Καλημέρα σε όλους,
Θέλω να ζητήσω για μια ακόμη φορά τη βοήθεια σας και τις γνώσεις σας.
THE STORY: Όταν αγόρασα τη μηχανή μου (V-Strom 650 )πριν από λίγους μήνες στη βιασύνη μου να την παραλάβω δεν πρόσεξα το πλαστικό που καλύπτει τα όργανα κάτω από το τιμόνι στην αριστερή πλευρα ήταν λίγο φαγωμένο. Όχι κάτι τραγικό αλλά σε καινούργια μηχανή δείχνει άσχημα όπως και να 'χει. Επειδη είμαι ψείρας σκέφτικα αρχικά να αλλάξω ολόκληρο το πλαστικό. Επειδή όμως προς το παρόν δεν έχω οικονομική άνεση είπα να βρω κάτι άλλο.
Επειτα σκέφτικα να κάνω άερογραφία και τελικά βρίκα από ένα site στο internet αυτοκόλητα για μηχανές τα οποία με καλύπτουν και είναι καλαίσθητα. Το θέμα έιναι ότι ο πωλητής με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι αφού κολλησω τα αυτοκόλλητα μπορώ να τα βερνικώσω για να διατηρηθούν περισσότερο...
THE QUESTION:Το ερώτημα είναι τι βερνίκι χρησιμοποιώ; Υπάρχει κάποιο ειδικό; Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο;
Επίσης πρέπει να βερνικώσω μόνο το αυτοκόλλητο ή όλο το πλαστικό; Επειδή το πλαστικό είναι τραχύ (μαυρο ματ) αν το βερνικώσω θα χαλάσει αυτό την εμφάνιση του; (χώρια που θα έιναι ταλαιπωρία να βερνικώσω όλο τοπλαστικό γύρω από τα όργανα)
Παιδιά βοήθεια.......
Ευχαριστώ