AAAA KAI KATI ALO AN KSERETE SITE POS FTIAXNOUN TETIOU IDOUS ERGASIES MANUAL DOSTE M PLZ DEN KSERW ALA EXSW PATH TRELA ME THN MUSIC STO MHXANAKH THNX POLY OLOUS
plz helpppppppppp
Μηχανάκι έχεις ρε φίλε, τι μουσική και ενισχυτές..δεν το πιασα
edo sto hrakleio kykloforoun polla mhxanakia me mousikh kai einai kai gamo ths fashs an xereis plz help me einai porosh na akous ta tragoudakia s kai an exeis kai thn gomena pisohaha
![]()
![]()
![]()
![]()
πετα και καμια λαμπιτσα νεον απο κατω και θα το κανεισ το σκουτερακι κουκλα.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από StrataraS
edo sto hrakleio kykloforoun polla mhxanakia me mousikh kai einai kai gamo ths fashs an xereis plz help me einai porosh na akous ta tragoudakia s kai an exeis kai thn gomena piso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί στην Κρήτη μαζεύτηκαν όλοι οι παλαβοί;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Με την καλή έννοια πάντα:rotflmao: :rotflmao: )
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
afou kanenas POUSTIS den voithaei to synteknatsi, paei kata diavolou to thread !!!![]()
edit: Καλύτερα στις Βελτιώσεις (δεν θέλω γέλια...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δίκιο έχει το παιδί τον καταλαβαίνω..και τώρα που είναι και οι μέρες χαρούμενες και γιορτινές να βάζει να ακούει τα χριστουγεννιάτικα της Θώδη σε άψογη προφορά αγγλικής...Οξφόρδης:rotflmao:
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Δίκιο έχει το παιδί τον καταλαβαίνω..και τώρα που είναι και οι μέρες χαρούμενες και γιορτινές να βάζει να ακούει τα χριστουγεννιάτικα της Θώδη σε άψογη προφορά αγγλικής...Οξφόρδης:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μήπως εννοείς προφορά αγγλικής...ΟφΠόρδης; :hypnotize![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......