Ως παλαιός Ραδιοερασιτέχνης, (sv2clx), γνωρίζω οτι, όταν ακούγαμε κάποιον ανεπιθύμητο στο CQDX, τον αφήναμε να μιλά μόνος του, αναπάντητα, μέχρι να κουρασθεί κ να φύγει.
Έχει κανείς τήν ευγένεια να μου γνωρίσει άν κι εδώ ισχύει το αυτό;
Ως παλαιός Ραδιοερασιτέχνης, (sv2clx), γνωρίζω οτι, όταν ακούγαμε κάποιον ανεπιθύμητο στο CQDX, τον αφήναμε να μιλά μόνος του, αναπάντητα, μέχρι να κουρασθεί κ να φύγει.
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Μπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Welcome![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
........
............
............
Ακουτε τιποτα ρε παιδια;:rotflmao:
Περα απο την πλακα ορεξη για κουβεντα να'χεις εδω μεσα![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αν σού'πανε τέτοια πράγματα για εμάς εδώ μέσα, σίγουρα κάποιος ραδιοαρβύλας την έβγαλε τη φήμη. :rotflmao:
Καλώς ήρθες !
![]()
![]()
![]()
και ως κλασσικο αρβυλας βρωμαει γι αυτο λασπολογει εις βαρος μας![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Γιατί ρε....οι λάσπες για τούς εντουράδες δεν είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
και ως κλασσικο αρβυλας βρωμαει γι αυτο λασπολογει εις βαρος μας![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
........................................τι εννοεις?????
Dorsoduro 750 & Norton 16H
........................................τι εννοεις?????
Όταν ανέβω στο πατρικό μου στο Λαγκαδά, θά σου πώ απο κοντά...
Καλή Ανάσταση κ Υγεία σέ όλες κ όλους.
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.