Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Caberg Solo N104

-------------------- Το avatar του/της jfx

Caberg Solo N104

Μιας και αγορασα το εν λόγω κράνος, ειπα να μοιραστω μαζι σας τη γνώμη μου.
    ------------------
    Θετικά:
    Καταρχην η επιπλέον μαυρη ζελτινα-γυαλιά ηλιου που διαθετει. Κατεβαινει πολυ ευκολα, ακομα και με γάντια και ειναι πολύ βολικη για τις μερες με πολύ !

Η ζελατίνα(η κανονική, η διάφανη) ειναι πραγματικά αντιθαμβωτικη! οσο και να προσπαθησα να τη θαμπωσω απο τη μεσα της μερια δεν τα καταφερα ουτε στο ελάχιστο!

Οσον αφορα τους αεραγωγους, εγω προσωπικα δεν μπορω μαλλον να εκφερω αποψη καθως δε ζεσταινομουν ποτε στο κεφαλι με κανενα κρανος και δεν καταλαβαινα ποτε και διαφορα με κλειστους ή ανοιχτους. (ισως επειδη ειμαι και μαλλιάς )
    --------------------------
    Αρνητικά:
    Με πιέζουν εντονα τα πλαινά μαξιλαράκια σε σημειο να με πονουν τα δοντια όμως πληροφορηθηκα οτι εκει που το αγορασα εχουν και ανταλλακτικα μαξιλαρακια λεπτότερα και μαλλον θα μου τα αλλαξουν τσαμπα. (θα περασω σημερα ή αυριο)

Η μαυρη ζελατίνα οταν κατεβαινει, κανει τα πράγματα να φαινονται λίιιγο πιο μακρια απότι στην πραγματικότητα, δλδ αισθανομουν οτι βισκόμουν πιο ψληλα από το πραγματικο. αρκετα γιαλια ηλιου παρουσιαζουν το ιδιο φαινομενο οποτε καποιος που το εχει συνηθισει δε θα εχει προβλημα.

Το μεγαλύτερο προβλημά μου ειναι το λουρακι του. εχει κλίση καθετη στο εδαφος, για να μην πω και προς τα πισω κι ετσι οσο και να το ξεσφίξω πιέζει το λαιμο μου και ενοχλει. Οδηγαω παπακι και η θεση οδηγησης ειναι ορθια, ομως σε μια πιο σκυφτη θεση οδηγησης ισως και να βολευει.
    Ηθελα να ρωτησω ακομα, οποιους εχουν το ίδιο κρανος αν αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα.
    --------------------------

Νεότερα μολις αλλαξω τα μαξιλαράκια.

ευχαριστώ

http://www.denicol.cz/moto/112728712...ernmatnjpg.jpg

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Με τα μαξιλαράκια έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα. Έχουν κάτσει και χρειάζομαι ένα νούμερο μεγαλύτερο. Αλλά αυτό το ήξερα όταν το αγόρασα. Βλέπεις το μικρότερο νούμερο με ενοχλούσε στο σαγώνι

Για το πρόβλημα με το κούμπωμα. Το είχα και εγώ. Σε σημείο που νόμιζα ότι έχω μεγάλο λαιμό. :rotflmao:
    Η λύση ήταν ότι δεν φορούσα σωστά το κράνος. Δοκίμασε να "σπρώξεις" το κράνος λίγο πιο μπροστά, όταν το φοράς και θα δείς ότι δεν θα σε ενοχλεί πλέον το λουρί

Το κρανος δεν παει βημα, δε κουναει ουτε πισω ουτε μπρος, πουθενα.

Εβαλα παντως τα μικρα πλαινα μαξιλαρακια και ειναι μια χαρα τωρα. το λουρι με ενοχλει ελαχιστα, θα το συνηθισω πιστευω.

Μια απορία ακομα, ειναι φυσιολογικο το στομα μου απο το μερος του κρανους που ειναι μπροστα σε αυτο να απεχει 1 εκατοστο? αν βαζω το δαχτυλο μου μπροστα απο το στομα, ισα που χωραει..

μηπως εχω παρει μικροτερο μεγεθος? γιατι αυτο δε μου φαινεται και πολυ ασφαλες αν σκασω κατω με το πρόσωπο, θα διαλυθει το σαγονι...

εγώ έπρεπε να μαζέψω πολύ το λουράκι για να μην μου βγαίνει αν και το νούμερο ήταν το σωστό.

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Caberg Justissimo GT
    από anf125 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 15:48
  2. Κρανη Caberg
    από Anritsu στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 13:03
  3. Caberg 104
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0