητηρα πιο δυνατο
Πιστευω πως θα το κανουν 1000αρι
Κατι πολυ υπεροχα προχωρημενο απο design (οπως παντα μονο με τα VFR)
και δεν νομιζω οτι ο μεταβλητος χρονισμος βαλβιδων θα ειναι το μονο του Hitech καλουδι
Ποσο ποιο ομορφο μπορουν να το κανουν?
τεσπα εγω παντρευτηκα (το VFR) οποτε τελος
Paidia sto moto toy Ianouariou lene oti tha prepei na perimenoume sto 2007 na parousiastei to neo VFR 1000cc xoris parapano info an tha einai i oxi VTEC i posa aloga tha exei.
An pantos bgei 1000cc VTEC eeeeee den tha exei kamia 150hp??????????
Me sygxwreis alla..Αρχικά δημιουργήθηκε από djcool
An pantos bgei 1000cc VTEC eeeeee den tha exei kamia 150hp??????????
MPOYXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX
AAAXXAX
AAA
XX
XXAX
AAXXAXAXAXAXAXAXA![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?