Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Φώτα στα GSX-R

Παλαιό μέλος

Φώτα στα GSX-R

Παλιότερα είχα διαβάσει ένα άρθρο σε γνωστό περιοδικό, στο οποίο,μεταξύ των άλλων, αναφερόταν στα πάρα πολύ αδύναμα φώτα του GSX-R 600 2005 Anniversary. Μάλιστα έκανε λόγω για αδυναμία οδήγησης σε δρόμο που δε φωτίζεται.

Ψάχνοντας σε ξένα φόρουμ, βλάπω πως πολλοί οδηγοί GSX-R (και οχι μόνο του 600 αλλά και των μεγαλύτερων) ψάχνονται στο συγκεκριμένο θέμα και αλλάζουν τα στάνταρ φώτα της μηχανής τους με δυνατότερα.

Έχετε αντιμετοπίσει εσείς, στο δικό σας GSX-R παρόμοιο πρόβλημα; Είστε ικανοποιημένοι απο τα φώτα της μηχανής σας;

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Sigoura ta fwta sta gsxr me monh lampa einai pio as8enh apo ta palaiotera pou fwrousan 2. Alla na sou pw thn alh8eia den exw anthmetopisei sovaro provlhma me ta fwta apo to k4 pou exw toso se aparxiako oso kai se polhs dromo. Twra gia to 600 tou 2005 as grapsoun ta paidia pou to exoun sthn katoxh tous thn apopsh tous.

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Φίλε ούτε και εγώ έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Υπ' όψην ότι προτιμώ τη βραδυνή οδήγηση όταν είναι να κάνω μεγάλα ταξίδια, π.χ Ολλανδία - Ελλάδα.

kai ego protimo vradini odygeisi me eiremi kai less traffic kai ta fota einai mia hara.Evala kai xenon(lampes mono ohi olo to systima) sto busa tora apla gia allagi kai telika einai kalytera apo ta fota tis mamas suzuki!!

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Παιδιά μόλις πήρα το GSXR 1000 K4 πρόσφατα έχω αρχίσει να νοιώθω οτι δεν με βλεπουν.
    ΟΚ, τα φώτα είναι αρκετά καλά για νε φωτίζουν ένα σκοτινό επαρχιακό δρόμο αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους οδηγούς αυτοκινήτων στην πόλη και νομίζω οτι οφείλεται στα φώτα... έχουν πέσει πάνω μου τρείς φορές!!!!!! μέσα σε ένα μήνα (βράδυ και οι τρείς) μεσα στην κίνηση με 20-30χλμ/ω. Το μόνο που μπορώ να κατηγορήσω είναι τα φώτα και το μαύρο χρώμα. Κάτι τέτοιο δε μου συνέβει ποτέ με το Fazer 3 χρόνια. Αν κάποιος ξέρει για τρόπους βελτίωσης (πέρα από ενισχυτές και λαμπες αξίας εκατοντάδων Ευρώ) θα εκτιμούσα τη γνώμη του

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

...

Τα φωτα ειναι αθλια στο GSXR 1000 K5 που εχω εγω παιδες.....

Μακαρι να εχει καποιος καμια ΦΤΗΝΗ σχετικα λυση....δεν παιζει να βαλω ολο το συστημα XENON.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Τα φωτα ειναι αθλια στο GSXR 1000 K5 που εχω εγω παιδες.....

βρε συ δεν ξέρεις οτι μονο στα ολόμαυρα Κ5 συμβαίνει αυτο

ολα τα άλλα χρώματα και ειδικά τα ασπρα/μπλέ έχουν και γ@μώ τα φώτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Έχω το 600 Κ4 (είναι ίδιο με την έκδοση που λες εκτός από τα χρώματα και το τελικό) 15 μήνες. Δεν έχω εμπειρία από μηχανές touring πχ να συγκρίνω φώτα αλλά νομίζω είναι λογικό να έχει χειρότερα φώτα από ένα Blackbird ή το καινούργιο το Kawasaki με τις 6(!) λάμπες......

