"Το παράβολο μού ΄πεσε απ΄το χέρι,
είπα δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν..."
Ξαναπαραφράζοντας τους στίχους του Μάκη Χριστοδουλόπουλου από "τα στέφανα"...
Μόλις μου ανακοίνωσαν στο μοναδικό αρμόδιο (για τη έκδοση ΝΕΩΝ διαβατηρίων) Αστυνομικό Τμήμα για όλο το Δήμο Θεσσαλονίκης ότι η πιό κοντινή ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για διαβατήριο είναι στις 31/12/2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τους εξήγησα ότι ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για "ρεζερβέ" ρεβεγιόν![]()
Πολύ ευγενικά με πληροφόρησαν ότι κάθε υπερήφανος Δημότης της Πρωτεύουσας των Βαλκανίων, της Πρωτεύουσας της ΝΑ Ευρώπης, της Νύμφης του Θερμαϊκού, της Φτωχομάνας πλην τιμίας και Ερωτικής Πόλης, της πόλης της Διεθνούς (ως τα Μάλγαρα) Έκθεσης, του "μιζεράμπιλε" Bon pour l' orient Φεστιβάλ Τραγουδιού*, ότι επιπλέον χρειάζονται πάνω από δέκα μέρες για να σταλούν τα δικαιολογητικά στην Αθήνα (!!!) να εγκριθούν και να σταλεί το πολυπόθητο διαβατήριο εφόσον ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα με την φωτογραφία γιατί η διαδικασία θα "πιάσει" Φλεβάρη!
Στις 04/01/2007 εγώ όμως ΠΡΕΠΕΙ να αναχωρίσω στις 11.00΄ από την Αθήνα μαζί με 10 ακόμα μηχανές και όχημα υποστήριξης για την Αφρική...
Επειδή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η εξέλιξη για την 3η απόπειρά μου για ταξίδι στη Σαχάρα, εμβρόντητος από την εύτοκον δυστοκίαν του μυαλού των θεσμικών ραγιάδων της ρυπαίνουσας κοροϊδίας και της υποδειγματικής αναποτελεσματικότητας και ΜΗ μπορώντας να ακολουθήσω τον ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΜΠΙΑΣ που μου επιβάλλουν οι κωμωδοποιοί της φρικώδους διαδικασίας,
ΖΗΤΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ "κουμπάρο" να μου "προτείνει" τυχόντα παράθυρα νόμου που θα επιταχύνουν την διαδικασία ή αν γίνεται να εκδοθεί στην Αθήνα απευθείας και πόσες μέρες χρειάζονται...
Οι απέλπιδες νομάδες του απροσίτου σας ευχαριστούν εκ των προτέρων!
"Αν θες να κάνεις τον Θεό να γελάσει πες του τα σχέδιά σου για το μέλλον..." Σρι Μαχαράζ
Το έχεις πει κι άλλες φορές αυτό Σρί...
...με την διαφορά ότι τώρα γελάνε και οι ΒΜW owners που έκραξα κατά καιρούς και με καταράστηκαν!![]()
*Οι χαρακτηρισμοί είναι του υπογράφοντα και όχι των αστυνομικών υπαλλήλων που δεν φέρουν καμία ευθύνη για την καθυστέρηση.
![]()
![]()
![]()