Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Βγαλτε χολη...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Βγαλτε χολη...

Αυτο το μηχανακι θα προκαλεσει την μηνη πολλων μοτοσυκλετιστων ..και φυσικα θα γινει αντικειμενο συζητησεων ...

Η bmw προσπαθησε με το scaver να ανιχνευσει την αποδοχη του κοινου με μια χρηστικη , πολυμορφικη μοτοσυκλετα της πολης.Εκτος απο το αισθητικα διφορουμενο design της , δεν νομιζω οτι προσεφερε κατι ριζοσπαστικο (ο ιμαντας και οι εξυπνοι αποθηκευτικοι χωροι δεν πιστευω οτι αρκουσαν για να κανουν αισθηση )

Τουτο εδω ομως ειναι η πρωτη μοτοσυκλετα (ενταξει το yamaha fjr1300sa ηταν το πρωτο , αλλα μιλαμε για μηχανες προσιτες ...καθημερινης μετακινησης) που φερει αυτοματο συστημα μεταδοσης.
    Το θεμα δεν ειναι η πρωτοπορεια σε οτι αφορα την μεταδοση , αλλα στο οτι πλεον οι προφασεις για το scooters δεν ιχυουν...εδω μιλαμε για μοτοσυκλετα!!! και καλα στημενη απο οτι δειχνει...

Στο εξωτερικο δεν μπορω να φανταστω πια θα ειναι η πορεια της , αλλα στην χωρα μας θα εχει να αντιμετωπισει την τεραστια προκαταληψη των Ελληνων μοτοσυκλετιστων...

Αν η αγορα ( η Ευρωπαϊκη γιατι εμας μας εχουν χεσμενους!!) το αποδεχθει , σιγουρα θα δουμε πολλα στο μελλον...μενει να δουμε πως θα επεξεργαστει και αποδεχθει ο καθενας απο εμας τα νεα δεδομενα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11a.jpg 
Προβολές:	595 
Μέγεθος:	85,0 KB 
ID:	72742

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Καποια στιγμη ειτε το θελουμε ειτε οχι, ετσι θα γινουν ολες οι μοτοσυκλετες.

Ειναι θεμα χρονου μονο...
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ξεχαστηκα...για το aprilia mana 850 ο λογος....

....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1a.jpg 
Προβολές:	568 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	72743

Η πορεια αυτου του μοντελου ειναι προκαθορισμενη στην Ελλαδα... μακρια απο οτι ειναι Απριλια... κ ας ειναι κορυφαιο...

Τωρα μιλωντας ως ιδιοκτητης 2 Απριλια, για τους φιλους κ τους ιδιοκτητες μοτοσυκλετων της εταιριας, η αποδοχη της θα εξαρτιθει κ απο αυτα που προσφερει (στησιμο, ποιοτητα κλπ κλπ)

Βασικο ειναι σε ποιο target group πελατων στοχευει. Ο φανατικος της ενεργητικης οδηγησης δεν θα το παρει. Αυτοι που θελουν ανετη μετακινηση κ επιδοσεις;Αυτοι που φοβουνταν της μοτοσυκλετες λογω ταχυτητων; Οι ιδιοκτητες μεγα-σκουτερ; Οι "κουρασμενοι" μηχανοβιοι; Οι οικογενιαρχες; Οι νεοι στο χωρο της μοτοσυκλετας;

Θεωρω οτι εχει ενα ευρυ target group πελατων οποτε στην Ευρωπη θα εχει πετυχημενη πορεια. Αν ηταν Γιαπωνεζικο θα ειχε ακομα καλυτερη πορεια...

ωρε mana μου...

Οι ίδιες σκέψεις πάνω-κάτω είχαν γίνει και πριν χρόνια όταν πρωτοβγήκαν τα αυτόματα αυτοκίνητα (με το πρωτόγονο σειριακό κιβώτιο...)

Οι ίδιες σκέψεις είχαν γίνει όταν εμφανίστηκε ο ψεκασμός αντί για τα καρμπυρατέρ

Οι ίδιες σκέψεις είχαν γίνει οταν εμφανίστηκε το ABS

κλπ

κλπ

Απο τότε βέβαια τα αυτόματα κιβώτια έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι καλύτερα απο τα χειροκίνητα στον τρόπο οδήγησης

Οι ψεκασμοί δεν χαλάνε

Τα abs έχουν γλιτώσει κόσμο

κλπ

κλπ

Στο κάτω κάτω, όπως ακόμα βγαίνουν αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο, θα συνεχίσουν να βγάινουν και μηχανές με χειροκίνητο για όσους θέλουν την "διαφορετική" αίσθηση της οδήγησης και είναι πολλοί αυτοί.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ουτε θα γινουν ολες οι μοτοσυκλετες ετσι καποτε... ουτε χολη θα βγαλω...

