Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Άσχημη ή φτωή?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Άσχημη ή φτωή?

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες! Μόνο φτωχές!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image001.jpg 
Προβολές:	621 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	72976
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ο σωστος-σωστη ξεχωριζει την ομορφια ανεξαρτητος συνθηκων, για να μην πω την προσπερνα και κοιτα το εσωτερικο του ανθρωπου...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    για να μην πω την προσπερνα και κοιτα το εσωτερικο του ανθρωπου...

Ναι....καλά... :o όμορφα λόγια σε έναν ιδανικό κόσμο.... :o :o :o

Θα σου κάτσει εσένα δίπλα κανένα έκτρωμα και θα επιμείνεις μαζί της όσο καιρό χρειάζεται για να ανακαλύψεις τον ....πανέμορφο εσωτερικό της κόσμο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τέσπα...Χριστούγεννα είναι και η φιλανθρωπία επιβάλλεται...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    κοιτα το εσωτερικο του ανθρωπου
    Τα εσώρουχα εννοεί!

Αμα δεις εναν ωραίο κώλο, να τον ρωτίσεις αν έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο πριν τον πηδήξεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Άσχημη ή φτωή?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

ginontai kai poli xeirotera
    xtes eimoun se mparaki pou doulevei filos, mpainei ksanthia ntarntana, tou leo oraio e? mpa lei aftos..meta apo ora erxete i servitora kai mas leei pos einai traveli..ntaxei epese poli doulema se mena, alla de ftaio itan makria eixe skotadi eixa piei klp klp klp ...
    :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

shameless self promotion Το avatar του/της island

Re: Άσχημη ή φτωή?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    υπάρχουν οι

χοντρές και οι αδύνατες

οι αδύνατες με κάποια προσπάθεια αν δεν είναι μπορεί να γίνουν όμορφες

οι χοντρές (και δεν λέμε για 5-10 κιλάκια έ?) δεν παίρνουν βελτίωση
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Γνωριστε τον εσωτερικο μου κοσμο.Ειμαι ο Απιστευτος.....
    Ψαχνω για γυναικα 1,80m,καστανοξανθη,4 νουμερο σουτιεν κτλ κτλ...

Υπαρχουν,ασχημοι,μετριοι,ομορφοι,πανεμορφοι,ετσι και ετσι,ετσι και αλλιως,αλλιως και ετσι...
    Τωρα αν ριξεις κατι εκατομυριακια ε και το χιουγκο γινετε φερραρι :rotflmao:
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

εγω θα ελεγα οτι οι χοντρες και οι αδυνατες φτιαχνουν με λιγη εως αρκετη προσπαθεια αρα πρεπει να γινει διαχωρισμος σε ομορφες και ασχημες, μια ασχημη που εχει χαλια χαρακτηριστικα στο προσωπο και ειναι χοντρη ή αδυνατη οτι και να κανει δεν γινεται να γινει ωραια ενω καποια με ωραια χαρακτιριστικα και χοντρη να ειναι μπορει να αδυνατησει και να γινει καλη σε ολα...

τωρα θα μου πειτε και το προσωπο βελτιωνεται αλλα πρεπει να σηκωνει και βελτιωση, αμα καποια δεν βλεπεται οτι και να κανει...

και εγω μετα αστείου και σοβαρού (γιατί ο κλαυσίγελος ταιριαζει σε αυτη την καταντια)

ερωτώ...

τωρα αυτές οι πειραγμένες φάτσες και σάρκες γενικώς περιέχουν ευτυχισμένες ψυχούλες;

εχω δεί την συγκεκριμένη εκπομπή που ασχολείται με τον καλοπισμό...αισχρό

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    και εγω μετα αστείου και σοβαρού (γιατί ο κλαυσίγελος ταιριαζει σε αυτη την καταντια)

ερωτώ...

τωρα αυτές οι πειραγμένες φάτσες και σάρκες γενικώς περιέχουν ευτυχισμένες ψυχούλες;

+1

Και τώρα δηλαδή νομίζουν ότι είναι όμορφες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η αληθεια ειναι οτι πελον οι γυναικες δεν κανουν μακιγιαζ.....καμουφλαζ κανουν!!!

και ειναι τοσο καλες οι ρουφιανες στην καλυψη - αποκρυψη .... ουτε commando να ταν..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ο σωστος-σωστη ξεχωριζει την ομορφια ανεξαρτητος συνθηκων, για να μην πω την προσπερνα και κοιτα το εσωτερικο του ανθρωπου...

Συνύπογράφω τα λόγια του φίλου και να προσθέσω ότι τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης μετά την οποία, τι ακολουθεί;;; Ας απαντήσουν αυτοί που σχολίασαν ειρωνικά τα παραπάνω..

Δε βαριέστε ρε παιδιά, καλή καρδι να έχει..

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

ερωτώ...

Κοιτα φιλε μου

Στη νεραιδοχωρα που ζεις η εμφανιση δεν παιζει κανενα ρολο αλλα στο planet earth η εμφανιση παιζει ενα αλφα ρολο.
    Αμα τις ρωτησεις τις εν λογω κυριες οι οποιες ειναι νοικοκυρες ως επι το πλειστον που δεν φροντισαν τον εαυτο τους και ηταν ατημελητες για χρονια , και τωρα αισθανθηκαν γυναικες επιθυμητες , οι αντρες τους τις κοιταζουν παλι ως γυναικες και οχι σαν μανες , δουλες κλπ και το βλεπουν στα ματια ολων.....νομιζω οτι ναι ειναι ευτυχισμενες.
    Επισης μην ξεχναμε οτι ολα πληρωνονται. Αλλες πληρωνουν σε χρημα , αυτες με εξευτελισμο.....τιποτα δεν ειναι τζαμπα.

Μου θυμιζει μια εκπομπη της Κορομηλα οπου πηρε ενα παιδακι με δυσμορφια στο προσωπο που χρειαζοτανε ακριβες εγχειρησεις και ο πατερας του δεν ειχε. Μια ψυχουλα 4-5 ετων νομιζω.
    Το δειξανε το παιδι απο εδω , απο κει , συνεντευξεις απο θειες , φιλους , γνωστους και κλαμα στην τηλεοραση και να μην πολυλογω ΟΛΑ για την τηλεθεαση.
    Και πεσανε οι εφημεριδες να σχολιασουν την απαραδεκτη εκμεταλευση του μικρου παιδιου απο τη σκυλα την Κορομηλα για τα νουμερα της τηλεθεασης.

Εγω λεω οτι ο μικρος θα παει στο σχολειο αυριο και δεν θα το κοροιδεψει κανενα παιδακι.
    Πληρωσε με μια ωρα εξευτελισμο (συζητησιμο αυτο ) και καθαρισε για μια ζωη. Και δεν χρωσταει και σε κανεναν . Ασε που κανεις δεν θυμαται τη φατσα του τωρα πια και ζει μια φυσιολογικη ζωη.

Και μην πατε μακρια . Δειτε πως αλλαζει η διαθεση σας οταν φορατε ενα πιο καλο η ενα καινουριο ρουχο.
    Keep on rocking in a free world !!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασχημη στιγμή για ....
    από grat στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2010, 21:17
  2. Motto adventures Enduro Training Level 1 μια άσχημη εμπειρία 31/05/2009
    από Asxetos1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 200
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 09:31
  3. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΜΟΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!