Δεν καταλαβα γιατι κλειδωσε το αλλο ποστ απο την στιγμη που η διαγραφες εγιναν...
Εγω με τα δικα μου @ ειπα οτι ειπα,παραμυθια δεν ειπα και αυτοι που χτυπιουνται βλεπε την Κοτα-Δαγκα,τα γυρναει σε χρονο μηδεν,σβηνει ραβει,κοβει,ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ για αλλη μια φορα και δινει τους μοντ. στην αρχη κανουν την παπια,μετα διαβαζουν το ποστ οπου ο αλλος ομολωγει...και κατοπιν εορτης το κλειδωνουν....οταν ολα εχουν διαγραφει και για αλλη μια φορα οπως εγραψα και σε εναν μοντ. ο Κοτας βγαινει παρθενα και εγω το μαυρο προβατο.
Κλικα υπαρχει...
Το προβλημα ειναι οτι οταν συμπεριφερεσται ετσι σε ενα βιρτουαλ χωρω-δλδ κανετε πλατες σε ορισμενους Δαγκες και εκ του ασφαλους τους βγαζεις το μαλακο-φιμοτρο απο το κουλο τους και αρχηζουν να γραφουν πιπες κατα ρυπας,γιατι εχουν το κωλαρακι σιγουρο καλυψης.
Δλδ στην πραγματικη ζωη τι κανετε????
Αυτα που κραζετε σαν ΚΝΙΤΕΣ,κανετε!
Εδω υπαρχουν και ατομα τα οποια εχουν λογω και δεν κανουν κολοτουμπες π.χ Κοτας...που απο αποσταση χεζεται πανω του και στον πανικο του μπερδευει τα μπουτια του.
Βαλτε ενα στικυ οτι εδω ειμαστε εμεις οι 20 και σιγονταρουμε οποιων κανει τις καλητερες πιπες..
Για αλλη μια φορα επαναλαμβανω οτι η μπαλα δεν τους παιρνει ολους αλλα αρκετους.
Υπαρχουν και ατομα-λιγα-αλλα σοβαρα που δεν φτανουν για να καλυψουν κατασταεις εδω μεσα.
Η πλακα ειναι οτι πολλοι απο αυτους χωρις το φιμοτρο γραφουν και προβληματισμους περι Δημοκρατιας,αξιοκρατιας,περι ηθους,κλπ![]()
Καλη λευτερια στους υπολοιπους.....α ,ρε Αφρο ποσο δικιο ειχεςαπο σημερα γινομαι οπαδος του Αφρο και οπου τα χωνει αυτος θα τα χωνω και εγω και ας ειμαι αντιθετος σε αυτα που λεει,οπως τα λεει.
Και για τον Κοτα-Δαγκα...
σε προλαβε ο σνιπερ που κλειδωσε το ποστ και δεν εβαλες ποστ με αυτο που σου εστηλα....![]()
Και μια λεξη που θα σε ποναει απο εδω και περα....Mercedes re...SLK...re gyfto..:rotflmao:
![]()