Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Μπερδεμα με κληση

Νέο μέλος

Μπερδεμα με κληση

Ειχα κατεβει σ'ενα χωριο λιγο πιο πανω απ'την Τριπολη και με γραψαν για κρανος και διπλωμα. (Καλυτερα να μη σχολιασω το πως!!) Επειδη δεν ειχα το ΑΦΜ και καποια αλλα στοιχεια μαζι μου, μου ειπαν μολις τα βρω να παω απο το τμημα να τα δωσω. Παω μετα απο δυο ωρες στο τμημα και αφου γραψαν τα στοιχεια που ελειπαν μου ειπε ο αστυφυλακας οτι θα μου ερθει ειδοποιηση σπιτι (Αθηνα) να παρουσιαστω στο δικαστηριο.

Εχω τις εξης αποριες:

1. Δεν θα επρεπε να μου δωσουν την κληση σε περιπτωση που θελω να την πληρωσω.
    2. Μου ειπε οτι το δικαστηριο θα γινει Σεμπτεμβρη. Δεν γινεται να ζητησω αναβολη ή να το μεταφερω Αθηνα?
    3. Το προστιμο του κρανους ειναι 83 Ευρω. Αυτο δεν ισχυει με τον παλιο ΚΟΚ? Και τι θα πληρωσω τελικα??? (Για κρανος διοτι το διπλωμα θα εχει εκδωθει μεχρι τοτε).
    4 (Απορια BONUS). Σαν επιβλητες του ΚΟΚ, δεν θα επρεπε να ξερουν οτι το περιπολικο πρεπει να ειναι παρκαρισμενο 10μ τουλαχιστον απο τον καθετο δρομο και οχι πανω στην γωνια.

Μηπως τελικα οσοι μενουν Αθηνα δεν πρεπιε να πηγαινουν επαρχια γιατι ισχυει αλλος ΚΟΚ για μας εκει? Διοτι η φραση του αστυφυλακα "Ααα! απο Αθηνα εισαι ε? Για ασε το μηχανκι εκει" οταν με σταματησε, αυτη την εντυπωση μου εδωσε.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Δικαστηριο γιατι;
    Λογω του διπλωματος;;
    Μηπως να πηγαινες να διαμαρτυρτηθεις στο διοικητη;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Νέο μέλος
    Πόσο χρονών είσαι φίλε μου?
    ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Και εμενα που με εγραψαν για κρανος και χαρτια πριν απο κανα μηνα ηταν 90 ευρα και μου ειπε πως αν σε 15 μερες δεν εχω πληρωσει θα πρεπει να παω δικαστικος και ειχε κ ημερομηνια η κληση για το δικαστηριο...Ευτυχως την εσβησα

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Δικαστηριο γιατι;
    Λογω του διπλωματος;;
    αφου δεν ειχε διπλωμα ο ανθρωπος καθολου.
    μ'αρεσει που μερικοι κανουν την μ@λακια και μετα τους φταινε γιατι τα περιπολικα δεν ηταν στην θεση τους.
    δηλαδη ρε φιλε αν ηταν 10 μετρα πιο εκει δεν θα επρεπε να σε γραψουν ή θα αλλαζε κατι?
    οσο για την επαρχια δεν ισχυει τιποτα διαφορετικο γιατι και η επαρχια ειναι ελλαδα.μ@λακες ελληνες ομως υπαρχουν παντου.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Re: Μπερδεμα με κληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregpktm
    Ειχα κατεβει σ'ενα χωριο λιγο πιο πανω απ'την Τριπολη και με γραψαν για κρανος και διπλωμα. (Καλυτερα να μη σχολιασω το πως!!) Επειδη δεν ειχα το ΑΦΜ και καποια αλλα στοιχεια μαζι μου, μου ειπαν μολις τα βρω να παω απο το τμημα να τα δωσω. Παω μετα απο δυο ωρες στο τμημα και αφου γραψαν τα στοιχεια που ελειπαν μου ειπε ο αστυφυλακας οτι θα μου ερθει ειδοποιηση σπιτι (Αθηνα) να παρουσιαστω στο δικαστηριο.

Εχω τις εξης αποριες:

1. Δεν θα επρεπε να μου δωσουν την κληση σε περιπτωση που θελω να την πληρωσω.
    2. Μου ειπε οτι το δικαστηριο θα γινει Σεμπτεμβρη. Δεν γινεται να ζητησω αναβολη ή να το μεταφερω Αθηνα?
    3. Το προστιμο του κρανους ειναι 83 Ευρω. Αυτο δεν ισχυει με τον παλιο ΚΟΚ? Και τι θα πληρωσω τελικα??? (Για κρανος διοτι το διπλωμα θα εχει εκδωθει μεχρι τοτε).
    4 (Απορια BONUS). Σαν επιβλητες του ΚΟΚ, δεν θα επρεπε να ξερουν οτι το περιπολικο πρεπει να ειναι παρκαρισμενο 10μ τουλαχιστον απο τον καθετο δρομο και οχι πανω στην γωνια.

Μηπως τελικα οσοι μενουν Αθηνα δεν πρεπιε να πηγαινουν επαρχια γιατι ισχυει αλλος ΚΟΚ για μας εκει? Διοτι η φραση του αστυφυλακα "Ααα! απο Αθηνα εισαι ε? Για ασε το μηχανκι εκει" οταν με σταματησε, αυτη την εντυπωση μου εδωσε.

1.συνηθως το ΑΦΜ σου το γραφουν στη τελευταια σελιδα του διπλωματος .....γιατι χρειαζεται!
    2.Δ.Ξ/Δ.Π
    3.83? για το κρανος. δικαστηριο για το διπλωμα, εχεις πολυυυυυυυυ καιρο για να το βγαλεις δε πιστευω να σε καλεσουν πριν τη διετια!
    θεσσαλονικη μου ηρθε το χαρτι μετα απο 4 χρονια, αφου σε καποια φαση ειπα οτι μαλλον δε θα με γραψανε ή οτι καπου θα χαθηκε η κληση!!
    4.ναι, εαν εισουν μπατσος κ ΕΣΥ μπορουσες να τους γραψεις!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Τα δικαστηρια για διπλωμα πλεον δεν κανουν 2 χρονια να ερθουν.Διοτι παραγραφηκανε χιλιαδες πλημεληματα γιαυτο το λογο.
    Λογο του οτι η παραβαση ηταν το διπλωμα σε στελνει δικαστηριο και μπορει αντι να σου κοψει προστιμο για το κρανος να το σημειωσει στην κληση και να δικαστεις και γιαυτο.
    Οσο για το παρκαρισμα των μπατσων στην γωνια,ε θα μπορουσαν να ειχαν παρκαρει αλλοι 10000000 πολιτες εκει.Οχι οτι κανανε καλα,αλλα....
    Τελος,οδηγουσες χωρις διπλωμα και σου φταινε οι μπατσοι?

www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero

Το ιδιο μου ειπε και ενας γεροντας εκει που με ειδε οτι με γραψανε, αλλα που να βρεις το δικιο σου ρε παιδια? Πιστευω περισσοτερες φασαριες θα ειχα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

αφου δεν ειχε διπλωμα ο ανθρωπος καθολου.
    μ'αρεσει που μερικοι κανουν την μ@λακια και μετα τους φταινε γιατι τα περιπολικα δεν ηταν στην θεση τους.
    δηλαδη ρε φιλε αν ηταν 10 μετρα πιο εκει δεν θα επρεπε να σε γραψουν ή θα αλλαζε κατι?
    Εχω τελειωσει τις εξετασεις με το διπλωμα αλλα δεν εχει εκδωθει ακομα. Και οταν πηγα να ζητησω καποια βεβαιωση απο το υπουργειο δε μου δωσανε λογω γιορτων. (δημοσιο)
    Οσο για το περιπολικο, αφου το πας ετσι τοτε ισχυουν αλλοι κανονες για την στυνομια ε? Να μου πεις το γραφει στον ΚΟΚ αυτο γιατι δεν το ειδα πουθενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marky

Πόσο χρονών είσαι φίλε μου?
    Εικοσιτριων. Γιατι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

1.συνηθως το ΑΦΜ σου το γραφουν στη τελευταια σελιδα του διπλωματος .....γιατι χρειαζεται!
    2.Δ.Ξ/Δ.Π
    3.83? για το κρανος. δικαστηριο για το διπλωμα, εχεις πολυυυυυυυυ καιρο για να το βγαλεις δε πιστευω να σε καλεσουν πριν τη διετια!
    θεσσαλονικη μου ηρθε το χαρτι μετα απο 4 χρονια, αφου σε καποια φαση ειπα οτι μαλλον δε θα με γραψανε ή οτι καπου θα χαθηκε η κληση!!
    4.ναι, εαν εισουν μπατσος κ ΕΣΥ μπορουσες να τους γραψεις!!!!
    ΟΚ. Ευχαριστω fantacid

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αν εχεις παρει το διπλωμα τοτε να πας στον μλκ στο υπουργειο και να του πεις οτι χρειαζεσαι βεβαιωση για δικαστηριο.Αν δεν σου δωσει πηγενε στον προισταμενο του και ανεφερε το.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Νέο μέλος
    Μεχρι να γινει το δικαστηριο θα το εχω παρει στα χερια μου πιστευω. Οποτε θα τους δειξω το διπλωμα.

Το ιδιο μου ειπε και ενας γεροντας εκει που με ειδε οτι με γραψανε, αλλα που να βρεις το δικιο σου ρε παιδια? Πιστευω περισσοτερες φασαριες θα ειχα.
    Δεν είχες κράνος κ δίπλωμα...

Ποιο ακριβώς "δίκιο" σου να βρεις;

α, ρε Ελλάδα....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Μπερδεμα με κληση

Τελικα οι Ελληνες μια χαρα τους γνωριζουν τους νομους....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν είχες κράνος κ δίπλωμα...

Ποιο ακριβώς "δίκιο" σου να βρεις;

α, ρε Ελλάδα....
    Πηγαινα να βαλω βενζινη σε ενα βενζιναδικο που ηταν 80-100 μετρα πιο περα απο το σημειο που ξεκινησα. Μηπως επρεπε να φορεσω και τη στολη, και γαντια φυσικα, μη ξεχασω και και τις μποτες! Τι αλλο να φορεσω για να μη με χτυπησει το γαιδουρακι??? Γιατι ειναι και επικυνδυνα πολυ ξερεις! Ειδικα τα καινουργια γαίδουρια που βγαινουν και σε 1000cc πιανουν μεχρι και 650km/h μπορω να σου πω! Ωραια, οντως ηταν παραβαση. Θα φοραγε κανεις κρανος για να παει απο τη μια γωνια ενος οικοδομικου τετραγωνου μεχρι την αλλη? Αντε, να σου βαλω 2 οικ. τετρ. κιολας.

Οσο για το διπλωμα, αν διαβασες παραπανω (και απλα δεν ηθελες δηθεν να το παιξεις νομιμος Ελληναρας ) το εχω βγαλει. Δεν το ειχα μαζι μου επειδη δεν εχει εκδοθει.

Νέο μέλος

Re: Re: Μπερδεμα με κληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τελικα οι Ελληνες μια χαρα τους γνωριζουν τους νομους....
    Γιατι ρε'συ gcrook δικιο δεν εχω? Για ολους μας δεν ισχυουν οι νομοι? Γιατι αυτοι να ειναι υπερανω του νομου? Και οταν σου λεω γωνια το ειχαν αφησει, το εννοω! 1μ. το πολυ απο τον καθετο δρομο το ειχαν αφησει, ελεος! Και να μην το ξερει καποιος οτι απαγορευεται, "χτυπαει" στο ματι οτι κατι δεν παει καλα.

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Πηγαινα να βαλω βενζινη σε ενα βενζιναδικο που ηταν 80-100 μετρα πιο περα απο το σημειο που ξεκινησα. Μηπως επρεπε να φορεσω και τη στολη, και γαντια φυσικα, μη ξεχασω και και τις μποτες! Τι αλλο να φορεσω για να μη με χτυπησει το γαιδουρακι??? Γιατι ειναι και επικυνδυνα πολυ ξερεις! Ειδικα τα καινουργια γαίδουρια που βγαινουν και σε 1000cc πιανουν μεχρι και 650km/h μπορω να σου πω! Ωραια, οντως ηταν παραβαση. Θα φοραγε κανεις κρανος για να παει απο τη μια γωνια ενος οικοδομικου τετραγωνου μεχρι την αλλη? Αντε, να σου βαλω 2 οικ. τετρ. κιολας.

Οσο για το διπλωμα, αν διαβασες παραπανω (και απλα δεν ηθελες δηθεν να το παιξεις νομιμος Ελληναρας ) το εχω βγαλει. Δεν το ειχα μαζι μου επειδη δεν εχει εκδοθει.

1) Και φταίς, και καλά κάνανε και σε γράψανε, και πάς και να μας πείς
    στην τελική -με απέραντο σαρκασμό και με την υπέρτατη εμπειρία που
    έχεις- ότι ήταν λάθος τους.....

2) Αφού νομίζεις ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά για 80-100 μέτρα, στάσου
    απέναντι από ένα τοίχο, 5 μέτρα ας πούμε, κλείσε τα μάτια σου και περπάτα...
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..... Να δείς τί θα πάθεις σε 5 μέτρα απόσταση με 5χλμ
    (ανάθεμα) ταχύτητα.....
    Φαντάσου το αυτό με 50χλμ ταχύτητα ...Μάλλον δεν μπορείς.....

Κανείς δεν σου είπε φόρα γάντια - μπότες - και φόρμες για να πάρεις τσιγάρα ή
    να βάλεις βενζίνη στο μηχανάκι σου....

ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ.... ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝΕ....

Και ναί, πρέπει να φοράς κράνος και για να κάνεις 50 μέτρα, γιατί απλά το διαπίστωσες
    και μόνος σου.....

Μπορεί να μην χτυπήσεις ποτέ, αλλά μην το κυνηγάς, ούτε για 50 μέτρα...
    Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε βρεί.....

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπερδεμα με αδεια κυκλοφοριας.... Help Please !!!!
    από Chris-GR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2012, 13:22
  2. Μπέρδεμα με κράνος
    από Tomahawk στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2011, 10:32
  3. μπερδεμα με χτ 600 '00'μοντελο
    από junior07 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 09:02
  4. Απαντήσεις: 11