Μην περιμένεις και πολλά πολλά από τα φώτα του, απλά κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω είναι κάτι μεταξύ απλού προτζέκτορα (όπως Ducati πχ) και touring μηχανής.

Κάθε πράγμα έχει κατασκευαστεί για συγκεκριμένη δουλειά. Τα SS είναι για να γυρνάνε σε πίστα, μη κοιτάς που Ελλάδα καταχρηστικά τα χρησιμοποιούμε και για άλλα πράγματα. Αν περιμένεις από SS να έχει καλά φώτα μήπως κοιτάς σε λάθος κατηγορία?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Έχω το 600 Κ4 (είναι ίδιο με την έκδοση που λες εκτός από τα χρώματα και το τελικό) 15 μήνες. Δεν έχω εμπειρία από μηχανές touring πχ να συγκρίνω φώτα αλλά νομίζω είναι λογικό να έχει χειρότερα φώτα από ένα Blackbird ή το καινούργιο το Kawasaki με τις 6(!) λάμπες......

Μην περιμένεις και πολλά πολλά από τα φώτα του, απλά κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω είναι κάτι μεταξύ απλού προτζέκτορα (όπως Ducati πχ) και touring μηχανής.

Κάθε πράγμα έχει κατασκευαστεί για συγκεκριμένη δουλειά. Τα SS είναι για να γυρνάνε σε πίστα, μη κοιτάς που Ελλάδα καταχρηστικά τα χρησιμοποιούμε και για άλλα πράγματα. Αν περιμένεις από SS να έχει καλά φώτα μήπως κοιτάς σε λάθος κατηγορία?

ΣΤΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ 600 Κ4...........................

Jimi Hendrix - First Rays Of The New Rising Sun

Παλαιό μέλος
    Όχι ρε παιδιά, δεν κοιτάω σε λάθος κατηγορία. Απλά έχω σκοπό να ξημεροβραδιάζομαι στην πίστα των Σερρών. Να μην έχω πρόβλημα στον γυρισμό!!! :rotflmao: :rotflmao:

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
    Όχι ρε παιδιά, δεν κοιτάω σε λάθος κατηγορία. Απλά έχω σκοπό να ξημεροβραδιάζομαι στην πίστα των Σερρών. Να μην έχω πρόβλημα στον γυρισμό!!! :rotflmao: :rotflmao:
    Χεχε, επίσης μην ξεχνάς ότι αν ενδιαφέρεσαι και για endurance αγώνες μπορείς πάντα να βάλεις xenon και να βελτιώσεις πάρα πολύ την απόδοση!

Είναι λίγο ακριβά βέβαια αλλά παραπάνω δεν πάει!

Νέο μέλος
    Στο δικο μου παντως κ5 εβαλα xenon και ησυχασα.Οχι μονο λαμπες ολο το συστημα με το τροφοδοτικο του.Αν ενδιαφερεται κανεις παντως το πουλαω λογω αλλαγης μαμισιων πλαστικων με πολυεστερικο κουστουμι.
    GSXR 1000 K5 http://bikepics.com/members/sly139/

Παλαιό μέλος
    Η διαφορά απο τα μαμίσια είναι τεράστια; Πόσο το δίνεις; Είναι μόνο το μπροστινό σύστημα φαντάζομαι, έτσι;

Νέο μέλος
    Ειναι μονο η μικρη σκαλα.Τα ειχα παρει 420 ευρω και τα δινω 300.Ειναι παντως πολυ καλη φαση γιατι με τα μαμα φωτα δεν εβλεπες τιποτα.Ασε που κανει ασπρο ολο το δρομο.
    GSXR 1000 K5 http://bikepics.com/members/sly139/

Thumbs up ola ta lefta

ego ebala xenon kai sthn megalh skala\paidia den pezete to fos poy bgazei

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αφιερωμένο στα Suzuki GSX-R K5
    από alexk στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2024, 02:29
  2. προβλημα στα φωτα πορειας.
    από johnny honda στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 18:25
  3. ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΏΤΑ
    από giorgosxristou στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 21:32
  4. Πρόβλημα στα φώτα...
    από BILLY FILTH στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks