Μιας και αγορασα το εν λόγω κράνος, ειπα να μοιραστω μαζι σας τη γνώμη μου.
------------------
Θετικά:
Καταρχην η επιπλέον μαυρη ζελτινα-γυαλιά ηλιου που διαθετει. Κατεβαινει πολυ ευκολα, ακομα και με γάντια και ειναι πολύ βολικη για τις μερες με πολύ!
Η ζελατίνα(η κανονική, η διάφανη) ειναι πραγματικά αντιθαμβωτικη! οσο και να προσπαθησα να τη θαμπωσω απο τη μεσα της μερια δεν τα καταφερα ουτε στο ελάχιστο!
Οσον αφορα τους αεραγωγους, εγω προσωπικα δεν μπορω μαλλον να εκφερω αποψη καθως δε ζεσταινομουν ποτε στο κεφαλι με κανενα κρανος και δεν καταλαβαινα ποτε και διαφορα με κλειστους ή ανοιχτους. (ισως επειδη ειμαι και μαλλιάς)
--------------------------
Αρνητικά:
Με πιέζουν εντονα τα πλαινά μαξιλαράκια σε σημειο να με πονουν τα δοντια όμως πληροφορηθηκα οτι εκει που το αγορασα εχουν και ανταλλακτικα μαξιλαρακια λεπτότερα και μαλλον θα μου τα αλλαξουν τσαμπα. (θα περασω σημερα ή αυριο)
Η μαυρη ζελατίνα οταν κατεβαινει, κανει τα πράγματα να φαινονται λίιιγο πιο μακρια απότι στην πραγματικότητα, δλδ αισθανομουν οτι βισκόμουν πιο ψληλα από το πραγματικο. αρκετα γιαλια ηλιου παρουσιαζουν το ιδιο φαινομενο οποτε καποιος που το εχει συνηθισει δε θα εχει προβλημα.
Το μεγαλύτερο προβλημά μου ειναι το λουρακι του. εχει κλίση καθετη στο εδαφος, για να μην πω και προς τα πισω κι ετσι οσο και να το ξεσφίξω πιέζει το λαιμο μου και ενοχλει. Οδηγαω παπακι και η θεση οδηγησης ειναι ορθια, ομως σε μια πιο σκυφτη θεση οδηγησης ισως και να βολευει.
Ηθελα να ρωτησω ακομα, οποιους εχουν το ίδιο κρανος αν αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα.
--------------------------
Νεότερα μολις αλλαξω τα μαξιλαράκια.
ευχαριστώ
http://www.denicol.cz/moto/112728712...ernmatnjpg.jpg