Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

εδώ και χρόνια υπάρχει μία λέσχη......

εδω μέσα είμαστε 150 ατομα - κάτοχοι.....

γιατί δεν είμαστε και μέλη στην λέσχη???

σκεφτείτε μόνο τι κέρδη θα μπορούσαμε να έχουμε.....

φιλικα....

ps: για αποφυγή παρεξηγήσεων..... είμαι μέλος της λέσχης, η ερώτηση τίθεται απο μένα σαν ιδιώτης - κάτοχος vstrom και όχι σαν μέλος της λέσχης....

Re: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    σκεφτείτε μόνο τι κέρδη θα μπορούσαμε να έχουμε.....
    τι κέρδη;

(σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Re: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    τι κέρδη; (σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω)
    Δεν μιλάει για "μπικικίνια" (profit Ελληνιστί..) ο άνθρωπος, αμοσταγές τραπεζιτικό όρνεο ..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Re: Re: Re: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δεν μιλάει για "μπικικίνια" (profit Ελληνιστί..) ο άνθρωπος, αμοσταγές τραπεζιτικό όρνεο ..!!!
    Α, οκ τότεΣ...

:a39:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

τι κέρδη;

(σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω)

τι κέρδη.....

α. εγκυκλοπαιδικης φύσης....

β. οικονομικής φύσης....

γ. κοινωνικής φύσης...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    α. εγκυκλοπαιδικης φύσης....
    β. οικονομικής φύσης....
    γ. κοινωνικής φύσης...
    α.

β.

γ.
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

τυχαιο μέλος
    δε μου αρέσουν οι ομοειδής / κλειστές ομάδες....
    Αν θές να πας βόλτα με παρέα παίρνεις μερικά τηλέφωνα και κανονίζεις...
    αν θες να πάρεις κράνος φτηνότερα μαζεύεις μερικούς φίλους που ενδιαφέρονται και το παζαρεύεις....
    Αν θες γνώση, υπάρχει το νετ....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παντως και τα παιδια στη Λεσχη μια χαρα ειναι,μην τρελλαθουμε!
    Αν σας αρεσουν τα πιο οργανωμενα πραγματα καλυτερα η λεσχη
    Οπως το δει βεβαια ο καθενας
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    δε μου αρέσουν οι ομοειδής / κλειστές ομάδες....
    Αν θές να πας βόλτα με παρέα παίρνεις μερικά τηλέφωνα και κανονίζεις...
    αν θες να πάρεις κράνος φτηνότερα μαζεύεις μερικούς φίλους που ενδιαφέρονται και το παζαρεύεις....
    Αν θες γνώση, υπάρχει το νετ....
    δεχομαι το οτι μπορεί να μην σου αρέσουν οι ομοειδείς / κλειστές ομάδες.....

τα αλλα όμως είναι λιγάκι συζητήσιμα.... σαν να λέμε.... "αν πετύχει η μ@λ@κι@΄, τύφλα να χει το γ@μήσι".....

χωρίς παρεξήγηση και πάλι

τυχαιο μέλος
    δεχομαι το οτι μπορεί να μην σου αρέσουν οι ομοειδείς / κλειστές ομάδες.....

τα αλλα όμως είναι λιγάκι συζητήσιμα.... σαν να λέμε.... "αν πετύχει η μ@λ@κι@΄, τύφλα να χει το γ@μήσι".....

χωρίς παρεξήγηση και πάλι
    τα άλλα δεν είναι καθόλου συζητήσιμα...
    για ανέλυσέ μου περισσότερο τι κέρδος είχες/ έχεις εσύ από τη συμμετοχή σου, που δε θα το είχες εαν δεν ήσουν μέλος....

κατά τα άλλα η παροιμία, μάλλον είναι ατυχής...

Αυτά που θα γράψω δεν έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη λέσχη (που δεν την ξέρω) και - φυσικά - ούτε με τα μέλη της που επίσης δεν ξέρω.

Πιστεύω οτι το μόνο κέρδος που μπορεί να αποκομίσει ένας αναβάτης πχ βστρομ απο μια λέσχη έχει να κάνει με διάφορα θέματα που αφορούν το συκγεκριμένο μοντέλο, τιπς, βλάβες, προβλήματα κλπ.

