Ειχα κατεβει σ'ενα χωριο λιγο πιο πανω απ'την Τριπολη και με γραψαν για κρανος και διπλωμα. (Καλυτερα να μη σχολιασω το πως!!) Επειδη δεν ειχα το ΑΦΜ και καποια αλλα στοιχεια μαζι μου, μου ειπαν μολις τα βρω να παω απο το τμημα να τα δωσω. Παω μετα απο δυο ωρες στο τμημα και αφου γραψαν τα στοιχεια που ελειπαν μου ειπε ο αστυφυλακας οτι θα μου ερθει ειδοποιηση σπιτι (Αθηνα) να παρουσιαστω στο δικαστηριο.
Εχω τις εξης αποριες:
1. Δεν θα επρεπε να μου δωσουν την κληση σε περιπτωση που θελω να την πληρωσω.
2. Μου ειπε οτι το δικαστηριο θα γινει Σεμπτεμβρη. Δεν γινεται να ζητησω αναβολη ή να το μεταφερω Αθηνα?
3. Το προστιμο του κρανους ειναι 83 Ευρω. Αυτο δεν ισχυει με τον παλιο ΚΟΚ? Και τι θα πληρωσω τελικα??? (Για κρανος διοτι το διπλωμα θα εχει εκδωθει μεχρι τοτε).
4 (Απορια BONUS). Σαν επιβλητες του ΚΟΚ, δεν θα επρεπε να ξερουν οτι το περιπολικο πρεπει να ειναι παρκαρισμενο 10μ τουλαχιστον απο τον καθετο δρομο και οχι πανω στην γωνια.
Μηπως τελικα οσοι μενουν Αθηνα δεν πρεπιε να πηγαινουν επαρχια γιατι ισχυει αλλος ΚΟΚ για μας εκει? Διοτι η φραση του αστυφυλακα "Ααα! απο Αθηνα εισαι ε? Για ασε το μηχανκι εκει" οταν με σταματησε, αυτη την εντυπωση μου εδωσε.