Καλησπέρα Moto!Nα χαίρεστε τον χώρο σας, που τα σπάει!
Εγώ τώρα βγάζω δίπλωμα μηχανής και έχω φάει το κεφάλι μου για να καταλήξω στο τι μηχανή θέλω να πάρω. Σας λέω λοιπόν αυτά που έχω σκεφτεί ως τώρα.
α). ΧR 125, το έχω σκεφτεί απλά, αλλά για να λέμε την αλήθεια δεν με ψήνει καθόλου.
β). XT 125X, αυτό ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο κεφάλι, το είδα και από κοντά και στην αρχή είχα τρελαθεί (τώρα μου πέρασε). Αλλά τελικά μου φαίνεται σχετικά ψεύτικο.
γ).Και έρχομαι τώρα στο SM που μου έχει πάρει το κεφάλι. Το DT 125X, Yamaha, πανέμορφο, δίχρονο και τα σκάει μια χαρά. Από ότι έχω καταλάβει υπερτερεί σε σχέση με άλλα δίχρονα τέτοιου στυλ, γιατί είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορείς να νιώθεις βολικά και το πας και μια εκδρομούλα, χωρίς να φας πακέτο στην μέση σου. Επίσης έχω ακούσει ότι αν και SM και δίχρονο, μπορείς να το πας μια μεγάλη απόσταση με σταθερή ταχύτητα, χωρίς να βγούνε οι βαλβίδες να σε μουντζώσουν.
Αν υποθέσουμε, ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω, το DT125X, μου φαίνεται ως η καλύτερη επιλογή. Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι, μήπως είναι ψιλουπερβολή για πρώτη μηχανή και πρέπει να κάτσω να ξεστραβωθώ σε κάνα άλλο μηχανημα για αρχή?
Επίσης, μου προτείνανε το CBR 125 αλλά ρε γαμώτο, την μισώ αυτήν την μηχανή, ούτε να την βλέπω δεν θέλω!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!