πεμπτη πινω καφεδακι στον μηχανικο μου και με ρωτανε αν εχω κανεναν που να θελει ενα r1 05 με πολλα εξτρα σε εξαιρετικη κατασταση με λιγα χλμ και σε καλη τιμη!!!!
το μυαλο μου πηγε σε γνωστο ατομο του φορουμ το οποιο και πηρα τηλ.(για ευνοητους λογους δεν αναφερω το ονομα του),αλλα εκεινος δηλωσε οτι δεν ενδιαφερεται.
μη εχοντας λοιπον τι αλλο να κανω και γνωριζοντας οτι ο παπ εχει μονο την αφρικα,τον πηρα τηλ...παραθετω συνομιλια:
εγω:ρε συ πηρες μηχανακι μετα τη μπεμπα?
παπ:οχι ρε
ε:θελεις?
παπ:τι μηχανακι?
ε:r1 05 με ....του λεω τι φοραει το μηχανακι,χλμετρα,τιμη και οτι ειναι απο ενα παλικαρι που μενει στους παξους...κλπ
παπ:μπαααα οχι μωρε δε ψηνομαι α το μηχανακι απο τους παξους???το ξερω μωρε...του 03 ειναι.
ε:ρε εισαι βλαμενος εγω σου μιλαω για 05.
παπ:σιγουρα??
ε:ρε μλκ ενδιαφερεσαι?
παπ:οχι μωρε αλλα να ξερω αμα ειναι για κανεναν γνωστο.
ε:οκ τα λεμε ρε
παπ:τα λεμε....
κλεινουμε τηλ....περναει η ωρα,η μερα θα ελεγα.ερχεται η νυχτα και με βρισκει με αλλο μελος του φορουμ να πινουμε καφε στο πασσαλιμανι.
12 και κατι σκαει μνμ απο παπ:ρε μλκ...το r1 ειναι 05 μοντελο σιγουρα???
του τηλεφωνω επι τοπου !!!
ε:τι θες ρε μλκ???
παπ:ρε συ ειναι σιγουρα του 05 το μηχανακι???
ε:ναι ρε γιωργο μη με πριζεις...
παπ:θα μου κανεις τη χαρη να παρεις τηλ αυριο πρωι τον μηχανικο σου να το σιγουρεψεις???
ε:καλα ρε...θα παρω και θα σου τηλ.
ειπαμε και κατι αλλες μλκιες και κλεισαμε το τηλ.
παρασκευη πρωι.
πηρα τον μηχανικο μου τηλ,επιβεβαιωσα τι φοραει το μηχανακι,ποιας χρονολογιας ειναι κλπ...και πηρα τηλεφωνο τον γιωργη ο οποιος (κοπρος γαρ) μαχμουρευε στο κρεβατι.
του ειπα τι παιζει με το μηχανακι,του εδωσα το τηλ του μηχανικου μου,πηρε κανονισε με τον μηχανικο μου να παει το μηχανακι στον μηχανικο του για να ελεγχθει.
ο μηχανικος του το βρηκε χαρτι.και ο παπ με τηλεφωνα και μονο,χωρις να δει το μηχανακι,τον ιδιοκτητη,τον μηχανικο (ουτε τον δικο του ουτε τον δικο μου) απλα τηλεφωνησε στο παλικαρι (με το οποιο μολις σημερα βρεθηκανε) και πλεον εχει στην κατοχη του ενα r1
ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΕΡΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Ε.....ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:το πολυ αμφιβαλω του τιτλου παει στο καλοριζικο και αυτο το λεω γιατι για να ειναι κατι καλοριζικο πρεπει πρωτα να εχει προυποθεσεις να ριζωσει...αλλα με αυτον τον κανιβαλο...κανα 2μηνο και πολυ του ειναι!!!![]()
![]()
![]()