Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 142

Θέμα: 1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

1 νεκρός και μερικοί σοβαρά τραυματίες σε συμπλοκή οπαδών Παναθηναικού - Ολυμπιακού για αγώνα βόλει γυναικών....

ή συμπλοκή έγινε μάλλον κατόπιν ραντεβού..ή ενέδρας οπαδών έκ μέρους οπαδών του Ολυμπιακού σε πορεία οπαδών του Παναθηναικού....
    ένας 25χρονος πέθανε όταν παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο....(μάλλον πήγαν να την πεσουν στους επιβάτες και αυτοί παρέσυραν το θύμα)....
    πολλοί σοβαροί τραυματίες απο μαχαιρώματα κτλ....

ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕ???
    ΑΙΣΧΟΣ....ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΑΖΙ...

(οι πληροφορίες προέρχονται απο ειδήσεις στην TV....)

edit: τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξύλο ακόμα και στο ΚΑΤ που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες οπαδοί....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    μπορει να βγαλουν το αυτοκινητο σε νομιμη αμυνα...........
    στο Ελλαντα ζουμε
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    στο Ελλαντα ζουμε
    φαντάζομαι ότι τα πράγματα δεν ειναι τοσο απλά...
    πολύ πιθανόν το θύμα να μην ήταν και κανενας τυχαίος...
    τελικά όλες οι πληροφορίες μιλάνε για ραντεβού....
    απο αυτά που έχουν γινει αρκετά τα τελευταία χρόνια.....(Βείκου, Παγκράτι, Ηλιούπολη κτλ)...

απο ότι φαίνεται η βία κλιμακώνεται σε πρότυπα εξωτερικού....Αγγλίας-Γερμανίας κτλ...
    γεγονός που την κάνει ακόμα πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί....

πάντως και εμένα αν μου την έπεφταν τιποτα κάφροι με ρόπαλα θα τους πάταγα ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

για να μην λετε οτι δεν εχει αγωνια κ συγκινήσεις το βολευ!!!!
    φαντασου οτι ηταν κ γυναικιο, που δε ξερεις κ ουτε μια αλογα!!!

σορρυ για τη πλακα παιδια............
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Το βαρέλι του χουλιγκανισμού και της αλητείας δεν έχει πάτο. Όσο βαθιά και να κοιτάξουμε, τα φονικά ένστικτα μερικών ανεγκέφαλων θα προχωράνε παρακάτω και δεν θα έχουν φραγμούς και όρια. Η είδηση σοκάρει: νεκρός στο βόλεϊ γυναικών πριν από την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο πλαίσιο του final 8 του κυπέλλου! Το «ραντεβού θανάτου» μεταξύ των «αιώνιων» οπαδών έμοιαζε κλεισμένο και το μεσημέρι όλοι ήταν εκεί. Με όλα τα σύνεργα και την απαραίτητη «αποφασιστικότητα» να σκορπίσουν τον όλεθρο. Ανελέητο ξύλο, καμμένα αυτοκίνητα και ένας 25χρονος άνθρωπος να χάνει τη ζωή τού από μαχαιριές, ενώ ένας άλλος είναι σοβαρά τραυματισμένος. Μαχαιρωμένος ποδοσφαιριστής του Μαρκό επειδή φορούσε πράσινα! Για την ιστορία: στην τετράδα οι ερυθρόλευκες, που κέρδισαν πρώτη φορά φέτος τις πράσινες με 3-2.

Αλητεία...

Οι φόβοι τελικά για τα επεισόδια επιβεβαιώθηκαν. Το μεσημέρι της Πέμπτης ανεγκέφαλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έστησαν καρτέρι θανάτου στη Λεωφόρο Λαυρίου και επιδόθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες. Η γύρω περιοχή θύμιζε πεδίο πολεμικής μάχης, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για 500 περίπου άτομα που με μαχαίρια, λοστούς και σπρέι έσπειραν τον τρόμο. Η Αστυνομία κατέφθασε με καθυστέρηση 20 λεπτών και προέβη σε 18 προσαγωγές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ένας από τους έξι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο άτυχος νέος, 25 ετών, δέχθηκε μαχαιριές με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.

Ένας άλλος από τους τραυματίες είναι ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μαρκό, ο Δημήτρης Καραβίδας, ο οποίος δεν είχε σχέση με τα επεισόδια αλλά του επιτέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού έξω από το κατάστημα παιχνιδιών που βρίσκεται στην περιοχή πριν ξεσπάσει η συμπλοκή, επειδή η φανέλα που φορούσε ήταν πράσινη και το σήμα της είναι το τριφύλλι (τα χρώματα και το έμβλημα της Μαρκό). Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στον μηρό μέσα στο αυτοκίνητο και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων οι δράστες προξένησαν ζημιές σε τρία καταστήματα στην περιοχή και σε δυο αυτοκίνητα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 18 άτομα. Το τραγικό είναι ότι οπαδοί των δύο ομάδων, που τολμάνε να δηλώνουν άνθρωποι, πλακώθηκαν και στο ΚΑΤ

copy-paste απο sportime.gr

θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του νεκρου...(25 χρονων παλληκαρι!)

για τα κοκκινοπρασινα οντα που συνεπλακησαν τι να πω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    για να μην λετε οτι δεν εχει αγωνια κ συγκινήσεις το βολευ!!!!
    φαντασου οτι ηταν κ γυναικιο, που δε ξερεις κ ουτε μια αλογα!!!

σορρυ για τη πλακα παιδια............

Δεν ειναι για πλακα !!!

Για τον απλουστατο λογο οτι περισσοτερο ξυλο επεφτε
    στους αγωνες μας παρα στους αντρικους!!!

Οχι τπτ αλλο, αλλα και μεσα στον αγωνιστικο χωρο ειναι
    και ποιο κοντα οι "φιλαθλοι" (ο Θεος να τους κανει) και
    μας πετυχαιναν και ποιο ευκολα!!!

Απλα επρεπε να γινει κατι σαν το σημερινο για να το παρουν
    χαμπαρι και να το δημοσιευσουν...
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange

θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του νεκρου...(25 χρονων παλληκαρι!)

για τα κοκκινοπρασινα οντα που συνεπλακησαν τι να πω?
    αν είναι όπως τα λένε ο άτυχος ΄δεν ήταν περαστικός αλλά ένας απο αυτούς που είχαν δώσει το ραντεβού για ξύλο....
    25 χρονών κιόλας, δεν ήταν κανα ανήλικο χωρίς μυαλό....
    αν είναι έτσι... άξιος της μοίρας του...
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ....

τόσο δύσκολο ειναι να εισέλθει η αστυνομία (ασφαλίτες) στους συνδέσμους για να προλαμβάνει τα επεισόδια??
    η μισή αστυνομία είναι ΜΑΤ και η πρόληψη είναι σε μηδενικά επίπεδα....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

στο Ελλαντα ζουμε
    Αν ηταν το cabrio σιγουρα ηταν νομιμη αμυνα.Αλλα λενε οτι το παλικαρι ειχε φαει πολυ ξυλο,μαχαιριες κλπ.Για ολα βεβαια φταιει μονο ενας......Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ..............
    Ειμαι Αεκτζης αρρωστος,παλιο μελος της Οριτζιναλ (δεν εχω παρει ποτε μερος σε επεισοδια),αν και σε πολλα δεν συμφωνω με τον Ντεμη στο θεμα της βιας ειμουνα ειμαι και θα ειμαι μαζι του.Ο ανθρωπος το ειχε πει 1,2,3 οσπου στο τελος τον καταντησανε ΓΡΑΦΙΚΟ.Τωρα θελω να δω ολες αυτες οι φυλλαδες,τα καναλια,ολοι οι οργανωμενοι.και ολοι οι φορεις που ασχολουνται με το αθλητισμο που ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τον ελεγαν ΡΟΥΦΙΑΝΟ τι θα λενε........Μαλλον με προλαβανε γιατι ξαφνικα θυμηθικαν ολοι τον ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΟΥΜΠΟΙ και τον αγωνα που εκανε ΜΟΝΟΣ του εναντιον τις βιας πολλες φορες σε βαρος της ομαδας του (για αλλους επιχιρησης του).
    Και κατι που πολυ μπορει να το παρουν στραβα.....
    ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ.........

ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ (Μην παρεξηγηθω για τους υποχρεωτικους πολεμους)

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά αν όντως αληθεύει ότι θρηνούμε ένα νεκρό παλικάρι και μερικους τραυματισμένους με μαχαίρι, και ότι όλα αυτά συνέβηκαν για τον οποιονδήποτε "Κουρελιακό" ή "Βραδυποριακό", τότε.....

Η ηλιθιότητα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και δυστυχώς είναι μεταδοτική...

Kαλα εκει κατω ξεφυγαν τα παργματα...καλη η καζουρα καλο και το ξυλο καμια φορα αλλα μεχρι εκει ...
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Διαβασα τα νεα τωρα και το ειδα !

Συχαινομουνα παντα φασαριες και φανατισμους αλλα αυτο πια χτυπησε κοκκαλο !

σκατα στα μουτρα τους !

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απο το κακο στο χειροτερο....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    στο Ελλαντα ζουμε
    Εάν ισχύει οτι την πέσανε στο αυτοκίνητοι, ΜΑΚΑΡΙ να βγούν σε άμυνα!
    A-μήχανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και κάτι τέτοιες ώρες είναι που περνάνε από το μυαλό μου κάτι πολύυυυυυυυυ αντιδημοκρατικές ιδέες.

Μένω δίπλα στο ΚΑΤ και βγήκα με τον τσόγλανο για τσιγάρα χωρίς να έχω ακούσει τίποτα. Οι γιατροί την είχαν κάνει για έξω, από φόβο, τα ΜΑΤ είχαν κυκλώσει το τετράγωνο και τα κοράκια με τα μικρόφωνα στο χέρι. Αντε να έχεις τσακιστεί και να μην βρίσκεις γιατρό επειδή τα κολοπαίδια την είδαν να παίξουν πόλεμο.

Γαμώ την δημοκρατία μου γαμώ. Και γαμώ τις μανάδες τους που θα βγουν στα παράθυρα να πουν για το καλό το παλικάρι τους που παρασύρθηκε, άρπαξε ένα τσεκούρι και την είδε Freddy. Και μην αρχίσετε παπαριές για ανθρώπους με αδιέξοδα και προβληματικές οικογένειες. Δεν ξέρω αν το παλικάρι που ταξίδεψε άνηκε στους "οργανωμένους" αλλά νομίζω ότι είναι το τελευταίο που έχει σημασία.

Αλλα βέβαια σε αυτή τη χώρα αν η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της θα αρχίσουμε τα περι φασιστικών καθεστώτων. Για πηγαίνετε στον σοσιαλιστικό παράδεισο της Ευρώπης, τη Σουηδία, να κάνετε τίποτα τέτοια και θα δείτε για πότε σας έχουν μαζέψει. Ολοι είδαμε τι έγινε Δανία πλευρά πριν κανένα μήνα. Και επειδή εκεί οι άνθρωποι είναι ζώα φύτουλες και τους πηδάμε και τις γυναίκες στα νησιά επειδή είμαστε θεοί, το κράτος δεν είχε τόσους μπάτσους με αποτέλεσμα να δανειστεί μερικούς από την Σουηδία, και να το λήξουν το θεματάκι των λίγων που ταλαιπωρούσαν τους πολλούς μια και καλή.

Αλλά είπαμε, εδώ δεν υπάρχει νόμος.

Κατά τα άλλα μας πειράζουν οι κάμερες στους δρόμους και το καρφί ο Νικολαίδης.

Ελεος πιά.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Και κάτι τέτοιες ώρες είναι που περνάνε από το μυαλό μου κάτι πολύυυυυυυυυ αντιδημοκρατικές ιδέες.

