ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ CB 400 VERSION R ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΣΗΜΙ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ CB 400 VERSION R ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΣΗΜΙ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
Δεν κοιτάς καμιά αγγελία; Πωλούνται αρκετά...
www.xe.gr
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
thanx , vrisko arketa se kali katastasi mono maura omos kai peite me kollimeno alla to psahno ligo parapano mipos vro kati se asimi(ennoeitai se kali katastasi kai logiki timi)
Και το πορτοκαλί είναι ωραίο αν βρεις, είχα ένα τέτοιο,
καλές αγορές![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΣΗΜΙ Η ΕΣΤΩ ΜΑΥΡΟΑρχικά δημιουργήθηκε από freethan
Και το πορτοκαλί είναι ωραίο αν βρεις, είχα ένα τέτοιο,
καλές αγορές![]()
![]()
Το πορτοκαλι ποια έτη κυκλοφόρισε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΣΗΜΙ Η ΕΣΤΩ ΜΑΥΡΟ
"Apolayste sti zwi,
tin kathe gamimeni tis stigmi..."
"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''
υπάρχει ένα στην Πάτρα ασημί, είναι σε καλή κατάσταση όπως το είδα. Αν ενδιαφέρεσαι σου λέω πώς να πας. Μπορώ να σου δώσω κ το τηλέφωνο από Δευτέρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni
Το πορτοκαλι ποια έτη κυκλοφόρισε ;;;
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ VERSION R (ΣΕ ΜΑΥΡΟ, ΑΣΗΜΙ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΝΤΩ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 95 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 96
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
υπάρχει ένα στην Πάτρα ασημί, είναι σε καλή κατάσταση όπως το είδα. Αν ενδιαφέρεσαι σου λέω πώς να πας. Μπορώ να σου δώσω κ το τηλέφωνο από Δευτέρα
YES PLEASE ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ (ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ)
ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ?
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ VERSION R ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ 2000. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΕ ΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΣΚΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΣΤΗ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΓΙΑ 2850!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ (ΙΔΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΙ). Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ 2500 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΕΕΙ 120 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 400-500 ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
ΕΡΩΤΗΣΗ.
confused:![]()
![]()
![]()
ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!!!!!![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Το ίδιο ισχύει και για τη μεταβίβασηΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!!!!!![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Η μεταβίβαση δεν είναι 150γιούρια ; 120 + 38 για το παράβολο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ VERSION R ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ 2000. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΕ ΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΣΚΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΣΤΗ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΓΙΑ 2850!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ (ΙΔΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΙ). Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ 2500 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΕΕΙ 120 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 400-500 ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Απλό είναι .Βάζει μια τιμή αρκετά προς τα πάνω και περιμένει να περάσουν τα "κορόιδα" .Αμα δει πως δεν τσουλάει η δουλεια ριχνει τις απαιτήσεις του σιγά σιγά .Οπως και οι ιδιώτες άλλωστε .Συνήθως η τελική τιμή πώλησης δεν εχει καμιά σχέση με την αρχική . ΕΙναι θέμα προσφοράς και ζήτησης .Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
ΕΡΩΤΗΣΗ.
:rotflmao:![]()
Modenas Kriss 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από freethan
Η μεταβίβαση δεν είναι 150γιούρια ; 120 + 38 για το παράβολο ;
ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 400 ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ 57 ΕΥΡΩ