Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Η εκδρομή είχε τραγική κατάληξη.

Unhappy Η εκδρομή είχε τραγική κατάληξη.

Τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή με μοτοσικλέτες στο Γαλαξίδι που έκανε χθες ομάδα πατρινών μοτοσικλετιστών .

Λίγο μετά τις 2 . 30 το μεσημέρι ενώ επέστρεφαν στο 51 , 6 χιλιόμετρο της νέας Εθνικής οδού Ιτέας - Αντιρρίου , στο ύψος του Αγίου Νικολάου , τρεις μοτοσικλέτες επάνω σε απότομη στροφή ξέφυγαν από την πορεία τους και εξετράπησαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Γεράσιμος Ζερβός 39 ετών , από την Πάτρα έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών , ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμα οδηγοί οι Παναγιώτης Μοραΐτης και Βασίλειος Νικολόπουλος .

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους μετέφεραν όλους στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Γερασίμου Ζερβού . Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο .

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος .

Η κηδεία του άτυχου Γεράσιμου Ζερβού θα γίνει σήμερα στις 4 . 00 το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο .

Εφημερίδα Πελοπόννησος 5/3/07

Με Hayabusa o νεκρός.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Νίκος
    Open Horizons

Όπως γύρναγα από Πάτρα τη κυριακή το μεσημέρι κατά τις 3 στην ευθεία πριν τη κακιά σκάλα μια παρέα με supersport είχαν μια πτώση .... δεν σταμάτησα , ελπίζω να ήταν απλώς γρατσουνιές...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

εμένα ρε παιδιά γιατί μου φαίνεται επικίνδυνες οι βόλτες με τη συμμετοχή πολλών μοτοσυκλετιστών???
    μου αρέσει πολύ σαν ιδεα και τους ζηλεύω όταν τους βλεπω στην Εθνική, αλλά στην πράξη πιστεύω ότι εγκυμονεί κινδύνους....

...συνήθως οι διαφορετικές οδηγικές ικανότητες, η διαφορετική διάθεση, η διαφορετική φυσική κατάσταση ακόμα κ η προσπάθεια για επίδειξη πιστεύω ότι καταστούν επικίνδυνη μια βόλτα με πολλές μηχανές....

κρίμα και πάλι πάντως....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

εμένα ρε παιδιά γιατί μου φαίνεται επικίνδυνες οι βόλτες με τη συμμετοχή πολλών μοτοσυκλετιστών???
    μου αρέσει πολύ σαν ιδεα και τους ζηλεύω όταν τους βλεπω στην Εθνική, αλλά στην πράξη πιστεύω ότι εγκυμονεί κινδύνους....

...συνήθως οι διαφορετικές οδηγικές ικανότητες, η διαφορετική διάθεση, η διαφορετική φυσική κατάσταση ακόμα κ η προσπάθεια για επίδειξη πιστεύω ότι καταστούν επικίνδυνη μια βόλτα με πολλές μηχανές....

κρίμα και πάλι πάντως....

Δυστυχώς οι πιό πολλές "βόλτες" καταλήγουν να είναι moto GP σε δημόσιο δρόμο λόγω υπέρμετρης επίδειξης ικανοτήτων και δυνατοτήτων ...........
    Αυτό σαν απάντηση στον zzr2005.

Όσον αφορά το παιδί που σκοτώθηκε απλά κρίμα, κρίμα, κρίμα .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Την Κυριακη το μεσημερι γυριζα απο Λαμια , 4:30 που περασα απο το σημειο γινοταν ακομα
    πανικος. Η μηχανη διπλομενη απο το κολονακι της μπαρας στην δεξια μερια και ποιο περα στης
    αριστερες μπαρες ειχε χτυπηση το παλικαρι.
    Μας ειπαν οτι πατισε σε πετρελαια που υπηρχαν οντος κατι σημαδια αλλα πρεπει να πηγεναν και
    ταπα.

Δυστηχος αλλο ενα παλικαρι εφυγε κουραγιο σε αυτους που αφησε πισω

Κρίμα, πολύ κρίμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    Την Κυριακη το μεσημερι γυριζα απο Λαμια , 4:30 που περασα απο το σημειο γινοταν ακομα
    πανικος. Η μηχανη διπλομενη απο το κολονακι της μπαρας στην δεξια μερια και ποιο περα στης
    αριστερες μπαρες ειχε χτυπηση το παλικαρι.
    Μας ειπαν οτι πατισε σε πετρελαια που υπηρχαν οντος κατι σημαδια αλλα πρεπει να πηγεναν και
    ταπα.

Δυστηχος αλλο ενα παλικαρι εφυγε κουραγιο σε αυτους που αφησε πισω
    Κάτι τέτοιο ακούστηκε και εδώ από γνωστούς τους (όχι καγκουροφονιάδες) συν του ό,τι επέμεναν πως ο συγκεκριμένος ήταν αρκετά καλός και έμπειρος οδηγός...

Εδώ όμως πιστεύω πως είναι η ουσία του πράγματος και αυτός ήταν και ο λόγος που το πόσταρα..
    ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!!
    για να συμφωνήσω και εγώ με τη σειρά μου με τους zzr2005 και arxaios όσον αφορά τις βόλτες με πολλές μηχανές.
    Είμαι από αυτούς που τους αρέσει η ιδέα μιας ομαδικής βόλτας αλλά και από εκείνους, που κάτι τέτοιο τους εμπνέει ανησυχία..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κρίμα.. Άφησε και μικρά παιδιά πίσω του..

ΠΟΛΥ ύπουλο το συγκεκριμένο σημείο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πολυ κριμα ρε παιδια για ολους που εφυγαν και για αυτους που αφηνουν πισω,3 παιδια ρε γαμωτο αφησε πισω του.

Μηπως πρεπει να πηγαινουμε ολοι μας ενα κλικ παρακατω απο οσο πηγαινουμε?

Εγώ 2 πράγματα θα ήθελα να θίξω.

1ον) Σε άρθρο κάποιου περιοδικού μοτοσικλέτας του τεύχους Σεπτεμβρίου (αν δεν κάνω λάθος) ο δημοσιογράφος περιέγραφε πως 3 εβδομάδες διακοπών είναι αρκετές για να σε κάνουν να πιστέψεις πως οδηγείς το ίδιο καλά μετά όπως και πρίν από αυτές κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

Είναι κοινός τόπος οι πτώσεις, στις περισσότερες των περιπτώσεων "χαζές", δημοσιογράφων μοτοσικλετιστηκών περιοδικών όταν πιάνουν το τιμόνι ή τα clip-ons έστω και μετά από 3 εβδομάδες αν όχι μετά από λιγότερο χρόνο διότι ακριβώς ακόμη και αυτοί δεν προσεγγίζουν τη μηχανή πάλι από το σημείο μηδέν.

Έτσι το άρθρο κατέληγε με το να εφιστήσει την προσοχή μας όταν καβαλάμε για βόλτα μετά από καιρό για τον τρόπο οδήγησής μας.

Σε εμάς τους ερασιτέχνες λοιπόν η περίοδος αυτή πάει στις αρχές της Άνοιξης και φυσικά αρκετές φορές έχει μεσολαβήσει πάνω από μήνας σοβαρής οδήγησης.

Οπότε ακόμη και αν οδηγώ κάθε μέρα όλο το χρόνο αλλά δεν καβαλάω για πάνω από 30-45 λεπτά συνεχόμενα, αρκεί ένα μικρό χαλαρό ταξιδάκι της μιάς ώρας συνεχόμενα, για να στρώσω τα λαστιχα, ώστε να με πονάνε οι τετρακέφαλοι 4 μέρες τώρα.

Και η φυσική κόπωση κατά την άποψή μου είναι ο χειρότερος εχθρός του μοτοσικλετιστή.

2ον) Οι απόλειες μοτοσικλετιστών είναι σαν τους σεισμούς. Μόνον που δεν τις μετράμε ούτε με Ρίχτερ αλλά ούτε με Μερκάλι. Αλλά το γεγονός να χαθεί ένας από εμάς είναι τρομακτικό από μόνον του.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super εκδρομη
    από illuminatios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 12:02
  2. Εκδρομη -μαθημα........Στην Β.Ευβοια (Φωτο προστεθηκαν)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 07:26
  3. Εκδρομή της ΛΕ.ΜΟΤ.Α.
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 17:54
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  5. ΕΚΔΡΟΜΗ 28-11 σαββατοκυριακο
    από dariosk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2