Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Tdm900

golfos

Tdm900

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TDM900 ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΕΧς ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ./!!!!!
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Tdm900

Αρχικά δημιουργήθηκε από golfos
    ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TDM900 ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΕΧς ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ./!!!!!
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ????
    δεν σκέφτεσαι καθόλου να πάρεις κάτι μικρότερο για αρχή???
    εγώ προτείνω ένα μικρό ον οφ μέχρι 400 κυβικά για να αντιληφθεις τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετιστών και οταν δεις οτι το έχεις, πας για παραπάνω....
    μην βιαστείς....
    900 κυβικά είναι πολλά έστω και ας μην πρόκειται για μια μηχανή supersport....έχει αρκετή ροπή και ενδέχεται να μην ειναι τοσο εύκολο να την κουμαντάρεις....
    και το γκάζι ειναι γλυκό το άτιμο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Εγώ λέω να το πάρεις,δεν θα είσαι πιο επικίνδυνος από τους 18άρηδες με τα κωλοφτιαγμένα Rallye
    Fortis Fortuna Adiuvat

golfos
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΗΣ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΜΠΟΡς ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ. ΝΑ ΠΑΡς ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡς ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TDM

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golfos
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΗΣ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΜΠΟΡς ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ. ΝΑ ΠΑΡς ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡς ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TDM
    τι εννοείς είναι τσάμπα φράγκα??
    το θέμα δεν είναι αν ειναι επικίνδυνος για τους άλλους μόνο...αλλά κυρίως για τον ευατό του...
    δηλαδή έχεις εμπειρία μόνο απο παπί και σου φαίνεται λίγη μια μηχανή 400 ή 600 κυβικά???confused:
    σε πληροφορώ ότι ακόμα και μια μηχανή 600 δεν είναι εύκολο να την οδηγήσεις στα όρια της σε ένα δημόσιο δρόμο....πάντα θα έκει κατι παραπάνω να σου δώσει....
    τώρα αν έχεις κολήσει με το TDM δεν μπορεία κανένας να σε μεταπείσει...
    απο θέμα πρακτικότητας δεν νομίζω να σε δυσκολέψει ....είναι αρκετά ευκολοδήγητη ακόμα και στο κέντρο της ΑΘήνας σε κίνηση....
    εμάν δεν μου άρεσε η σταθερότητά της σε ανοικτούς δρόμους....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    φιλε μου να το παρεις.

μην σε προβληματιζει. θα το πας μια χαρα αρκη να εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου και αυτο μεσα στο κρανος

tdm900

ipopsin den mpenei katholoy to mixanaki,mpwreis me ta idia leyta na pareis kath kaliterw
    O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!!:a31:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Πριν απ'όλα... ο δεξιός σου καρπός, έχει μεγάλη γωνία κλίσης?

Μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα, με καλό πλαίσιο, φρένα, αναρτήσεις, ανεξαρτήτως κυβικών, μπορεί να είναι ασφαλέστερο και καλύτερο σχολείο, αν έχεις δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένα δευτερόλεπτο που θα υπερεκτιμήσεις τις δυναμεις σου. Αν φυσικά έχεις ήδη περισσότερες από κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις περί μοτοσυκλέτας.
    Ούτε ακόμα και για δέκα μέτρα να μην ανοίξεις παραπάνω το γκάζι.

Αν τα παραπάνω είναι περισσότερο από σίγουρα, που είναι υπερβολικά δύσκολο να ισχύει, τότε...

είναι πολύ καλό μηχανάκι.

Επειδή όμως, όπως είπε κι ο zzr2005, το γκάζι είναι γλυκό, θέλοντας και μή, κάποια στιγμή, θ'ανοίξεις ένα κλίκ παραπάνω την γκαζιέρα.Τότε θα δείς ότι το μηχανάκι δεν το 'χεις.
    Και είναι κρίμα να ξαναμαθαίνεις από τα λάθη σου, αυτά που έχουν ήδη μάθει άλλοι για σένα, και προσπαθούν να στο μεταδώσουν.

Περιόρισε από μόνος σου, την αυτονόμηση του δεξιου καρπού.
    Μην του δώσεις άλλο γκάζι να παίζει άσκοπα.

Πάρε ένα μικρότερο, με καλή συμπεριφορά, και μάθε πρώτα μαζί μ'αυτό.

edit: μόλις είδα ότι είχες ήδη απαντήσει όσο έγραφα, πως έχεις κολλήσει με το TDM.

Αφού είναι έρωτας, πάω πάσο. Μόνο μην πέσεις με τα μούτρα. Μάθε την πάρα πολύ καλά πριν προχωρήσεις παρακάτω.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παρε το αν γουσταρεις αλλα προσοχη....

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Έχει αρκετή ροπή και δύναμη,ειδικά αν δεν έχεις ξαναοδηγήσει κάτι τόσο δυνατό.
    Ωστόσο,είναι ευκολοδήγητη και σχετικά στενή,οπότε κινείται σχετικά άνετα μέσα στην πόλη.

Τώρα βέβαια αν το έχεις ερωτευτεί κι όλας πάρτο να γουστάρεις,αλλά πάντα με προσοχή και χωρίς υπερβολές,τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις.

Και το πιο σημαντικό,ποτέ μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και νομίσεις οτι το έχεις το μηχανάκι ,γιατί τότε θα την πατήσεις σίγουρα.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

k ta podia sou na patane kala sto edafos otan eisai panw sth mhxanh....

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    ...αμα την κανεις τοσο γουστο να την παρεις,ειδα την καινουργια που βγαινει και σε λευκο και ενω ηταν απο τις μηχανες που δεν μου αρεσαν εμφανισιακα εφαγα ενα μικρο κολημα,απλα ρε φιλαρακι προσεχε....και με το μαλακο
    Ο πυργος της Βαβελ

μην κανεις φλωρικα πραγματα

παρε ενα hayabusa και θα σαι και πολυ μαγκας
    ...appetite for destruction...

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Πάρτο μα με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στο γκάζι.Άμα δεν σε τρώει ο η δεξιά σου παλάμη ή γενικά δεν κάνεις μ@λ@κίες μειώνεις τις πιθανότητες να πάθεις ατύχημα.Κατάλληλο εξοπλισμό και κρανάκι και είσαι έτοιμος να
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

golfos
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΚΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗ VARADERO ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΒΟΥΝΟ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 100 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tdm900 θερμοκρασιες
    από stavrogin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 23:00
  2. Tdm900
    από xamilias στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 22:40