Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Διαβάσεις ΟΣΕ

Διαβάσεις ΟΣΕ

Από το in.gr

Θεσσαλονίκη

Ενα άτομο έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στα Διαβατά. Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σερρών.
    Νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση παρά το γεγονός ότι η μπάρα είχε κατέβει προκειμένου να διέλθει η αμαξοστοιχία.
    Ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς γίνονται αυτά τα δυστυχήματα... Δεν το βλέπουν το τρένο που έρχεται ή εμφανίζεται τόσο γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα? Και βλέπεις και κατεβασμένη μπάρα.. πού πας??? Τόση βιασύνη πια...
    safety doesn't happen by accident

Re: Διαβάσεις ΟΣΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    [B]Από το in.gr

[i]

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς γίνονται αυτά τα δυστυχήματα... Δεν το βλέπουν το τρένο που έρχεται ή εμφανίζεται τόσο γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα? Και βλέπεις και κατεβασμένη μπάρα.. πού πας??? Τόση βιασύνη πια...
    Έχω δει οδηγό, στη διάβαση του Πύργου Βασιλίσσης στους Αγ. Αναργύρους να βγάινει αριστερά και να προσπερνά τα αυτοκίνητα που περίμεναν μπροστά στη μπάρα...

για λίγα μέτρα τη γλύτωσε εκείνος...

:a31:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: Διαβάσεις ΟΣΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Από το in.gr

απλα....ελλειψη εγκεφαλικων κυτταρων.....σε ακραια μορφη μαλιστα!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Χθες το βράδυ για το ίδιο θέμα είχε στις ειδήσεις τον νέο Κ.Ο.Κ όπου αναφέρεται πως η παραβίαση φυλασσόμενης διάβασης, ανέρχεται σε πρόστιμο των 700? (!!!!) και 6 points στο σύστημα.

Μάλιστα , ενθαρρύνονται οι φύλακες των διαβάσεων , όπως καλέσουν την τροχαία και "δώσουν" την πινακίδα σε αυτούς για να αντιμετωπιστούν οι παραβάτες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Και πως θα πληρωσει το προστιμο αν τον πατησει το τραινο ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Έχω την εντύπωση πως για να παραβιάσεις φυλασσόμενη διάβαση πρέπει να ΕΜΒΟΛΙΣΕΙΣ τις μπαριέρες ...!!!
    (που σημαίνει είτε ότι δεν βλέπεις ούτε τις μπαριέρες ούτε τα φανάρια ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ οι μπαριέρες - οπότε ψάχνεις τον φύλακα να του γαμήσεις τα ράματα !!)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna

Re: Re: Διαβάσεις ΟΣΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    απλα....ελλειψη εγκεφαλικων κυτταρων.....σε ακραια μορφη μαλιστα!

+1000
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Έχω την εντύπωση πως για να παραβιάσεις φυλασσόμενη διάβαση πρέπει να ΕΜΒΟΛΙΣΕΙΣ τις μπαριέρες ...!!!
    (που σημαίνει είτε ότι δεν βλέπεις ούτε τις μπαριέρες ούτε τα φανάρια ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ οι μπαριέρες - οπότε ψάχνεις τον φύλακα να του γαμήσεις τα ράματα !!)
    Στις πιο πολλές διαβάσεις οι μπαριέρες καλύπτουν μόνο το 1 ρεύμα κυκλοφορίας, οποτε πολλοί βγαίνουν αριστερα και διασχίζουν τη γραμμή με ελιγμό... :a31:

Αυτά κυρίως στις αυτόματες (ΑΣΙΔ κατα την ΟΣΕ ορολογία)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Συνήθως οι μπαριέρες καλύπτουν μόνο τον μισό δρόμο, ωστε να εμποδίζουν το ρεύμα του δρόμου που κινείται προς τις γραμμες! Αυτό που κάνουν πολλοί και γι'αυτο σκοτώνονται, είναι να προσθαθούν να περάσουν τις γραμμές κάνοντας ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα στις μπαριέρες.

ας κάνει ο captain ενα explain!!

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αντικείμενο πολλών τόνων κινείτε κάθετα προς μικρό κουτάκι/μηχανάκι..Μόνο ένα αποτέλεσμα βγάζει η παραπάνω σκέψη..ΗΛΙΘΙΟΙ άνθρωποι..Ο Βέγγος ο θεός το κατάλαβε και διακωμοδούσε τον εαυτό του στην διαφήμηση...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    ας κάνει ο captain ενα explain!!
    τι να κάνω βρε συ αφού το ίδιο είπαμε..

Οσονούπω κυκλοφορεί νεο σποτάκι για τις ισόπεδες διαβάσεις... πολυ πιο μακάβριο απο αυτό του Βέγγου

Μήπως και βάλουν μυαλό κάποιοι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Μπορει να ηθελε να αυτοκτονησει ο ανθρωπος καλε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στις πιο πολλές διαβάσεις οι μπαριέρες καλύπτουν μόνο το 1 ρεύμα κυκλοφορίας, οποτε πολλοί βγαίνουν αριστερα και διασχίζουν τη γραμμή με ελιγμό... :a31:

Αυτά κυρίως στις αυτόματες (ΑΣΙΔ κατα την ΟΣΕ ορολογία)

Sorry, αλλά δεν υπήρχε το post σου την ώρα που έγραφα!!

Ναι ρε παιδιά,συμφωνώ με την Lina,μπορεί να ήθελε να αυτοκτονήσει.Αμέσως,να τον βγάλετε στο forum,μα τί άνθρωποι είστε εσείς;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    τι να κάνω βρε συ αφού το ίδιο είπαμε..

Οσονούπω κυκλοφορεί νεο σποτάκι για τις ισόπεδες διαβάσεις... πολυ πιο μακάβριο απο αυτό του Βέγγου

Μήπως και βάλουν μυαλό κάποιοι...
    Το ειδα Πακταιν και οντως ειναι σοκαριστικο και ετσι πρεπει να ειναι για να βαλουν μυαλο καποιοι επιτελους!Αν και δυσκολο το βλεπω γιατι οι μ@λ@κες θα ειναι παντα μ@λ@κες δεν αλλαζουν δυστηχως

Αφου το εχω δει μπροστα μου ποσο ηλιθιοι ειναι καποιοι,σταματαω με το σκουτερ οταν αναβουν οι λαμπες που μπορω να περασω ανετα μερχρι να ερθει το τρενο και ο π@π@ρ@ς απο πισω μου,μου κορναρει,του κανω χωρο και περναει στο τσακ αυτον πολυ θα θυελα να τον δω ρε φιλε κατω απο το τρενο και θα γελαω,ΝΑΙ θα γελαω γιατι αυτος ο μαλ@κ@ς μπορει να φαει καποιον μοτσυκλετιστη η πεζο καποια μερα,οποτε αν ειναι να σκοτωθει ας σκοτωθει εκει να τελειωνει η υποθεση!!
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΕ: Αθήνα-Θεσ/νίκη με 9 ευρώ
    από golis στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2011, 13:14
  2. Μαμιεται ο ΟΣΕ !!!!
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2010, 08:35
  3. ΟΣΕ και μηχανες