Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ο αλεξιπτωτιστής

Μέλος Το avatar του/της thrax

Ο αλεξιπτωτιστής

Ηταν ενας αλεξιπτωτιστης, μεγαλο κομαντο και πολυ εμπειρος.
    Μια μερα του λεει η μανα του (γιατι εμενε σαν γνησιος ελλην ακομη με την μανα του) "Αγορι μου σημερα μην πας, ειδα κακο ονειρο! -Ελα ρε μανα μη τα πιστευεις αυτα! -Παιδι μου κατι θα σου συμβει! -Ρε μανα, τοσα χρονια, προσεχω, ξερω! -Mη παιδι μου, σημερα μη πας, το ονειρο!!!"
    Τελος παντων αυτος παει.
    Εκει που διπλωνε το αλεξιπτωτο και ετοιμαζοταν να πεσει αρχισε να το ξανασκεφτεται: "Ρε λες να χει δικιο η μανα μου" και τετοια. Λεει στον λοχαγο του διπλα, "Το και το, κυρ λοχαγε, καλυτερα μην πεσω! -Ρε τι βλακειες ειναι αυτες, φυσικα και θα πεσεις! -Μα η μανα μου, ξερετε... -Κοιτα ρε εναν μαντραχαλο, λοιπον αν θες, για να νιωσεις καλυτερα, ελα να ανταλλάξουμε αλεξιπτωτα!"
    Παιρνει ο τύπος του λοχαγου, παίρνει ο λοχ. του κομάντο, ανεβαίνουν στο αεροπλανο και πανε για την πτωση. Πέφτει πρώτος το κομάντο, τραβάει το κορδόνι, ανοίγει το αλεξίπτωτο, ολα καλα. Εκεί που έπεφτε ωραία και καλά, σκεφτόταν "τι βλάκας που είμαι, αδικα ανησυχούσα, που κάθομαι και ακούω τέτοιες βλακείες!", και ακούει μια φωνη απο πάνω του και να τον προσπερνά:
    "Γ@μώ τη μανα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ"

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Ετοιμασου και σου'ρχεται... :a13:
    wasting space via Architecture

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Ετοιμασου και σου'ρχεται... :a13:
    Εχει συννεφιάσει κιόλας..
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
    Ηταν ενας αλεξιπτωτιστης, μεγαλο κομαντο και πολυ εμπειρος.
    Μια μερα του λεει η μανα του (γιατι εμενε σαν γνησιος ελλην ακομη με την μανα του) "Αγορι μου σημερα μην πας, ειδα κακο ονειρο! -Ελα ρε μανα μη τα πιστευεις αυτα! -Παιδι μου κατι θα σου συμβει! -Ρε μανα, τοσα χρονια, προσεχω, ξερω! -Mη παιδι μου, σημερα μη πας, το ονειρο!!!"
    Τελος παντων αυτος παει.
    Εκει που διπλωνε το αλεξιπτωτο και ετοιμαζοταν να πεσει αρχισε να το ξανασκεφτεται: "Ρε λες να χει δικιο η μανα μου" και τετοια. Λεει στον λοχαγο του διπλα, "Το και το, κυρ λοχαγε, καλυτερα μην πεσω! -Ρε τι βλακειες ειναι αυτες, φυσικα και θα πεσεις! -Μα η μανα μου, ξερετε... -Κοιτα ρε εναν μαντραχαλο, λοιπον αν θες, για να νιωσεις καλυτερα, ελα να ανταλλάξουμε αλεξιπτωτα!"
    Παιρνει ο τύπος του λοχαγου, παίρνει ο λοχ. του κομάντο, ανεβαίνουν στο αεροπλανο και πανε για την πτωση. Πέφτει πρώτος το κομάντο, τραβάει το κορδόνι, ανοίγει το αλεξίπτωτο, ολα καλα. Εκεί που έπεφτε ωραία και καλά, σκεφτόταν "τι βλάκας που είμαι, αδικα ανησυχούσα, που κάθομαι και ακούω τέτοιες βλακείες!", και ακούει μια φωνη απο πάνω του και να τον προσπερνά:
    "Γ@μώ τη μανα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ"
    Αφού συννέφιασε ας φυσήξει και λίγο πριν πέσει η μπόρα

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aaarecycle_makis.gif 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	82906

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Αντε ρε, πως και δεν το ειδα???
    Τζαμπα εγραφα τοση ωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
    Αντε ρε, πως και δεν το ειδα???
    Τζαμπα εγραφα τοση ωρα
    Το καλό είναι πως κέρδισες μπυράκια !

Κι άλλο ένα επειδή έγραφες πολύ ώρα