τι είπες τώρα..... ??
πάω να ρίξω την ψήφο μου.... στην βέρα στο δεξί.... με διαφορά....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οποιο φορουμ εχει τα περισσοτερα μελη θα βγει πρωτο.![]()
Δεν ψηφιζω.![]()
:rotflmao:
δεν ειχα ιδεα!!....υπαρχει forum για την βερα στο δεξι!!!....απιστευτο ....:rotflmao:
![]()
αν είναι δυνατόν ΡΠΜ!
φόρουμ για τη βέρα?:hypnotize![]()
![]()
http://www.rateit.gr/ObjectUserRevie...&objectID=4122
από τα σχόλια, να συμπεράνω ότι υπάρχουν και άλλα φόρουμ για την βέρα ανα τον κόσμο??????
Ε ΟΧΙ!
δεν αντεξα ....μπηκα και ειδα λιγο....παρτε μια γευση :
{{ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΥΡΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ????
ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ... ΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΙΚΗ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ, Η ΑΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! ΑΡΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ: ΕΙΤΕ Η ΑΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!
Κοίτα, η Αλίκη, δεν είναι καμιά αθώα περιστερά, αλλά αυτά που περιγράφεις, τα έκανε έχοντας ψυχολογικά προβλήματα, θέλοντας να απαλλαγεί από όλους΄οσυς της μαυρίζουν τη ζωή. Σε τι έφταιξε η Αλίκη, και της έκρυψαν ότι είναι "κόρη" του Άγγελου, όταν πήγαν να το κάνουν οι 2 τους;; ΟΚ, την έπεσε στον Αντώνη, αλλά δεν έκανε τα τρομερά εγκλήματα που έκανε ο Αμιράς... Μην ξεχνάς, ότι δεν ξέρουμε τι έκανε ο Αμιράς όταν ήταν μικρός... Μόνο ακόυγαμε και φανταζόμασταν διάφορα!!.... Έχει κάνει τα τέρατα, όπως και ο Άγγελος, όπως ακριβώς και ο Σωτηρίου....}}
......
![]()
ευχαριστω την κοινοτητα του forum του moto.gr
μολις με σωσατε
θα αμολησω το τερας στο φορουμ της βερας κ θα σταματησει να κατσικωνεται στο σβερκο μου για να δει τι σκ@τ@ διαβαζω εδω μεσα, οταν δεν ψαχνω για παλια μηχανακια στο ιντερνετ του διαβολου
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν αντεξα ....μπηκα και ειδα λιγο....παρτε μια γευση :
{{ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΥΡΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ????
ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ... ΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΙΚΗ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ, Η ΑΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! ΑΡΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ: ΕΙΤΕ Η ΑΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!
Κοίτα, η Αλίκη, δεν είναι καμιά αθώα περιστερά, αλλά αυτά που περιγράφεις, τα έκανε έχοντας ψυχολογικά προβλήματα, θέλοντας να απαλλαγεί από όλους΄οσυς της μαυρίζουν τη ζωή. Σε τι έφταιξε η Αλίκη, και της έκρυψαν ότι είναι "κόρη" του Άγγελου, όταν πήγαν να το κάνουν οι 2 τους;; ΟΚ, την έπεσε στον Αντώνη, αλλά δεν έκανε τα τρομερά εγκλήματα που έκανε ο Αμιράς... Μην ξεχνάς, ότι δεν ξέρουμε τι έκανε ο Αμιράς όταν ήταν μικρός... Μόνο ακόυγαμε και φανταζόμασταν διάφορα!!.... Έχει κάνει τα τέρατα, όπως και ο Άγγελος, όπως ακριβώς και ο Σωτηρίου....}}
......![]()
:rotflmao::rotflmao:
E OXI!!!
![]()
safety doesn't happen by accident
τι λε ρε μλκ!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:rotflmao::rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ είμαι με την Αλίκη....:hypnotize
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όπου νά'ναι θα βγάλουν και για τη Μαρία την άσχημη![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί να φτίαξουμε και ένα φόρουμ για τιν Αννίτα?:rotflmao:
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όπου νά'ναι θα βγάλουν και για τη Μαρία την άσχημη![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
τι λες τώρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Εγώ είμαι με την Αλίκη....:hypnotize
ε, εγώ είμαι με τον άλλο τον τυπά...
Αυτό δείχνει παιδιά, πόσο ζώα είναι μερικοί άνθρωποι. Άρα καλά κάνουν οι πολιτικοί και μας περνάνε για ζώα!
Αν διαβάζουν τέτοια.... παίρνουν τα μυαλά τους αέρα!