Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Krhth

Krhth

PEDES KALISPERA, 8ELO NA ROTISO KATI :
    EINAI NA PAO GIA DIAKOPES KRITI ALLA 8ELO NA PARO KAI TIN MIXANI.
    TO 8EMA EINAI OTI EXO AKOUSEI ENA KARO M.....IES OTI OI MPATSOI GRAFOUNE,OTI GINONTE POLLA DISTIXIMATA ME TIS MIXANES KTL,KTL.
    8A EI8ELA TIN GNOMI SAS .
    kai kati allo, exo bgalei ka8reptes kai flas, na ta balo otan pao kriti?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Krhth

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOROPOYLIS
    TO 8EMA EINAI OTI EXO AKOUSEI ENA KARO M.....IES OTI OI MPATSOI GRAFOUNE,OTI GINONTE POLLA DISTIXIMATA ME TIS MIXANES KTL,KTL.

Σε όλα ΝΑΙ - Λεπτομέρειες θα έχεις από παθόντες μάλλον σύντομα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΚΡΑΝΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

...............
    Με συμπαθας ....
    Αλλα θεωρω απο αδιανοητο μεχρι εγληματικο, να οδηγαει καποιος μηχανη χωρις καθρεπτες (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ) και φλας.
    Αδιανοητο γιατι δεν νοιαζεται (ο οδηγος) για τη ζωη του ή τελος παντων την ακεραιοτητα του και εγκληματικο γιατι γραφει στα @@ του ΟΛΟΥΣ τους αλλους στο δρομο.

Φιλικα

Χρηστος
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος

Εγώ ένα θα σου πω: όσες φορές έχω πάει Κρήτη, έχω γυρίσει και με μια κλήση.
    Η τελευταία: 19/06/04
    83ευρώ x 2 κλήσεις (2 μηχανές)στην παλιά πόλη των Χανίων........

Δεν ξέρω αν φταίει η γκαντεμιά μου ή κάτι άλλο .... βγάλε τα συμπεράσματά σου.............

Δες όμως και μία φωτό από Φαλάσαρνα για να φτιαχτείς λίγο....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	falasarna.jpg 
Προβολές:	267 
Μέγεθος:	87,4 KB 
ID:	2773

Krhth

Koita , basika , an den trexeis poly , foras to kranos sou , kai bastas mazi sou ola ta xartia sou , DEN se grafoun.

Ama arxiseis tis kaggouries kai kykloforas askephs , eidika sto nomo Lasithiou , den thn glytwneis me tipota.

AAAAA nai kai sto Rethymno ta idia!
    Ekei se grafoyn kai kata fantasia , me ypothetikh taxythta pou etrexes! (As eixame wra koyfales kai tha blepame sto dikasthrio an trexame me 160 H me 260! ..... xwris na exete apodeikseis!)

Mhn mou ksynete plhges kai ta parw pali!
    Apo olh thn ellada h gantemia me kynhgaei edw!
    Bilias aka Fazer 1000

Παλαιό μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από KRHTIKOS
    Koita , basika , an den trexeis poly , foras to kranos sou , kai bastas mazi sou ola ta xartia sou , DEN se grafoun.

Ama arxiseis tis kaggouries kai kykloforas askephs , eidika sto nomo Lasithiou , den thn glytwneis me tipota.

AAAAA nai kai sto Rethymno ta idia!
    Ekei se grafoyn kai kata fantasia , me ypothetikh taxythta pou etrexes! (As eixame wra koyfales kai tha blepame sto dikasthrio an trexame me 160 H me 260! ..... xwris na exete apodeikseis!)

Mhn mou ksynete plhges kai ta parw pali!
    Apo olh thn ellada h gantemia me kynhgaei edw!
    Είναι τόσο όμορφη η Κρήτη.... που όσες κλήσεις και να ξέρω ότι θα φαω θα ξαναπάω!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAA

Ola kai ola , kai egw mono otan einai teleiws aparaithto feygw apo dw!
    Kias xionise fetos ton xeimwna!
    Bilias aka Fazer 1000

geomach
    ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΖΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ 70!.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Rethymno

Koita , sto Rethymno einai dioikhths o palios tou Agiou.

O gios tou skotothike me papaki kai xwris kranos.

O agios htan kai einai to no2 meta thn Athina se klhseis oso htan edw aytos alla afhse kai klhronomia ston epomeno!

Katalabate twra?

Tespan egw exw brei thn lysh gia aythn thn eytheia me 70 (Sto gefyraki me thn wraia ammoudia)
    Keep ON Walking!

