Καλημέρα GST και καλά να περάσεις.
![]()
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
παντωσ αν ειναι να κατεβει κανενασ στο isle off lesvos να μου στειλει πμ να του στειλω κινητο να παμε καμια 24ωρη βολτιτσα το γυρω του νησιου......αχ δε κρατιεμε![]()
![]()
![]()
θαναση ξυπνησεσπρεπαι να με κουραρεισ σημερα:rotflmao:
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
GOOD MORNING EVERYBODY !!!!
LOVELY DAY TODAY !!!
HOW ARE YOU????
DEAR GEORGE(GST),DONT BE AFRAID...EVERYTHING IS GONNA BE FINE !!!
NICE TO MEET YOU !!
BYE !!![]()
![]()
(.....ΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ...![]()
)
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
NAI TI KALA ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑ...... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!
ΕΙΧΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ME TO ΠΑΠΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ JIMMY KAI ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ. ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ.... ΘΑ ΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ JIMMY. ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.... ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ 2004!!!!!
...γεια σε όλους.
Δεν ξέρω για σας αλλά εδώ "στο Αθήνα" στο δουλειά γίνεται χαμός και δεν προλαβαίνω ούτε ένα ποστ να κάνω.
Περαστικά σε όσους απ' ότι στα γρήγορα διάβασα πως είχαν ψιλοτούμπες. Περαστικά!!!!!
Προσοχή έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν οι εποχιακοί μηχανόβιοι, και τα "STEREO" με τις 4 ρόδες...![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ΛΙΝA περαστικα ,,τι ανα πω πολλη προσοχη ρε παιδια
THANASIS ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ για ιταλιδα τουριστρια με περασεσ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγαλα ψαρακια ρε Power!:rotflmao:
[/B][/QUOTE]
Πάρε να βλέπεις αυτά γιατί την άλλη βδομάδα μάλλον ούτε "αθερίνα" δεν θα μπορώ να βάλω......
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
λογω του οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο![]()
![]()
![]()