Καλήσπέρα και χρόνια πολλά.
Θέλω να αλλάξω τους εκκεντροφόρους με αυτούς από το sv.
Μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του?
Να το κάνω ή όχι?
Η suzuki λέει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ,αλλά σε βγάζει εκτός από θέμα εγγύησης.
Κάποια γνώμη παρακαλώ.
Θέλω να αλλάξω τους εκκεντροφόρους με αυτούς από το sv.
Να το κάνω ή όχι?
Η suzuki λέει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ,αλλά σε βγάζει εκτός από θέμα εγγύησης.
Κάποια γνώμη παρακαλώ.
oi kentroforoi ti feroun? kentra? kentria?
Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
Θέλω να αλλάξω τους κεντροφόρους με αυτούς από το sv.
Να το κάνω ή όχι?
Κάποια γνώμη παρακαλώ.
Τι διαφορα εχουν οι του SV απο το δικο σου?
Όσο αναφορά τον johnap δεν καταλαβαίνω το πνεύμα του,ίσως να είναι τον χριστουγγένων.
T.R.E απ' ότι μου είπαν ανεβαίνει στα 72 άλογα τρόχο περίπου αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω και για αυτό και ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάτι ή ακόμη καλλίτερα εάν έχει κάνει την αλλαγή αυτή.
Υ.Γ.Έχω βάλει την εξάτμιση την ολόσωμη(Υoshimura)και φίλτρο.
Δεν ξερω,μηπως να το εδινες και να επaιρνες ενα V-Strom 1000? Και 100 ροδα περιπου και χωρις αγχος?Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
Όσο αναφορά τον johnap δεν καταλαβαίνω το πνεύμα του,ίσως να είναι τον χριστουγγένων.
T.R.E απ' ότι μου είπαν ανεβαίνει στα 72 άλογα τρόχο περίπου αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω και για αυτό και ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάτι ή ακόμη καλλίτερα εάν έχει κάνει την αλλαγή αυτή.
Υ.Γ.Έχω βάλει την εξάτμιση την ολόσωμη(Υoshimura)και φίλτρο.
Για την μετατροπη αυτην δεν ξερω τιποτα,υπαρχουν ομως κανα 2 αλλα μελη που εχουν ασχοληθει αρκετα με τους V-2 της Suzuki...![]()
![]()
Το πνεύμα του είναι αυτό γιατί λέγονται εκκεντροφόροι άξονες γιατί φέρουν έκκεντρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Ναι σωστα,στην πυρα στην πυρα...:a12: :a12: :a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Το πνεύμα του είναι αυτό γιατί λέγονται εκκεντροφόροι άξονες γιατί φέρουν έκκεντρα.
![]()
Ζητάω συγνώμη από τον johnap και ευχαριστώ για την διόρθωση trigger,και πάλι συγνώμη.
Σίγουρα, απλά είπα να βοηθήσω και όχι να το παίξω έξυπνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ναι σωστα,στην πυρα στην πυρα...:a12: :a12: :a12:
![]()
Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος για συγνώμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
Ζητάω συγνώμη από τον johnap και ευχαριστώ για την διόρθωση trigger,και πάλι συγνώμη.![]()
![]()
![]()
Οχι δεν το παρεξήγησα, όταν κάνω λάθος θέλω να με διορθώνουν,και πάλι ευχαριστώ.
argers στείλε ένα pm στον gcrook που έχει φτιάξει αυτό εδώ και πιστεύω να σε κατατοπίσει.
Τέλειο το v-strom 1000 αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα για αλλαγή,ενώ με 600 ευρώ τελειώνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν ξερω,μηπως να το εδινες και να επaιρνες ενα V-Strom 1000? Και 100 ροδα περιπου και χωρις αγχος?
Για την μετατροπη αυτην δεν ξερω τιποτα,υπαρχουν ομως κανα 2 αλλα μελη που εχουν ασχοληθει αρκετα με τους V-2 της Suzuki...![]()
![]()
trigger χίλια ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
argers στείλε ένα pm στον gcrook που έχει φτιάξει αυτό εδώ και πιστεύω να σε κατατοπίσει.
Το έκανα και περιμένω απάντηση.