Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Τι λαστιχα ?

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas

Τι λαστιχα ?

Χμμ. Ενα θεμα που σε λιγο καιρο θα με κανει να τα σκασω χοντρα γιατι απο μια μικρη ερευνα 350 - 400 ευρα λενε ολοι σαν ταριφα ενα πραγμα να πουμε.

Αλλα θα ηθελα να ακουσω εμπειριες που εχουν ιδιοκτητες απο R1 πανω στο θεμα . Προσωπικα δεν θελω ενα λαστιχο που σε 2500χλμ να θελει αλλαγμα. Ο μπαρμπας μου εβαλε Diablo οχι τα corsa, τα σκετα και ειναι ενθουσιασμενος και λεει οτι θα κρατησουν 6-7χλμ.

Πηγα σε λαστιχα για να δω λιγο τις πιεσης γιατι γλυστραγα και μου ειπε για τα diablo corsa 3 και τα M3, αλλα αυτα δεν τελειωνουν γρηγορα ? Για ριξτε τα φωτα σας αδερφια γιατι δεν με βλεπω καλα.

Τωρα θα μου πειτε αναλογος πως οδηγαω, ε κοιταχτε, θα παω και τα στροφιλικια μου ταπα, αλλα θα παω και μια εθνικη μονιμα 260-300 ετσι για να κανω λιγα μπρατσα και να νιωσω πως ειναι να πηγενεις πιο γρηγορα και απο τον τυφωνα κατρινα :P

Γεια σου φιλαρακο,εδω και 2 μηνες αλλαξα τα λαστιχα της μηχανης και επιδιωξα να βαλω METZELER διοτι ειχα παλια μια εμπειρια μαζι τους σε αλλη μηχανη που ειχα και ειχα μεινει απολυτα ευχαριστημενος.Εχω βαλει τα SPORTEC M3.Οι γνωμες και οι επμειριες του καθενος ειναι διαφορετικες επανω στα λαστιχα,αλλα προσωπικα επειδη και θα τις τα χωσω στις ευθειες και θα την βαλω στις στροφες το συγκεκριμενω λαστιχο με καλυπτει απολυτα.Επισεις πιστευω πως ειναι στο χερι σου η διαρκεια που θα εχει το λαστιχο.Καλο ειναι να ακουσεις και αλλες γνωμες οπως και θα ακουσεις σιγουρα και μετα να βγαλεις τα συμπερασματα σου!!

Μα καλα τοσα R1 μεσα στο φορουμ κανενας δεν εχει βαλει λαστιχα ?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    τα power δεν εχει το R1 σου?

ε και πολλα χλμ βγαζουν και αν μη τι αλλο κατανε μια χαρα!

Τα power φιλε μου ειναι τα michelin? Χαλια μαυρα τα ειχε ο μπαρμπας τα πεταξε στα 4.000χλμ γλυστραγανε απελπιστικα. Εγω εχω τα Dunlop 208D....

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Τα power φιλε μου ειναι τα michelin? Χαλια μαυρα τα ειχε ο μπαρμπας τα πεταξε στα 4.000χλμ γλυστραγανε απελπιστικα. Εγω εχω τα Dunlop 208D....
    O μπάρμπας καλά θα κάνει να βάζει τις πιέσεις που συστήνει η Yamaha.
    Τα power έχουν σημαντικά μεγαλύτερη πρόσφυση από τα diablo. Kαι περισσότερα χιλιόμετρα βγάζουν. Και πιό στριφτερά είναι.
    Και ΔΕΝ φουσκώνουν σαν παγώνια όταν ζεσταθούν.

Γκαμό τα diablo μου, γκαμό........

You BETA believe...

YEC Το avatar του/της alexk
    Και ότι κοιτούσα για λάστιχα πρωϊνιάτικα, και μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω το thread.

Λοιπόν, εμένα είχε τα Michelin Pilot Power από καινούργιο. Ο καιρός και τα χλμ. πέρασαν και άλλαξα ένα μπροστινό και 3 πίσω. Έβαλα τα Michelin Pilot Power 2CT.
    Θα έλεγα ότι έχουν καλύτερη πρόσφυση από τα απλά Power. Τώρα, σε καλή άσφαλτο έχω πολύ καλή πρόσφυση, ενώ έχουν και γρήγορη γεωμετρία.
    Όμως, σε δρόμο με κακό οδόστρωμα ή με σκόνη, απλά δεν υπάρχει ίχνος πρόσφυσης από το πίσω.

Ίσως κυνηγώ το όνειρο, αλλά δεν ξέρω. Θα μου άρεσε να είχα καλύτερη πρόσφυση.
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Και ότι κοιτούσα για λάστιχα πρωϊνιάτικα, και μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω το thread.

Λοιπόν, εμένα είχε τα Michelin Pilot Power από καινούργιο. Ο καιρός και τα χλμ. πέρασαν και άλλαξα ένα μπροστινό και 3 πίσω. Έβαλα τα Michelin Pilot Power 2CT.
    Θα έλεγα ότι έχουν καλύτερη πρόσφυση από τα απλά Power. Τώρα, σε καλή άσφαλτο έχω πολύ καλή πρόσφυση, ενώ έχουν και γρήγορη γεωμετρία.
    Όμως, σε δρόμο με κακό οδόστρωμα ή με σκόνη, απλά δεν υπάρχει ίχνος πρόσφυσης από το πίσω.

Ίσως κυνηγώ το όνειρο, αλλά δεν ξέρω. Θα μου άρεσε να είχα καλύτερη πρόσφυση.
    Σύμφωνα με το τελευταίο Sport Rider, τα 2CT έχουν ακριβώς την ίδια κατασκευή σκελετού και ίδια γόμα στο κέντρο. Το μόνο που αλλάζει είναι η πιο μαλακή γόμα στους 'ώμους'.

Είσαι σίγουρος ότι δεν σε μπέρδεψε η διαφορά λόγω φθοράς από το παλιό λάστιχο στο καινούργιο (όσον αφορά τη γεωμετρία)?

Αν θες στο σκανάρω (το'χω μαζί μου), να το διαβάσεις.

You BETA believe...

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Σύμφωνα με το τελευταίο Sport Rider, τα 2CT έχουν ακριβώς την ίδια κατασκευή σκελετού και ίδια γόμα στο κέντρο. Το μόνο που αλλάζει είναι η πιο μαλακή γόμα στους 'ώμους'.

Είσαι σίγουρος ότι δεν σε μπέρδεψε η διαφορά λόγω φθοράς από το παλιό λάστιχο στο καινούργιο (όσον αφορά τη γεωμετρία)?

Αν θες στο σκανάρω (το'χω μαζί μου), να το διαβάσεις.
    Φίλε, ξέρω ποια είναι η διαφορά τους.
    Αναφέρθηκα γενικά στα Power ότι έχουν γρήγορη γεωμετρία.
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Φίλε, ξέρω ποια είναι η διαφορά τους.
    Αναφέρθηκα γενικά στα Power ότι έχουν γρήγορη γεωμετρία.
    Δεν το κατάλαβα έτσι όπως το έγραψες, γι αυτό και σε ρώτησα.

Συμφωνώ μαζί σου.

You BETA believe...

Εδώ και 3.000χλμ φοράω το Diablo Corsa III. Δεν συγκρινονται με της μαμας τα Power.
    Αν και δεν είμαι ειδικος τα Corsa III δεν τα φοβάμαι καθόλου. Είναι απίστευτα!!!!

Το λέω και πάλι δεν είμαι ειδικός είναι τα 2α λάστιχα που βάζω.

Aaaaa tora pou ksanairthe auto to topic stin epifaneia tha sas po na gelasete.....

Diladi gelao me auta pou egrafa kai ithela tote.

Loipon ebala Bridgestone Bt-002 PRO 1-soft mprosta 2-medium piso.

O logos pou ta ebala itan oi ekseis:

1) Piga bolta mesologgi kai sto girna epeidei pigename tapa bgikan ta lina sto piso lastixo kai meta apo 2 meres eixa Riding School. Epsaksa gia metaxeira se kali katastasi alla tpt.

2) Me pige agonizomenos ston lastixa tou, o opoios eixe ola ta lastixa. Racetech, Dragon Supercorsa klp klp, kai mou eipe oti auta exei kai autos pano sto mixanaki tou monima, kai ean den mou aresoun na pao piso kai na baloume oti thelo tsampa.

3) Mou ekane gamo tis times! Kai mou ekane akoma kalyteri se slick alla yperboliko.

Meta apo 300xlm se dromo kai ena Riding School kai ena Track Day me 3 session diapistosa ta ekseis.

Ston dromo me to pou ksekiniseis thelei poly prosoxi eidika to mprostino. H skoni pou patame einai thanatos gia na diplosi to timoni gia plaka. Otan zestathei (meta apo 2-3 tetragona ) kanoume endo me ena xeri :P ok yperboliko, alla einai ventouza

Stin pista tora. Paidia den ksero ta alla, apo auta pou eblepa omos fainete na douleuei para poly oraia kai strota. Prepei na deite fotografies gia na katalabete. A kai glistrimata akoma den exoume. Tha mou peite kainourgia.

Tora ta asxima tis ypothesis. Symboules tou lastixa.

oxi taksidia ethniki.

Oxi pano apo 200-220xlm. kai pio sygkekrimena oxi liosimo se repriz

Oxi souzes.

Oxi dykabalo. To poly kamia kopelitsa 45-50 kila ean den briskoume taxi :P

Den tha pigeneis komatia kai ksafnika tha stamatiseis. Prota tha ta kryoneis stadiaka kai meta stamata.

Kourasi e ?

Tora ta asxima tis ypothesis. Symboules tou lastixa.

oxi taksidia ethniki.

Oxi pano apo 200-220xlm. kai pio sygkekrimena oxi liosimo se repriz

Oxi souzes.

Oxi dykabalo. To poly kamia kopelitsa 45-50 kila ean den briskoume taxi :P

Den tha pigeneis komatia kai ksafnika tha stamatiseis. Prota tha ta kryoneis stadiaka kai meta stamata.

Kourasi e ?
    Ελα μωρέ τι το θές το μηχανάκι πούλα το στο λαστιχά σου να το ευχαρηστηθεί!
    Βρε σταμάτα όσο γρήγορα θες, ξεκίνα Γ@μιώντας, κάνε σούζες, έντο, σταμάτα απότομα γιατί σε έπιασε κόψιμο! Αν είναι να μην το ευχαριστιέσαι το μηχανάκι σου για να μην φθαρεί το ελαστικό, πές του να τα λούζει με λάδι για να μη τρώγονται... Καλά κλέφτης θα γίνει?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ελα μωρέ τι το θές το μηχανάκι πούλα το στο λαστιχά σου να το ευχαρηστηθεί!
    Βρε σταμάτα όσο γρήγορα θες, ξεκίνα Γ@μιώντας, κάνε σούζες, έντο, σταμάτα απότομα γιατί σε έπιασε κόψιμο! Αν είναι να μην το ευχαριστιέσαι το μηχανάκι σου για να μην φθαρεί το ελαστικό, πές του να τα λούζει με λάδι για να μη τρώγονται... Καλά κλέφτης θα γίνει?
    Vasika to pao stin pista kai to euxaristiemai kathe fora to mixanaki.

Apla den mporo na simbibasto stin idea oti prepei na gino gkomena tou benzina tis geitonias mou, kai erastis tou lastixa :P

Kathe 3-4xiliades xlm lastixa kai kathe 130-140xlm gemisma to ntepozito

P.s ksexasa na grapso oti pleon to piso lastixo egine 190/55/17. Allakse diladi to profil.Exo tin aisthisi oti egine pio euelikto tora to mixanaki.

Vasika to pao stin pista kai to euxaristiemai kathe fora to mixanaki.

Apla den mporo na simbibasto stin idea oti prepei na gino gkomena tou benzina tis geitonias mou, kai erastis tou lastixa :P

Kathe 3-4xiliades xlm lastixa kai kathe 130-140xlm gemisma to ntepozito

P.s ksexasa na grapso oti pleon to piso lastixo egine 190/55/17. Allakse diladi to profil.Exo tin aisthisi oti egine pio euelikto tora to mixanaki.
    Αφού αγόρασες αυτό το θηρίο να το ξέρεις οτι θα γίνεις και η γκόμενά του και η γυναίκα του και η ξεπέτα του λαστιχα και του βενζινά!

Και εμένα δε μ'αρέσει αλλά το έχω συνηθήσει!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ???
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 07:29
  2. Τι λαστιχα να βαλω στο Cbr 600f??
    από dankannn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 19:25