καθως ολοκληρωνα την καθημερινη μου ποδηλαταδα,
και καθως προβαλε μπροστα μου ενα μακρυ βρεγμενο στενακι με πολυκατοικιες δεξια-αριστερα,
ξαφνου εκει μπροστα μια καστανη νεαρα οδηγος προσπαθουσε να παρκαρει...
σταματαω και παρατηρω τις κινησεις τις περιμενοντας να περασω...
την κοιταζα να κανει μπρος-πισω, δεξια-αριστερα,
αλλα τιποτα! και αεροδιαδρομο να ειχε δεν θα της εφθανε για να το βολεψει το τουτου...
οποτε μετα απο 5 ολοκληρα λεπτα αναμονης και βλεποντας πως η κατασταση δεν τραβαει αλλη υπομονη, παιρνω για κακη μου τυχη το θαρρος να επιταχυνω και να περασω καβαλωντας το πεζοδρομιο απ το πλαι του αυτοκινητου αφου πρωτα μου κανει νοημα να περασω...
τη στιγμη που παω να αρχισω το πεταλι και επιταχυνω σιγα σιγα της σβυνει το αμαξι![]()
το ξαναβαζει μπρος αμεσως και ρε παλικαρια πραγματικα δεν ξερω τι της συνεβει(μπερδεψε το γκαζι με το φρενο? το συμπλεκτη με το γκαζι?? δε ξερω..)
παταει μια γκαζια λοιπον και ερχεται κατα πανω μου ενω περναγα σε αποσταση αναπνοης απ το πλαι δεξια του αυτοκινητου...
εεεε
στη προσπαθεια μου να την αποφυγω χτυπησαν τα "clips on" μου στα καγκελα και εφαγα μια τουμπα-βουτια σε συσπειρωση με βαθμο δυσκολιας 2.8!!!![]()
γ@μω τη κουλαμαρα της δηλαδη ρε φουστη μου!!!
και μετα λενε τα διτροχα επικυνδινα...![]()
αφου συρθηκα στο πεζοδρομιο για 1-1.5 μετρα , σηκωνομαι και την ακουω να λεει : "εγω σε χτυπησα??"
ελεος..
και το αποκορυφωμα???
αφου βαζω την αλυσιδα στη θεση της και φευγω, φθανω στο σπιτι και το κινητο που ειχα στη τσεπη του μπουφαν μου πουθενα...το πηρα τηλεφωνο κλειστο...το εψαξα εικοσι λεπτα μετα , πουθενα...
τι αλλο να ζητησεις απ τη σημερινη μερα...:ZZZ: