Καλημέρα..
Το ξέρω ότι για το εν λόγω κρανάκι έχουν γραφτεί αρκετά.Ας κάνω όμως & εγώ μερικές ερωτήσεις.Το κράνος προορίζετε για τη κοπελιά μου.Το δοκίμασε χθες,όλα καλά.Της στρώνει καλά στο κεφάλι.
Πάμε τώρα στις ερωτήσεις![]()
Από ότι δάβασα στα υπόλοιπα ποστ που βρήκα δεν είναι και από τα πιο αθόρυβα κρανάκια..Ισχύει?& όταν λέμε ότι έχει θόρυβο από τα πόσα χιλιόμετρα και μετά?120-140 χιλ είναι οκ?Ή από τα 100 και πάνω αρχίζει?
Τώρα όσον αφορά το NCOM.Στο site της Nolan το συγκεκριμένο κράνος (Ν84) δείχνει ότι βγαίνει στα εξής μοντέλα : Cosmo VPS, Tiger Vps.Leopard vps, Ninja vps, Target NCOM & Classic Ncom.Από όσο γνωρίζω & έχω ψάξει και σε on line μαγαζιά, υπάρχει και το μοντέλο Classic Vps (χωρίς NCOM) site
Στο προηγούμενο link μπορείται να το δείτε,σε μια νομίζω πολύ καλή τιμή.Το συγκεκριμένο (Classic VPS) διαφέρει με το NCOM μόνο στο ότι το απλό δεν μπορεί να δεχτεί NCOM?Λογικά ναι..Γιατί αν είναι έτσι να προτιμήσω το απλό μιας & αυτό που δοκιμάσαμε χθές μας το έδιναν στα 200 euros.
Επίσης αν έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο που αφορά το συγκεκριμένο κράνος θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Ας κάνουμε τώρα και μια σύγκριση : Ανέμεσα στο Nolan που πρανέφερα ,το ARAI CONDOR (320 euros) (μιας & αυτό έστρωνε μια χαρά) & το UVEX HELIX RS 750 (400 euros) ποιο θα προτείνατε?
Λογικά το ARAI, μετά το UVEX και τέλος το Nolan?
Να σημειώσω ότι το κράνος θα χρησιμοποιείται καθημερινά μέσα στη πόλη αλλά και σε όποια ταξίδια κάνουμε (Θεσσαλονίκη - Αθήνα, & μεγαλύτερα).Η μηχανή είναι ένα BMW 650 GS & αν αλλαχτεί θα γίνει κάτι σε μεγαλύτερο on -off.
Ευχαριστώ....![]()
![]()
![]()