Μένω δίπλα στο ΚΑΤ και βγήκα με τον τσόγλανο για τσιγάρα χωρίς να έχω ακούσει τίποτα. Οι γιατροί την είχαν κάνει για έξω, από φόβο, τα ΜΑΤ είχαν κυκλώσει το τετράγωνο και τα κοράκια με τα μικρόφωνα στο χέρι. Αντε να έχεις τσακιστεί και να μην βρίσκεις γιατρό επειδή τα κολοπαίδια την είδαν να παίξουν πόλεμο.

Γαμώ την δημοκρατία μου γαμώ. Και γαμώ τις μανάδες τους που θα βγουν στα παράθυρα να πουν για το καλό το παλικάρι τους που παρασύρθηκε, άρπαξε ένα τσεκούρι και την είδε Freddy. Και μην αρχίσετε παπαριές για ανθρώπους με αδιέξοδα και προβληματικές οικογένειες. Δεν ξέρω αν το παλικάρι που ταξίδεψε άνηκε στους "οργανωμένους" αλλά νομίζω ότι είναι το τελευταίο που έχει σημασία.

Αλλα βέβαια σε αυτή τη χώρα αν η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της θα αρχίσουμε τα περι φασιστικών καθεστώτων. Για πηγαίνετε στον σοσιαλιστικό παράδεισο της Ευρώπης, τη Σουηδία, να κάνετε τίποτα τέτοια και θα δείτε για πότε σας έχουν μαζέψει. Ολοι είδαμε τι έγινε Δανία πλευρά πριν κανένα μήνα. Και επειδή εκεί οι άνθρωποι είναι ζώα φύτουλες και τους πηδάμε και τις γυναίκες στα νησιά επειδή είμαστε θεοί, το κράτος δεν είχε τόσους μπάτσους με αποτέλεσμα να δανειστεί μερικούς από την Σουηδία, και να το λήξουν το θεματάκι των λίγων που ταλαιπωρούσαν τους πολλούς μια και καλή.

Αλλά είπαμε, εδώ δεν υπάρχει νόμος.

Κατά τα άλλα μας πειράζουν οι κάμερες στους δρόμους και το καρφί ο Νικολαίδης.

Ελεος πιά.

Φιλαράκι... τα έχεις ψιλομπλέξει! Σε κάποια από αυτά που λες δεν έχεις άδικο αλλά τα κάνεις ολίγον τι σαλάτα.
    Ένα πράγμα θα σου πω. Αυτά τα φαινόμενα με τα ραντεβού των "κάφρων" είναι των τελευταίων χρόνων. Και θα μου επιτρέψεις να σου πω πως έχουν έρθει από το εξωτερικό.
    Ραντεβού τέτοια ανάμεσα σε χουλιγκάνους δίνονται στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ιταλία. Σε αυτά τα κράτη σίγουρα.
    Παρακάτω το λες και μόνος σου. Να δούμε τι έγινε στη Δανία. Για πες τι έγινε. Γιατί αν στέκεσαι μόνο στις εικόνες καταστολής που βλέπεις τότε έχεις δει μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος.
    Η άλλη είναι πως σε όλες τις μοντέρνες και "πολιτισμένες" κοινωνίες υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα. Και αν και υπάρχει καταστολή και τιμωρία τα φαινόμενα δεν σταματούν.
    Το δεύτερο είναι το εξής:
    Η οργάνωση των χουλιγκάνων και λοιπών αλητών σε στρατό, περί αυτού πρόκειται, είναι άκρως επικίνδυνη ιστορία. Ξεφεύγει από τον "γραφικό" "Μπάμπτη το σουγιά", το "Μήτσο τον κατσαβίδα" ή τα ανώριμα τσογλανάκια που την έβλεπαν κάπως. Εδώ έχουμε συμμορία στα πρότυπα συμμοριών οργανωμένοι με σχέδιο κλπ.
    Έχεις την εντύπωση πως αυτά έχουν λυθεί αλλού; Ξανασκέψου το...
    για να τελειώσω με την άποψη μου τι νομίζω πως πρέπει να γίνει πιστεύω ότι χρειάζονται μέτρα σε διπλή κατεύθυνση. ΠΡΟΛΗΨΗ και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
    Αλλά... παίζει να θέλω πολλά.

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι Σοβαρα....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:14
  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 13:19
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF