Απ την προηγούμενη εβδομάδα είχα πει ότι θα πήγαινα Πάτρα με μια φίλη μου και με την ευκαιρία θα έβλεπα τα Πατρινόπουλα.
Σάββατο μεσημέρι έφτασα Πάτρα(και για τους κακούς ανθρώπους, δεν έφυγα πρωί). Πήγα απ τη δουλειά του Σωτήρη και αυτός με τη σειρά του με πήγε στα ΤΕΙ για καφέ (εκεί κάνουν τους καλύτερους λέει)........![]()
Το Σάββατο ήταν αφιερωμένη στους φίλους μου από την Πάτρα, αν και δεν τους είδα όλους. Επίσης θέλω να πω ότι δεν με πήγαν στον Θανάση που τους είχα πει(μόνο ο Σταύρος ήθελε)
Κυριακή ξυπνάω νωρίς(όχι ότι κοιμήθηκα...) γιατί χτυπούσαν τα κουδούνιαααα![]()
![]()
Κατά τις 10:30ήρθε ο Σωτήρης και η Σοφία, ώστε να πάμε για καφέ λίγο πιο έξω απ την Πάτρα για να φύγω κατευθείαν
Λίγο πριν βγούμε στην εθνική, σταματήσαμε για βενζίνη όπου βρήκαμε γνωστούςςςς
Είπαμε τα τυπικά και μας κάλεσαν για καφέ στις Καλαμιές και από κει λίμνη Τσιβλού για παϊδάκια![]()
Φωτογραφίες όχι πολλές, λίγες από το κινητό, γιατί η ψηφιακή βρίσκεται κάπου στην Καλαμάτα &$#%^&%@@
Υ.Γ Οι φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν είναι αφιερωμένες σε δυο καλούς μου φίλους.... Ελπίζω να την κάνουμε σύντομα μαζί την διαδρομή!!!