Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Ανθρωπιά;;;;;

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Angry Ανθρωπιά;;;;;

χθές το απόγευμα πλησιάζω στην πλατεία κορυζή(από φιλοθέη) για να βγώ καποδιστρίου! εκεί βλέπω ένα τύπο με ένα παπί να μιλάει με ένα τύπο σε ένα αυτοκίνητο. "Η φίλοι είναι η τσαμπουκάς παίζεται" σκέφτομαι. συνεχίζω κ σταματάω στο φανάρι. με πλησιάζει το παλικάρι τσουλώντας το παπί σβηστό.

-Παλικάρι, έχεις ένα κέρμα;;;
    -κέρμα;;;
    -ναι, έμεινα από βενζίνη κ δεν έχω μια πάνω μου και ζήτησα απο τον τύπο και μου λέει καλά να πάθεις!!!!!!

του έδωσα 3 ευρώ κ πήγε απέναντι που είχε βενζινάδικο!
    και λέω εγώ τώρα. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ε;;;; αυτοί είναι οι χριστιανοι ε;;;; που τους βλέπουμε στις εκκλησίες και μπλά μπλά μπλά... να πεθαίνει ο άλλος δε θα τον βοηθήσει κανένας ρε!

να μείνει στη μέση του πουθενά κ να μη σταματάει κανένας ρε! να δούμε μετά... ακου καλά να πάθεις!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παρόμοια φάση στην Ηρακλείου στον Περισσό. Βλέπω έναν τύπο να σπρώχνει ένα παπί.

Σταματάω: "Μήπως θες βοήθεια?"

"Άσε ρε κοπελιά! Έχω μείνει από βενζίνη και πήγα στο βενζινάδικο, του είπα πως δεν έχω μια γιατί κάπου μου έπεσε το πορτοφόλι και αν μπορούσε να μου βάλει λίγη, έστω 50 λεπτά, να φτάσω μέχρι το σπίτι μου και με έβρισε! Μήπως έχεις εσύ?"

Του έδωσα 1 ευρώ γιατί δεν έιχα άλλα κέρματα και έφυγα με καντίλια!!!!!

Ρε και υπάλληλος να είναι, τι είναι 50 λεπτά για τον συνάνρθωπό σου που σε χρειάζεται!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασε μέχρι εκεί η κατάσταση.. τόσο πολύ αποξενωθήκαμε πια ;

Θα είχε λειφθεί ποτέ από κανέναν μας το ένα ευρώ ;

Και στην περίπτωση που δεν είχαμε κέρματα να δώσουμε, τόσο δύσκολο θα ήταν να το λέγαμε ευγενικά βλέποντας την ταλαιπωρία του άλλου ;

Κρίμα..

και μετα κατι τετοιοι τυπου ευχονται αγαπη και ευτυχια...

αντε γ@μ@θειτε ρε χρονιαρες μερες...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και οχι μόνο παιδια... και κωλοτούμπες-προσκυνήματα σε εικόνες κάνουν και δεν ξέρω τι άλλο.

Και "ενοχλούνται" απο αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και γενικά αντιδρούν , μέχρι που φτάνει σε αυτούς η ώρα να κάνουν την "καλή πράξη"... και εκεί.... απλά προσπερνούν, ενίοτε και βρίζοντας.

Κατά τα άλλα είναι οπαδοί του Χριστόδουλου και φανατίζονται αν τους πειράξεις τα "όσια και τα ιερά".

Μάλιστα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Kαλα παλι στη θρησκεια θα το γυρισετε εδω μεσα:rotflmao:
    Ισως να φταιει το κλιμα των ημερων, που περιμενουμε να δουμε δειγματα (χειροπιαστα ως επι το πλειστον) , της Θειας Χαρης.
    Αλλα δεν ειναι ετσι δυστυχως.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Φαση ιδια πριν χρονια στην παραλιακη καλοκαιρι χαμος. Αυτοκινητα και μηχανακια.

Παπι σταματημενο δεξια, ενα παλικαρι με την κοπελα του.

Δεν ειχα φραγκο πανω μου και βγαλαμε το σωληνακι απο το καρμπιρατερ και αδειασαμε το μισο ρεζερβουαρ σε ενα μπουκαλι για να παρει.

Περιμενε ειπε πολυ ωρα χωρις ανταποκριση.

Αλλα δεν βαριεσαι μαλακες υπαρχουν, μερικες φορες πεφτεις πανω τους. Δεν τρεχει τιποτα.

