Το έχω κάνει 2 φορές τελευταία, το έχω κάνει και παλιότερα:
Πηγαινοέρχομαι στη δουλειά κάνοντας 5χλμ Κηφησίας, και έχω βαρεθεί να βλέπω τους έξυπνους κουτάκηδες να περνάνε ΠΟΛΥ μετά το κόκκινο(δε μιλάω για "βαθύ πορτοκαλί") κι εγώ να περιμένω την αφεντιά τους.. μα πάνω απ'όλα να σκέφτομαι ότι κάπως έτσι μοιράζουν τα εισητήρια για τον άλλο κόσμο......
![]()
2 φορές λοιπόν, βλέπω το φανάρι δρόμου που μπαίνει Κηφισίας κόκκινο (άνοδος στον ΟΤΕ, άνοδος στο Γερμανό πιό πάνω), έπειτα εγώ με πράσινο αρχίζω να ξεκινάω (επιφυλακτικά, ΠΑΝΤΑ, έχω σωθεί από "κόκκινο ταξί" έτσι.....), νά σου ο έξυπνος ο κουτάκιας πολύ μετά το κόκκινο να πετιέται, νά σου κι εγώ (αφού έχω δεί οτι με παρακολουθεί κι εμένα, δεν παω να αυτοκτονησω ετσι; ) μπροστά του να ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Εντάξει γίνεται λίγο σούσουρο για να γυρίσει πάλι πίσω...και αρχίζει να ενοχλεί και τους ομόσταυλούς του πλέον που έχουν πράσινο
![]()
.......... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΑΖΙ.
τη μία ήταν ένας γέρος με βανάκι που ζήταγε και τα ρέστα!!! μάλλον χαμένο θα το είχε, ή αχρωματοψία. (με ένα πιτσιρικά μέσα που κοίταγε αλλού από ντροπή)
την άλλη ένας οικογενειάρχης που είχε και τη φαμίλια μέσα, και κυριολεκτικά "κατάπιε τη γλώσσα του" και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει οτι πρέπει πλέον να βάλει όπιστεν!
Ρε παιδιά, τι γίνεται πιά με το ΚΟΚΚΙΝΟ;;;
ΑΦΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ TARGET TOY MHNA ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()