Θέματα όμως που για καινούρια μηχανάκια δεν είναι (ή δεν θα έπρεπε να είναι ) σε πρώτη ζήτηση.

Πιο πολύ θα καταλάβω μια λέσχη κατόχων Enfield ή Indian ή Norton (μιλώντας για παλιά μοντέλα). Εκεί έχει πιο πολύ νόημα η αλληλοϋποστήριξη, μιλάμε για ιστορικά, vintage και όχι πολλά τον αριθμό κυκλοφορούντα κομμάτια και, το κυριότερο, οι ιδιοκτήτε τους είναι "δεμένοι" με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το αναφέρω σαν αντιδιαστολή με μια γνωστή εν ελλάδι λέσχη γνωστού μοντέλου που σταμάτησε να βγάινει εδώ και κάποια χρόνια, αρκετοί απο τους ιδιοκτήτες άλλαξαν μηχανή, παρόλα αυτά η λέσχη υφίσταται και σε πρόσφατη βόλτα τους απο τα 10 μηχανάκια τα 2 ήταν τα "original"
    (ονόματα δε λέμε... )

Απο εκεί και πέρα όταν είσαι σε μια μοντελολέσχη δεν έχεις να πεις και πολλά εκτος του μοντέλου (κοινώς ευλογούμε τα γένια μας ).

Κοινωνικοποίηση μπορείς να πετύχεις και εκτός λέσχης και είναι όμορφο να βλέπεις βόλτα με πολλά είδη μηχανών παρά με ένα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    τα άλλα δεν είναι καθόλου συζητήσιμα...
    για ανέλυσέ μου περισσότερο τι κέρδος είχες/ έχεις εσύ από τη συμμετοχή σου, που δε θα το είχες εαν δεν ήσουν μέλος....

κατά τα άλλα η παροιμία, μάλλον είναι ατυχής...
    γνωρισα πεντε αξιόλογους ανθρώπους παραπάνω αλλά αυτό μάλλον δεν σου λέει κάτι.....

οπότε....

ό,τι θελήσω να μάθω θα μου τα πεις εσύ απο το νετ.....

όταν θελήσω να αγοράσω κράνος φρόντισε να θες και εσύ γιατι θα σε παρω μαζί μου να παζαρέψουμε.....

λες να έχεις δίκιο τελικά???? τώρα που σε γνώρισα καταλαβαίνω οτι μάλλον δεν κέρδισα τίποτα.....

θα διαγραφώ και θα σκίσω την κάρτα μέλους αυριο κιόλας....

Αυτά που θα γράψω δεν έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη λέσχη (που δεν την ξέρω) και - φυσικά - ούτε με τα μέλη της που επίσης δεν ξέρω.

Πιστεύω οτι το μόνο κέρδος που μπορεί να αποκομίσει ένας αναβάτης πχ βστρομ απο μια λέσχη έχει να κάνει με διάφορα θέματα που αφορούν το συκγεκριμένο μοντέλο, τιπς, βλάβες, προβλήματα κλπ.

Θέματα όμως που για καινούρια μηχανάκια δεν είναι (ή δεν θα έπρεπε να είναι ) σε πρώτη ζήτηση.

Πιο πολύ θα καταλάβω μια λέσχη κατόχων Enfield ή Indian ή Norton (μιλώντας για παλιά μοντέλα). Εκεί έχει πιο πολύ νόημα η αλληλοϋποστήριξη, μιλάμε για ιστορικά, vintage και όχι πολλά τον αριθμό κυκλοφορούντα κομμάτια και, το κυριότερο, οι ιδιοκτήτε τους είναι "δεμένοι" με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το αναφέρω σαν αντιδιαστολή με μια γνωστή εν ελλάδι λέσχη γνωστού μοντέλου που σταμάτησε να βγάινει εδώ και κάποια χρόνια, αρκετοί απο τους ιδιοκτήτες άλλαξαν μηχανή, παρόλα αυτά η λέσχη υφίσταται και σε πρόσφατη βόλτα τους απο τα 10 μηχανάκια τα 2 ήταν τα "original"
    (ονόματα δε λέμε... )

Απο εκεί και πέρα όταν είσαι σε μια μοντελολέσχη δεν έχεις να πεις και πολλά εκτος του μοντέλου (κοινώς ευλογούμε τα γένια μας ).