Re: Ανθρωπιά;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    χθές το απόγευμα πλησιάζω στην πλατεία κορυζή(από φιλοθέη) για να βγώ καποδιστρίου! εκεί βλέπω ένα τύπο με ένα παπί να μιλάει με ένα τύπο σε ένα αυτοκίνητο. "Η φίλοι είναι η τσαμπουκάς παίζεται" σκέφτομαι. συνεχίζω κ σταματάω στο φανάρι. με πλησιάζει το παλικάρι τσουλώντας το παπί σβηστό.

-Παλικάρι, έχεις ένα κέρμα;;;
    -κέρμα;;;
    -ναι, έμεινα από βενζίνη κ δεν έχω μια πάνω μου και ζήτησα απο τον τύπο και μου λέει καλά να πάθεις!!!!!!

του έδωσα 3 ευρώ κ πήγε απέναντι που είχε βενζινάδικο!
    και λέω εγώ τώρα. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ε;;;; αυτοί είναι οι χριστιανοι ε;;;; που τους βλέπουμε στις εκκλησίες και μπλά μπλά μπλά... να πεθαίνει ο άλλος δε θα τον βοηθήσει κανένας ρε!

να μείνει στη μέση του πουθενά κ να μη σταματάει κανένας ρε! να δούμε μετά... ακου καλά να πάθεις!
    καλα εκανες .........και μπραβο..........αλλα το χριστιανοι δεν καταλαβα που κολλαει..........

οι πωρομενοι ειναι τα χειροτερα λαμογια και ανωμαλιαρηδες .........μακρυα απ αυτους που εχουν και μαλλια στον λοκο(ΓΙΑ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕς)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    [spammode=on]Ρε παλληκάρια, μήπως έχετε από ένα ευρώ?[spammode=off]

sorry,δέν κρατήθηκα ρε σείς!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω σπανιως δινω!

να μην πω... ΠΟΤΕ!

οχι γιατι δεν εχω αισθηματα ή δεν λυπαμαι τον οποιο του τυχει στραβη ΑΛΛΑ το 99,9% των ζητουλων ειναι μουφα, ζακια και δεν ξερω τι αλλο...

οποτε δεν δινω. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να τον πετυχω στο βενζιναδικο και να του φουλαρω το παπι. τι σκατα, τζινες θα το κανει?
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    εγω σπανιως δινω!
    να μην πω... ΠΟΤΕ!
    οχι γιατι δεν εχω αισθηματα ή δεν λυπαμαι τον οποιο του τυχει στραβη ΑΛΛΑ το 99,9% των ζητουλων ειναι μουφα, ζακια και δεν ξερω τι αλλο...
    οποτε δεν δινω. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να τον πετυχω στο βενζιναδικο και να του φουλαρω το παπι. τι σκατα, τζινες θα το κανει?
    Ωρέ Άνταμ

άμα τον δεις τον ταλαίπωρο να σπρώχνει δεν θα δώκεις κακούργε ;

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    [spammode=on]Ρε παλληκάρια, μήπως έχετε από ένα ευρώ?[spammode=off]

sorry,δέν κρατήθηκα ρε σείς!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σε δώ να σου τύχει με το καινούργιο θηρίο, και να τους ζητάς κανά εικοσάευρω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Να σε δώ να σου τύχει με το καινούργιο θηρίο, και να τους ζητάς κανά εικοσάευρω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σε ενημερώσω βέβαια πως στους παλιο-BMW-δάκηδες φέρνουν ακόμη και βενζίνη άν τυχών μείνεις!

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Συμφωνώ με τον Τσουκ. Γιατί όπου παπί, σκεφτείτε τον κάθε έναν που ζητάει λεφτά. Καθίστε σε μια καφετέρεια στο κέντρο της Αθήνας και θα δείτε. Γιατί δηλαδή, εσείς δίνετε σε όλους;

Άμα είναι πραγματική ανάγκη γιάτι όχι. Άλλα δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι.
    2004 R1 red-black

ρε παιδια αλλο ζητιανευω ενα κατοσταρικο στη καφετερια κ σου τα @@ μεχρι να ξηλωθεις
    κ
    αλλο εμεινα στο δρομο κ σπρωχνω σαν το πουστη!!!

οχι στα τζανκια δε δινω κυριως οταν αρισουν πιπες προλογο.......
    αλλα στον μηχανοβιο που σπρωχνει αδικα θα δωσω!!

ασχετο αλλα προxθες το διαβασα σε οικονομικη εφημεριδα..... βρεθηκε νεκρος ενας ζητιανος κ διαπιστωθηκε οτι ειχε λογαριασμο σε καταθεσεις υψους 1.000.000€ ----ναι καλα διαβασατε δεν ειναι typo!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανθρωπιά 0
    από Εχετλαίος στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 10:51
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 13:49
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 09:26

Κανόνες δημοσιεύσεων