Περαστικά και Πάντα Όρθιος σε έναν Αλήτη «Τσαντάκια» Μηχανόβιο .. και την καλημέρα μου στους υπολοίπους ..
Περαστικά και Πάντα Όρθιος σε έναν Αλήτη «Τσαντάκια» Μηχανόβιο .. και την καλημέρα μου στους υπολοίπους ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΑΜΩΤΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΠΙΑ.... Η ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.... ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΑΜΩΤΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΠΙΑ.... Η ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.... ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!
Ποιον Περικλη?
Τι εγινε?
Ενημερωστε ρε παιδια και μας τους ανενημερωτους!![]()
καλημερα δημητρη. που εισαι ; καλα εισαι ρε;
καλημερα παιδες!!!
ΥΓ: Περι cool και ολα θα περασουν. :smilea:
Όταν η πόλη κοιμάται.......
τι επαθε ρε παιδια ο περικλησ για ενημερωστε προχτεσ στη μπυρα ηταν μια χαρα...............τι εγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
παίδες, [για τους ανημέρωτους] θα σας τα πει καλύτερα ο ίδιος απλά εγώ θα σας πω ότι είναι, ευτυχώς για μας, καλά. Τα άλλα φτιάχνονται ..
Re otan grafoume perastika 'h epese o periklhs 'h spasane ta fering sto mhxanaki.....
PROTA AP'OLA LEME....... O anthropos den exei tipota, para ena xtypima kato apo to gonato kai merika kapsimata.... kai meta OLAAAAAA ta ypoloipa
Istoria etsi opos thn ksero........ mia thitsa me kouti toy vgike kai ton ekleise kai epese kai espase kapoia plastika sto mixanaki kai..... xmmmm A!!!! o periklhs einai kala, psilo zvarnismenos alla kala.
autaaaa
PERASTIKA PSILE SE ESENA KAI STO ZOO (Den leo gia thn thitsa gia thn mixanh leo)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Re otan grafoume perastika 'h epese o periklhs 'h spasane ta fering sto mhxanaki.....
PROTA AP'OLA LEME....... O anthropos den exei tipota, para ena xtypima kato apo to gonato kai merika kapsimata.... kai meta OLAAAAAA ta ypoloipa
Istoria etsi opos thn ksero........ mia thitsa me kouti toy vgike kai ton ekleise kai epese kai espase kapoia plastika sto mixanaki kai..... xmmmm A!!!! o periklhs einai kala, psilo zvarnismenos alla kala.
autaaaa
PERASTIKA PSILE SE ESENA KAI STO ZOO (Den leo gia thn thista gia thn mixanh leo)
Πάλι καλά που ξεκαθάρισες το τοπίο...Άντε περαστικά στο μηχάνημα τότε μια και το παιδί δεν έπαθε ευτυχώς τίποτα![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
autaaaa
PERASTIKA PSILE SE ESENA KAI STO ZOO (Den leo gia thn thista gia thn mixanh leo)
Μπραβο ρε Καισαρα!![]()
Ειχα αρχισει να ψαχνω τα τηλεφωνα!![]()
Περαστικα ρε Περι.![]()
Συνηθισμενα πραματα ειναι αυτα ρε!![]()
Κριμα μονο που ηταν καινουργιο το μωρο ...![]()
Αλλα μαζευεται.![]()
περαστικα και απο μενα![]()
![]()
![]()
ρε κριμα πανω στη χαρα του με το καινουργιο μοτορι .........τι να πω περαστικα και παλι ...αφου δεν εχει και κατι σοβαρο...παντωσ και τα καψιματα εκ πειρασ δεν ειναι και τοσο ανοδινα ειδικα τωρα το καλοκαιρι..κατα ταλλα τα πλαστικα φτιαχνουν.....................
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Περαστικά στο πατριωτάκη μου! Τόσο να ήταν ρε Περι...τα πλαστικά ξαναφτιάχνονται....
Υπομονή...!!!![]()
Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
αλλά το ταξίδι...
...............
Istoria etsi opos thn ksero........ mia thitsa me kouti toy vgike kai ton ekleise kai epese
..............
Ρε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!![]()
Ουτε στην Εθνικη, σε διασταυρωση με χωματοδρομο!!!![]()
Το νου σας!![]()
Καντε ΟΤΙ μπορειτε για να σωθητε!![]()
Εδω μιλαμε για ΠΟΛΕΜΟ!:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γιατι ρε Μητσε? Μυστικο ειναι?
όχι δεν είναι μυστικό απλά δεν ξέρω περισσότερα στο πως σηνέβει. Σας μετέφερα απλά το τι μου είπε λίγο βιαστικά διότι έπρεπε να επιστρέψω κέντρο.. Γι’ αυτό και λέω να σας τα πει ο ίδιος, για να μπορέσει να σας δώσει και λεπτομέρειες ..
opws kai na exei perastika kai mi se noiazei ta plastika ftiaxontai