Ta exoun parei me tous kangoyres pou den stamatane!
    Ta kolopaida , oi alhtes oi mhxanobioi!
    Exoun kai grhgora mhxanakia kai den tous pianoun oi karoutes tous!
    Kai ekei pou xreiazetai epiblepsh pou exoun ginei dekades atyxhmata tipota! Peftei ligo makria gia na paei kapoios ekei!
    Bilias aka Fazer 1000

Νέο μέλος
    φιλε εχω παει πολλες φορες με μηχανη Κρητη και ολα τα μηχανακια δεν ειχαν καθρεφτες.Φλας ομως ειχανε.Αν ειναι να δεις πολλα μερη,ναι χρειαζοντε ολα γιατι παρα πολλοι οδηγοι ειναι τουριστες με ατος-πατος και παντε αλλα και μινιbus.Εχει μεγαλους δρομους,πολλες στροφες,πολυ καλο οδοστρομα αλλα παρα πολυ κινηση.Τωρα αυτα που ρωτας ειναι και αναλογα και το πως οδηγας.Αν οδηγας και προσπερνας η αλλαζεις λουριδες χωρις να βλεπεις πισω,τι και να βαλεις καθρεφτες τι και να μην βαλεις,το ιδιο ειναι.Θελει προσοχη μεγαλη γιατι εχει οδηγους ολων τον ειδων.ΝΑΙ καθε καλοκαιρι σκοτωνοντε παρα πολλοι αλλα δεν τα λενε λογο τουρισμου.Πολλες φορες θα χρειαστεις να κανεις αναστροφη γιατι σιγουρα θα χασεις καποιες πινακιδες προς καποια γαματη παραλια η για να κανεις μια σταση και ν'απολαυσεις την θεα.Τον δρομο προς φαλασερνα θα προσεχεις παρα πολυ οπως και για Αγ.Νικολαο.Ο δρομος απο Ηρακλειο προς Χανια ειναι καλος και μεγαλος και αν ερθεις μετα τις 9 Αυγουστου και περασεις απο Μπαλι,ελα στην ταβερνα του Συνολακη που ειναι πανω στον δρομο να σε κερασω μια παγωμενη τσικουδια.Θα δεις απ'εξω ενα aprilia tuono κοκκινο.Ειναι αναμεσα στο δρομο Ηρακλειο-Ρεθυμνο.Καλα να περασεις και να προσεχεις.

Re: Re: Krhth

διαφωνω λιγο φιλε με αυτα που λες διοτι ισως καπιου να μην του αρεσει πανω στη μηχανη του οι καθρεφτες η να φοραει κρανος κτλ σιγουρα ειναι απαραιτητα εργαλεια ολα αυτα για καποιον που οδηγαει μηχανη αλλα πιστευω οτι αν καπιος ειναι προσεχτικος με καθρεφτες η χωρις αυτους εχεις την ιδια καταληξη.

υγ1.απλα λεω τη δικια μου γνωμη φιλε
    100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....

το παραπανω μυνημα παει στον CRS K
    100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....

ireneepi

Re: ΚΡΑΝΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ!

Ναι,εχει απολυτο δικιο XTMPAM....

Εχω παει πολλες φορες Κρητη και με μηχανη....

Γραφουνε αβερτα και ειδικα μεσα Ηρακλειο...

αλλα

αμα φορας κρανος δεν τρεχει μια....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Re: Krhth

Αρχικά δημιουργήθηκε από tatoo23
    διαφωνω λιγο φιλε με αυτα που λες διοτι ισως καπιου να μην του αρεσει πανω στη μηχανη του οι καθρεφτες η να φοραει κρανος κτλ σιγουρα ειναι απαραιτητα εργαλεια ολα αυτα για καποιον που οδηγαει μηχανη αλλα πιστευω οτι αν καπιος ειναι προσεχτικος με καθρεφτες η χωρις αυτους εχεις την ιδια καταληξη.

υγ1.απλα λεω τη δικια μου γνωμη φιλε
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tatoo23

το παραπανω μυνημα παει στον CRS K

Εγω φιλε μου να δεχτω οτι με 50-60 χλμ μπορεις να οδηγησεις και χωρις καθρεπτες. Εχω δει βεβαια τα χιλιαδες σκουτερακια, παπακια κλπ, με 50 χλμ να πηγαινουν καμαρωτοι χωρις να νοιαζονται να κοιταξουν τι γινεται πισω τους και επι πλεον στις μικροαλλαγες πορειας (λακουβες πχ), να μην κανουν καθολου τον κοπο να κοιταξουν τι γινεται πισω τους ή ακομα χειροτερα διπλα τους.
    Πανω ομως απο αυτες τις χαμηλες ταχυτητες (80-100 ας πουμε) δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να οδηγησει και ταυτοχρονα να γυριζει πισω για να δει τι παιζεται ...
    Εκτος βεβαια αν με 100 χλμ εισαι ο πιο γρηγορος στο δρομο και δεν υπαρχει περιπτωση να σε εχει πλησιασει αλλο οχημα. Τοτε οντως δεν τους χρειαζεσαι !!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. krhth bolta 25/04/2010
    από antonis_fr4 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2010, 22:03
  2. Krhth-diakopes
    από KOROPOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2004, 23:36

Κανόνες δημοσιεύσεων