Κοινωνικοποίηση μπορείς να πετύχεις και εκτός λέσχης και είναι όμορφο να βλέπεις βόλτα με πολλά είδη μηχανών παρά με ένα.

α. Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας

β. Δεν έχει νόημα η ύπαρξη της συγκεκριμένης λέσχης.... (sorry παιδιά).... εδώ μιλάμε για ένα μοντέλο παραγωγής, οποτε και αν κάποιος αγοράσει κάτι άλλο αφενός δεν θα διωχτεί απο την λέσχη και αφετέρου, τα μέλη θα ανανεώνονται με την έννοια οτι θα υπάρχουν καινούργιοι ιδιοκτήτες/κάτοχοι

γ. Δεν ισχυρίστηκε ποτέ κανείς (εκτός απο ακραίες περιπτώσεις) οτι τα μηχανάκια μας είναι τα καλύτερα του κόσμου. Αντιθέτως τόσο το 650 όσο και το 1000 έχουν προβλήματα τα οποία προσπαθούμε να τα λύσουμε μέσω συζητήσεων...... Επιπλέον δεν φοράμε παρωπίδες και δεν έχουμε πρόβλημα να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα κάποιου άλλου μοντέλου άλλης εταιρίας και να ευλογήσουμε αλλωνών γένια....

δ. Σίγουρα - συμφωνώ απόλυτα. Είναι και αυτός όμως ένας τρόπος κοινωνικοποίησης. Στις όποιες οργανωμένες εκδρομές δεν απορρίψαμε συμμετοχή άλλων μοντέλων ανεξαρτήτως κυβισμού...

τυχαιο μέλος
    γνωρισα πεντε αξιόλογους ανθρώπους παραπάνω αλλά αυτό μάλλον δεν σου λέει κάτι.....

οπότε....

ό,τι θελήσω να μάθω θα μου τα πεις εσύ απο το νετ.....

όταν θελήσω να αγοράσω κράνος φρόντισε να θες και εσύ γιατι θα σε παρω μαζί μου να παζαρέψουμε.....

λες να έχεις δίκιο τελικά???? τώρα που σε γνώρισα καταλαβαίνω οτι μάλλον δεν κέρδισα τίποτα.....

θα διαγραφώ και θα σκίσω την κάρτα μέλους αυριο κιόλας....
    Δηλαδή εκτός λέσχης δεν θα είχες τη δυνατότητα να γνωρίσεις 5 αξιόλογους ανθρώπους???
    Ρε μπας και είναι λέσχη «γνωριμιών»???

Τώρα αν εσύ παραγνωρίζεις την αξία του νετ σαν πηγή γνώσης, φίλε μου …τι να πω.. χρειάζεσαι εντατικά…. Αφού έχεις τη λέσχη, τι δουλειά έχεις σε internet forums?

Αλήθεια, δε μου είπες, όταν θές κράνος τι κάνει η λέσχη για σένα? Σου έχει κλείσει καμιά «καλή» συμφωνία με κανά μαγαζάτορα??? Ή μήπως αγοράζει και έχει στοκ για τα μέλη της όποτε χρειαστούν?

Δε με γνώρισες και ούτε πρόκειται, εκτός κι αν βρεθούμε σε κανά δρόμο, οπότε άσε τα ειρωνιες.. άσε που δε ξέρεις και τη τέχνη!
    Βέβαια ούτε τη τέχνη του επιχειρηματολογείν κατέχεις… Μπαίνεις , απευθύνεις ένα ερώτημα –για άλλους απλό, για άλλους επικριτικό και ίσως και ύποπτο- ζητάς τις απόψεις μας και μετά τη κάνεις λεκτικά με μεγάλα βήματα.

Ειλικρινά, αδιαφορώ τελείως για το αν σκίσεις τη κάρτα - αλήθεια πληρώνεις και συνδρομή?? - , τη κάλτσα, το σώβρακό σου… Δικό σου αποκλειστικά θέμα είναι, όπως και η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου.
    Ρώτησες, απάντησα, ρώτησα, και ……

cool guys...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία σχετική με Honda PCX 125
    από sosna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 00:06
  2. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  3. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24
  4. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38

Κανόνες δημοσιεύσεων