εχουμε και λεμε.καλημερα σε ολους καταρχην.πριν δυο μηνες εβαλα το καινουργιο προγραμμα της τελλας,στην τηλεωραση μας ειχαν τρελανει χωρις παγιο απο τον οτε και αστικες και υπεραστικες κλησεις απεριοριστες με μονο προσεξτε 26.95ευρω με το φ.π.α τον μηνα.ωραια ετρεξε και εγω και πηγα και το εκανα υπογραφεις ενα συμβολαιο οτι δεσμευεσε για ενα χρονο.τελοσπαντον μετα απο ενα μηνα ενεργοποιηθηκε το προγραμμα και τωρα αρχισαν τα προβληματα μια μερα να μην εχεις τηλεφωνο και να πεθαινεις αμα δεν εχεις κινητο την εκατσες,για να μην τα πολυλεγω τα προβληματα του ειδους δυο φορεσ την εβδομαδα δεν εχω τηλεφωνο παραμενουν,τους εχω παρει ποσα τηλεφωνα να τους που τι γινεται και αυτο που λενε συνεχως ε ειμαστε καινουργιοι στο χωρο και κ.τ.λ και τι με νοιαζει εμενα εγω πληρωνο να εχω τηλεφωνο τους απαντω στα αρχιδια τους βεβεαια.τωρα ερχομαστε στην απατη που σας ελεγα οπως σας ειπα παραπανω λενε 26.95ευρω το μηνα ελα νε που αυτο ειναι απατη και τι εννοω μου ηρθε σημερα ο λογαριασμος και θα σας τον γραψω αναλυτικα και λεει παρακατω.περιοδος χρεωσης 13/11/06-15/12/06.προιοντα&υπηρεσιες 60,16.χρηση 0,68.ποσο τρεχοντος λογαριασμου 60,84 φπα 19%11,56 μας παει 72,40.Αυτη ειναι η πρωτη σελιδα στην δευτερη αναλυτικα.ΤELLAS ZISTO TELEPHONE 05/12/06-15/02/07 53,33.απο κατω TELLAS ZISTO ADSL ιδια ημερομηνια με την παραπανω 6,83ευρω συνολικο ποσο υπηρεσιων 60,16και τα 0,68 και το φπα μας παει 72,40.αυτη βρε παιδια δεν ειναι απατη οτα ν σου λεει το μηνα αλλα τελικα ο λογαριασμος ειναι δυο μηνες αλλα τι γινεται μου ηρθε εχθες ο λογαριασμος να πληρωσω θα μου ερθει ξανα το φεβρουαριο,αρα πληρωνεις καθε μηνα τα διπλα απο τι λεγανε οι κλεφταραδες.και αμα θελω να το κοψω πρεπει να τους τα σκασω.τιποτα μεγαλοι απατεωνες ειναι και συνεχεια τεχνικα προβληματα εχουν,χιλιες φορες ΟΤΕ.Υ.Γ οπιοιος σκεφτοταν για τελλας καλυτερα να μην βαλει