Καλοκαίριασε και η "γριά" μου θυμήθηκε τα νιάτα της και κάνει τσαχπινιές.
Πριν από ενάμιση μήνα ξεκίνησε.
Σύμπτωμα 1ο
Πατώντας την μίζα, ακουγόταν ένα "τικ" αλλά η μίζα δεν γυρνούσε. Δεύτερη ή τρίτη μιζιά και η "γριά" ξεκινούσε.
Σύμπτωμα 2ο
Μετά από καμμιά βδομάδα, συνέχισε το ίδιο , με την διαφορά ότι αν ήταν ζεστή, ( την είχα δουλέψει για αρκετή ώρα) δεν έπαιρνε μετά από 2-3 "τικ" , αλλά καθόλου, μέχρι να κρυώσει.
Θεώρησα πρέπον να αλλάξω μπαταρία, όταν την μέτρησα και είδα ότι τα είχε φάει τα ψωμιά της (4 χρόνια).
Την ίδια μέρα ανακάλυψα ότι είχε σχεδόν κοπεί το καλώδιο που πηγαίνει στο "stand" και το έφτιαξα.
Καινούργια μπαταρία και κανένα πρόβλημα. Θεώρησα ότι είχα βρεί την θεραπεία στις τσαχπινιές της και ξεμπέρδεψα.
ως χθες.
Σύμπτωμα 1ο ΞΑΝΑ
Ζεστή η μηχανή, και ακούστηκε ένα "τικ".
Λέω δεν μπορεί. Δεν πάτησα σωστά την μίζα, μη θέλοντας να πιστέψω ότι μπορεί να ξανασυμβαίνει, μετά από ένα μήνα.
Σήμερα όμως, μετά από στάση μίας ώρας, χρειάστηκαν 3 "τικ" για να πάρει.
Φίλτατοι γιατροί, μήπως έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και που να κοιτάξω πρώτα ή να ακολουθήσω κάθε της καλώδιο και να την κάνω βίδες?
Το τελευταίο το έχω προγραμματισμένο έτσι κι αλλιώς, για Αύγουστο ώστε να περιέλθει και πάλι σε κατάσταση "Επίτιμου Προέδρου Μοτοσυκλετών". Μέχρι τότε θέλω να παίζει ρόλο μηχανακίου
όμως, γι'αυτό πείτε καμμιά ιδέα.
thanks![]()
![]()