Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Αγορά κράνους

Νέο μέλος

Αγορά κράνους

Χαίρετε.

Θέλω να αγοράσω κράνος fullface. Σκέφτομαι να δώσω γύρο στα 250-280 ευρώ. Προτιμώ να μην πάρω μέσω internet. Έψαξα σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και βρήκα κάποια μοντέλα.

Το παλιό μου κρανος είναι ένα nolan ανοιγόμενο, και γενικά μου άφησε καλή εντύπωση. Απ' ότι μου είπαν βέβαια η nolan ειναι καλή στα ανοιγόμενα και όχι στα fullfacε.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιές γενικά θεωρούνται καλές -απο άποψη ασφάλειας- εταιρίες. Είδα ένα πολύ ωραίο SUOMI http://www.suomy.com/helmets/helmets...b=LinkButton15
    .

Θεωρείται καλή εταρία; Είδα και ένα shark του οποίου το μοντέλο δεν θυμάμαι.

Κάτι να προτίνετε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ειχα την ιδια απορια με εσενα.τελικα καταληγω μαλλον στο X LITE 601 οπου το εχω βρει 250€

επισης μου αρεσει το KBC VR στα 230€

θα ηθελα καποια παιδια να μπουν εμπειριες και για αυτα τα κρανοι επειδη πιστευω οτι στα λεφτα αυτα ειναι ποιοτικα.

να ξερεις οτι τα NOLAN και XLITE ειναι ιδια εταιρεια με αυτο της ΧLITE να ειναι το πιο ακριβο της εταιρειας.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Νέο μέλος

SUOMI

Τελικά πήρα το suomi. Πολύ καλό αν και έχει το "δύσκολο" κούμπωμα, αλλά που θα πάει θα το συνηθίσω.
    Ελαφρύ και πολύ αθόρυβο σε χαμηλές ταχύτητες. Απο 100+ όμως σφυρίζει.

Re: SUOMI

Αρχικά δημιουργήθηκε από g0ng
    Τελικά πήρα το suomi. Πολύ καλό αν και έχει το "δύσκολο" κούμπωμα, αλλά που θα πάει θα το συνηθίσω.
    Ελαφρύ και πολύ αθόρυβο σε χαμηλές ταχύτητες. Απο 100+ όμως σφυρίζει.
    Το "δύσκολο" κούμπωμα είναι το αγωνιστικό. Αυτό είναι καλό για κράνος.

Καλοφόρετο αγρατζούνιστο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

για το XLITE 601 μπορω να εχω καποιες γνωμες τελευταιες...απο κατοχους που το εχουν αρκετο καιρο?
    εψαξα καποια παλια posts απλα ηθελα φρεσκιες κριτικες.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    για το XLITE 601 μπορω να εχω καποιες γνωμες τελευταιες...απο κατοχους που το εχουν αρκετο καιρο?E
    εψαξα καποια παλια posts απλα ηθελα φρεσκιες κριτικες.
    Το κρανάκι έχει πολύ καλή εφαρμογή, στην κεφάλα μου τουλάχιστον (μέγεθος XL )

Θα έλεγα ότι είναι ψιλοαθόρυβο

Η ζελατίνα χαράσσεται με την καρδιά ενός μαρουλιού. Θέλει προσοχή αλλιώς σε λίγο καιρό θα έχει μόνο χαρακιές πάνω.

Από πλευράς θαμπώματος τώρα...δεν θαμπώνει εύκολα, ή μάλλον θαμπώνει δύσκολα αρκεί να μην σε πιάσει ξερόβηχας σε κανά φανάρι και έχεις τη ζελατίνα κλειστή...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

ρωτησα ενα παιδι και μου ειπε οτι του θαμπωνει πολυ ευκολα.

βεβαια δεν ειχε αντιθαμωτικη εξτρα ζελατινα απο μεσα.κανει δουλεια αυτη?

ξερει κανεις κοστος για ζελατινα αντιθαμβωτικη απο μεσα και το καλυμα στο σαγονι?

ευχαριστω.

Νέο μέλος

ζελατίνα

Στο παλιό NoLAN N100 (ανοιχτού τύπου) οταν πήρα εσωτερική αντιθαμβωτική ζελατίνα βρήκα την υγεία μου! Πού καλή δουλειά κάνει.

Μέχρι που μια φορά είχα ανοιχτή τη ζελατίνα και με τον αέρα (με ταχύτητα 60kmh) έφυγε

Νέο μέλος
    Έχω και γω το Χ - LITE 601 (μέγεθος medium) εδώ και κανα δίμηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ζελατίνα όντως μου θαμπώνει πολύ εύκολα μετά την πρώτη εβδομάδα και σκέφτομαι να πάρω την αντιθαμβωτική (γύρω στα 15? κάνει)-στην τοποθετούν επί τόπου αν δεν ξέρεις. Επίσης το λουράκι του κράνους είναι εντελώς οριακό για να κουμπώσει (δεν ξέρω αν είναι έτσι για να έχει καλύτερη εφαρμογή).

Παρόμοια θέματα

1. Για αγορά κράνους?
    από kxIII στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 10:25
  2. Αγορά κράνους και μπουφάν
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 22:46
  3. αγορα κρανους??
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0