οποιος το θελει ας το παρει! χεστηκαμε! η kawasaki ΠΑΝΤΑ θα βγαζει μηχανακια που γουστραρω και δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι... (δεν βγαζει σκουτερ αλλωστε!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Απο τότε βέβαια τα αυτόματα κιβώτια έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι καλύτερα απο τα χειροκίνητα στον τρόπο οδήγησης
    δε μας ειπες ομως γιατι ο κοσμος ΑΚΟΜΑ αγοραζει αυτοκίνητα με συμβατικό κιβώτιο (σε ποσοστό κοντα στο 90% νομιζω)

ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ! οτι ειναι καινούριο ΔΕ σημαίνει αυτόματα οτι θα το αγαπησει ο κοσμος.... αυτα μονο στην Αμερικη γινονται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε μας ειπες ομως γιατι ο κοσμος ΑΚΟΜΑ αγοραζει αυτοκίνητα με συμβατικό κιβώτιο (σε ποσοστό κοντα στο 90% νομιζω)
    για ποσοστά δεν ξέρω (αν και στας ευρώπας πιστεύω οτι είναι μικρότερο), ένας λόγος είναι οτι είναι ακριβότερο το αυτοκίνητο με αυτόματο

(παλιά που ήταν "πρωτόγονα" είχε και αυξημένη κατανάλωση μια και δεν μπορούσες εσύ να επιλέξεις μια οικονομική σχεση - αυτό έχει εξαλειφθεί πάντως)

εγώ δεν είμαι ούτε άκριτα υπέρ του καινούριου αλλα ούτε και εναντίον της εξέλιξης, απλά περιμένω και βλέπω χωρίς να δαιμονοποιώ την κάθε καινοτομία

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron

ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ! οτι ειναι καινούριο ΔΕ σημαίνει αυτόματα οτι θα το αγαπησει ο κοσμος.... αυτα μονο στην Αμερικη γινονται!
    Γιατί είναι πιο ακριβά idi. Μέσα στην πόλη ένα αυτόματο κιβώτιο είναι μακράν πιο ξεκούραστο.

Ένα Fiat Panda πχ έχει πάνω από 10% πιο ακριβά με αυτόματο κιβώτιο.

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Μη βλεπεις τι γινεται στην Ελλαδα Γιωργο. Αλλωστε ποιος μας υπολογιζει ? Ειμαστε πολυ μικρη αγοραστικη δυναμη.
    Σε αλλες χωρες ισως ειναι το 90% αυτοματα.(εδω στην Κορεα οταν πηγα να παρω αυτοκινητο και ειπα οτι θελω manual και οχι αυτοματο με κοιταζαν σαν χαμενοι)

Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα συνεχισουν να βγαζουν και συμβατικα κιβωτια.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οι ίδιες σκέψεις πάνω-κάτω είχαν γίνει και πριν χρόνια όταν πρωτοβγήκαν τα αυτόματα αυτοκίνητα (με το πρωτόγονο σειριακό κιβώτιο...)

Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε αυτοκίνητα 20.000 Ευρώ και πάνω, βλέπε Μερσεντές.

Γιατί αγόρασε η μανα μου το DAIHATSU το SERION 1300 Αυτόματο, και όταν το οδήγησα έπαθα σοκ .

Δεν πήγενε μία, δεν άλλαζε ταχύτητα όταν ήθελες εσύ, άλλη συμπεριφορά σε ανηφόρα - κατηφόρα από την συνηθισμένη... γενικώς τα κλασικά μειονεκτήματα των αυτομάτων...

Το αγόρασε 2000 Ευρώ παραπάνω από το χειροκίνητο και η αξία του είναι 2000 Ευρώ λιγότερη!

Ο μόνος λόγος που το πήρε είναι γιατί δεν μπορεί να μάθει τις ταχύτητες, κοινώς, κι ας είναι και μάνα μου, κουλάτζα. Καμία οδηγική συμπεριφορά, ικανότητα, αντανακλαστικά...

Αυτή είναι και η πλειοψηφία των οδηγών που παίρνουν τέτοια αυτοκίνητα, τρίκυκλα κλπ...

(και για τις μερσεντες το συζητάμε)

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Οκ ας πουμε οτι το οικονομικό ειναι ο λογος δε θα διαφωνησω

Ε! δε μπορει να ειναι αρκετος να συμβεί το ιδιο και στις μοτοσυκλέτες? Λογικα δεν θα ειναι πιο ακριβα τα «νεα εξελιγμένα» μηχανακια με τα ηλεκτρονικά συστήματα?

Μηπως τα παπια, που ειναι σχεδόν ιδια με αυτα προ 20 ετων, ζουν και βασιλεύουν για αυτο ακριβώς το λογο?

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Γιατί είναι πιο ακριβά idi. Μέσα στην πόλη ένα αυτόματο κιβώτιο είναι μακράν πιο ξεκούραστο.

Έχεις οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο;

Αστα, δράμα η κατάσταση. Ενεργητική ασφάλεια ΜΗΔΕΝ! Δεν κάνει ότι θες, δεν κάνει ότι του πεις, ...

Το μόνο που κάνει είναι να είναι ευκολοδήγητο μέσα στην πόλη μέχρι 60 χλμ/ω. Τίποτα άλλο.
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρτε φατσα-βγαλτε συμπερασμα
    από TROOPER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 22:36
  2. Βγάλτε τα απωθημένα σας!!!
    από XTakias στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 11:03
  3. χολη να βλεπω...
    από tools στο forum Αγωνιστικά νέα