Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: υπάρχει '08 stock ???????????

υπάρχει '08 stock ???????????

καλησπέρα σε όλους και μπράβο σας για την απίστευτη προσπάθεια που κάνετε. βοηθάτε πάρα πολύ και ειδικά ανθρώπους σαν εμένα νέους στο χώρο. σύντομα θα κάνω την αγορά μου κ εγώ στα 650 κ.ε. και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν μπορώ να βρω μοντέλο του '08 σε stock γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αυτό που γουστάρω περισσότερο. υπάρχει περίπτωση ?? κ αν ναι ξέρετε τίποτα από τιμές ? θα ήθελα επίσης να μου πείτε την γνώμη σας για μια τέτοια κίνηση (αν είναι εφικτή). αυτά από μένα κ ελπίζω να τα λέμε συχνά. Δημήτρης

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: υπάρχει '08 stock ???????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από neos v-stromas
    καλησπέρα σε όλους και μπράβο σας για την απίστευτη προσπάθεια που κάνετε. βοηθάτε πάρα πολύ και ειδικά ανθρώπους σαν εμένα νέους στο χώρο. σύντομα θα κάνω την αγορά μου κ εγώ στα 650 κ.ε. και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν μπορώ να βρω μοντέλο του '08 σε stock γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αυτό που γουστάρω περισσότερο. υπάρχει περίπτωση ?? κ αν ναι ξέρετε τίποτα από τιμές ? θα ήθελα επίσης να μου πείτε την γνώμη σας για μια τέτοια κίνηση (αν είναι εφικτή). αυτά από μένα κ ελπίζω να τα λέμε συχνά. Δημήτρης
    καλως ήρθες...

stock μπορεί να μη βρεις αλλά με τόσες πωλήσεις που εχει κάνει αυτό το... μηχανάκι, φανταζομαι πως αν ψαξεις με υπομονη θα βρεις πολλά σε καλή κατάσταση (από πλευράς χρήσης) και σε αρκετα χαμηλες τιμες

Πολυ δυσκολα. Να φανταστεις καποια στιγμη ειχαν φυγει και ολα τα μοντελα του '09 που ειχαν ερθει με μειωμενο τελος ταξινομησης και εγινε νεα παραλαβη τελη Νοεμβριου. Για Θεσσαλονικη μιλαω.
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

δε βλέπω κίνηση στο ποστ κι απο ότι μου λέτε πολύ δύσκολο δηλαδή.. κ απο εξωτερικό ρε παιδιά ? υπάρχει ένας γνωστός που κάνει αυτή την δουλειά. αρκετά γνωστός (ξάδερφος κολλητού). θα υπάρχει απ' έξω ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    V-STROM σε stock από 2008 δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς.
    Τι το πέρασες Cagiva ??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μάκης

Παρόμοια θέματα

1. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας