ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΡΙΜΕΡΙ ΕΚΡΔΜΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΡΙΜΕΡΙ ΕΚΡΔΜΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
![]()
αυτα ειναι ....
θελω κ εγω 3ημερη εκδρομη με το "σχολίο" ....
κ οχι με το "σχόλιο"![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ξεκινάει όμορφα αυτό το threadάκι!
![]()
![]()
όταν γράφεις μήνυμα, πιό κάτω από το κείμενό σου, εχει ένα κουμπάκι που λέει browse. Πατάς αυτό και επισυνάπτεις την εικόνα που θέλεις![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟ ΦΩΤΟΡΓΑΦΙΑ!!!!Lupo
όταν γράφεις μήνυμα, πιό κάτω από το κείμενό σου, εχει ένα κουμπάκι που λέει browse. Πατάς αυτό και επισυνάπτεις την εικόνα που θέλεις.
Αν πατήσεις το κουμπί για ν'απαντήσεις, ψάξε να βρείς το κουμπί που λέει browse.
Θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο. Βρές την φωτογραφία που θέλεις. Επέλεξε την.
Πρώτα πήγαινε εδώ κι εδώ και γενικώς, κάνε μια βόλτα από δώ για να μάθεις πολλά, σχετικά με το forum.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΦΙΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕΜΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από meteoritis
![]()
![]()
Ασ'τις φωτογραφίες και τράβα κανα βίντεο..![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Στη ορθογραφία δεν πρέπει να'χεις καλό βαθμό ε..;![]()
![]()
Ποπο ... γερασατε...![]()
Ειδικα ο Μακης μιλαμε μεχρι και με caps lock....:rotflmao:
Αντε Καλημερα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ![]()
Καλημερα!Τελειωσε και αυτη η εβδομας!
![]()
![]()
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
καλησπερα απο τον βολο αυρι γρναμε στην θεσσαλονικη![]()