Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: μεταχειρισμενo ZX10-R '06 ή καινούργιο Gsx-r 750

μεταχειρισμενo ZX10-R '06 ή καινούργιο Gsx-r 750

Γεια σας παιδια και καλως σας βρήκα!!!!

ειμαι σε διλημα,δεν ξερω ποια απο τις 2 να αγορασω Απο την μια λεω να παρω το καβασακι γιατι εχει περισσοτερη δυναμη και μου το δινει το παιδι που το εχει σε καλη τιμη και απο τι φαινεται ειναι σε καλη κατασταση και απο την αλλη λεω το σουζουκι γιατι ειναι πραγματικα ενα κουκλί

πολλοι θα σου πουν οτι εξαρταται απο τη χρηση που θα κανεις........εγω θα σου πω οτι το 750 ειναι μονοδρομος!!! μην το σκεφτεσαι καν!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εγώ έχω το 600 Κ6 και όντως είναι καρακουκλί.Κατά την γνώμη μου το 750 είναι πιο κατάλληλο για την Ελληνική πραγματικότητα.Το ΖΧ10 είναι και αυτό υπέροχο αλλά μιλάμε για πολύ δύναμη.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    GSXR 750

TO ZX είναι περίεργο και δύσκολο μηχανάκι. Ωμή δύναμη και σεν πολυσυγχωρεί τα λάθη.

Η ηλικια και το μηχανακι που οδηγας στο προφιλ σου αληθευουν?
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

ελπιζω να μας κανει πλακα........ειτε με το προφιλ......ειτε με τις μοτοσυκλετες που σκεφτεται......
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Συμφωνω πανω κατω με τους προλαλησαντες ..και εχω και εγω να πω οτι το ZX10 ναι μεν ειναι ποοολυυυ δυνατο αλλα ειναι ενα μηχανακι που θα το παρεις και θα το κρατησεις ευκολα για 2-3 χρονια. Παραπανω δυναμη δε θες...και τεχνολογικα ειναι super (standard δε θα αλλαξουν πολλα σε θεμα αναρτησεις-φρενα-κινητηρα τα επόμενα 2-3 χρονια).
    Το 750 παλι ειναι πιο συμβατικο και απ'οτι εχω ακουσει πιο ευκολο και φιλικο. Αρκετα δυνατο και αυτο αλλα οχι τοσο οσο η Kawa
    Αν πιστευεις οτι εχεις μυαλο και αρ$#%δια για το ZX10...go for it

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εάν είναι αλήθεια το προφίλ σου ΚΑΝΕΝΑ από τα 2 .Πάρε το πολύ 600άρι.

καλημερα!!!!

ναι οντως αληθινο ειναι το προφίλ μου ,απλα ειναι το μεγαλο μου ονειρο που τινει να παρει σαρκα και οστα!!!!(ειναι το δωρο των γονιων μου επειδη περασα στο πολυτεχνειο) οποιος εχει το ιδιο ονειρο μπορει να με καταλαβει

το ξερω ειναι επικινδυνο για εναν απειρο αλλα εγω ειμαι πολυ συνετος και δυσκολα παρασυρομαι,Θα σεβομαι την δυναμη της

Αρχικά δημιουργήθηκε από Νικολής90
    το ξερω ειναι επικινδυνο για εναν απειρο αλλα εγω ειμαι πολυ συνετος και δυσκολα παρασυρομαι,Θα σεβομαι την δυναμη της
    Για να βλέπεις τους παραπάνω να προσπαθούν να σ'αποτρέψουν από την αγορά ενός τέτοιου θηρίου για πρώτη σου μηχανή κάτι παραπάνω θα ξέρουν..

Μπορώ να δεχτώ οτι έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και όχι πάνω από αυτό, δέξου όμως κι εσύ οτι ένα 600άρι είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για να σε βάλει με πολύ όμορφο τρόπο στο όνειρο που έχεις και θέλεις να ζήσεις !

Μην υποτιμάς καθόλου τη μεσαία κατηγορία, έχει κι αυτή δόντια που είναι πολύ πολύ κοφτερά

Σε ότι κι αν καταλήξεις, σου εύχομαι να γευτείς τα καλύτερα μαζί της !

Και καλές επιτυχίες στις σπουδές σου

φιλικά, οχι και παλι οχι σε αυτες τις μηχανές που λες φιλε..

εσυ κανονικά θα έπρεπε να πας σε 250άρι αντε σε 400άρι...

ακόμα και το 600 θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο για σένα.

δεν είναι υποτιμιτικό να πας σε πιο κάτω κυβικά για να μάθεις
    έχεις όλο τον καιρο μπροστα σου να πας αργότερα σε όσα κυβικά θέλεις
    αρκει να έχεις μάθει καλα πρωτα.
    και μην ξεχνάς το παπι με την μηχανή καμμια σχέση..

ακου μας κι εμας..

παντοτε φιλικά και χωρίς να θέλω να σου κάνω το δάσκαλο..

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Νικολής90
    καλημερα!!!!

ναι οντως αληθινο ειναι το προφίλ μου ,απλα ειναι το μεγαλο μου ονειρο που τινει να παρει σαρκα και οστα!!!!(ειναι το δωρο των γονιων μου επειδη περασα στο πολυτεχνειο) οποιος εχει το ιδιο ονειρο μπορει να με καταλαβει

μου δινεις το κινητο του πατερα σου να του πω κατι;
    οσον αφορα το σχολιο που κανεις περι σεβασμου της δυναμης το θεωρω τελειως αστοχο...θα καβαλας το κτηνος και θα το πηγαινεις χαλαρα;...δεν νομιζω.
    αν αγαπας τη ζωη σου μην πας ακομα σε αυτη τη κατηγορια που ζαχαρωνεις(και ολοι οι υπολοιποι 19χρονοι).παιξε με ενα 600αρι(υπερβολικο κι'αυτο)κανε κανα σχολειο CSS και μετα αφου τριφτεις απ'ολες τις αποψεις περνα σε κατι μεγαλυτερο.

απο C90 σε ZX-10 ή GSXR 750 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ.

φιλικα παντα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Εάν είναι αλήθεια το προφίλ σου ΚΑΝΕΝΑ από τα 2 .Πάρε το πολύ 600άρι.
    ουτε SS600ρι.... κανα er-gsr-hornet-cbf καλυτερα....

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    κατι ξεχασα να σου πω...να υποθεσω οτι εχεις τον αναλογο εξοπλισμο για τις μηχανες που ζαχαρωνεις...ή θα στα παρουν κι αυτα οι γονεις σου καποια στιγμη;

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Ασ΄τους να λένε για απειρία κλπ. Όλοι μας μαθαίνουμε σιγά σιγά. Αν όντως είσαι διατεθημένος να σεβαστείς την δύναμη αυτών που θέλεις να πάρεις τότε δεν θα έχεις να φοβηθείς τίποτε. Φιλαράκια ετσι ξεκίνησαν και σιγά σιγά έμαθαν και μάλιστα χωρίς ούτε μια χύμα (ούτε μικρή φτου φτου) αλλά πρόσεχαν και δεν έκαναν τους ινδιάνους και πάντα σε άγνωστες διαδρομές ήταν στο τέλος της ουράς αν και με τα δυνατότερα μηχανάκια της παρέας. Άσε που τα νέα 750 είναι πολύ πιο φιλικά στην οδήγηση απ'ότι τα παλιότερα 600αρια...

Απλά αφού σου λέιπει η εμπειρία θα σου πρότεινα ξανά να πας για το GSXR-750 (όχι το 1000) διότι ενώ δεν θα σου λείψει η δύναμη εκτός από τις ευθείες συγκριτικά με τα 1000αρια, (θα είσαι σίγουρα καλύτερα από τα 600αρια και δεν θα θέλεις αλλαγή σύντομα) ο πιο φιλικός (αλλά όχι αργός) χαρακτήρας του Suzuki (ειδικά συγκρινόμενο με το ZX-10) θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς πολύ πιο γρήγορα σαν αναβάτης και άρα να πας πιο γρήγορα με την μηχανή σου. ΤΟ ΖΧ-10 είναι σίγουρα τέρας και ήταν το πιο γρήγορα στην πίστα αλλά σε χέρια έμπειρου και θέλει πολύ δουλειά από τον αναβάτη για να πάει γρήγορα. Ακόμη κι έτσι φόβιζε με την ωμή δύναμή του. Έτσι σε λιγότερο έμπειρα χέρια ήταν πιο αργό. Οπότε όχι ZX-10 εκτός αν θέλεις να πας σε R1 ή CBR που είναι πιο ευκολοδηγητα.

Γενικά επειδή το έχω δοκιμάσει σε πολλά αθλήματα, οταν παίρνεις εξοπλισμό που απευθύνεται σε πιο προχορημένο επίπεδο απο το δικό σου, παιδεύεσαι τόσο πολύ να τον κάνεις κουμάντο που τελικά δεν μπορείς να ασχοληθείς με την βελτίωση της τεχνικής σου και ουσιαστικά σου κάνει κακό και δεν πας και καλύτερα απ'ότι θα πήγαινες με λίγο πιο απλό εξοπλισμό.

GSXR-750 με κλειστά τα μάτια ειδικά για εσένα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τρυπα στην αποδοση" απο 2000-4000 rpm σε GSX-R 750 '92
    από vvvippperrr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 10:11
  2. GSX-R 750 K6 video...
    από lampros_fazer στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων