Προς το τύπο με το GS 650 το πρωί 8.50 στον Κηφισό προς Πειραια.
Ρε φίλε τι προσπάθησες να δείξεις?
Πόσους μπορείς να σκοτώσεις με τη μια? η πόσο ΒΛΑΜΕΝΟΣ είσαι?
Βλαμένε ε βλαμένε........![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Δεν αξιζει να χαλιεσαι με κατι τετοιους αν και εκεινη την ωρα κομματακι δυσκολο να μη σιχτιρισεις...
Τουλαχιστο προσπα8ησε να τους αποφευγεις μη σε παρουν σβαρνα και πληρωσεις χωρις λογο και αιτια τη μλκια τους!!
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Θυμαμαι πριν καμποσα χρονια κατεβαινα την Δεκελειας με ενα στρογγυλοφαναρο (γυρναγα απο την δουλεια) και οπως κατεβαινα χωθηκα καταλαθος σε εναν με ενα BMW και του σηκωσα το χερι να του ζητησω συγνωμη. Αυτος μετα με πλησιασε απο πισω και με βαρεσε "σφαλιαρα" στο κρανος απο πισω... :hypnotize Ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποσο λογικο ηταν αυτο... για κακη του τυχη επαιζε ενας ζητας απο πισω και του εκανε σημα αλλα εγω τα εκανα επανω μου γιατι ουτε διπλωμα ειχα ουτε ασφαλεια τπτ και την εκανα σε ενα στενο και δεν ειδα την συνεχεια... ακυρο με το τοπικ αλλα το θυμηθηκα.
Τον εχω πετυχει και εγω τον τυπο αρκετες φορες!![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
χα κι εγώ πέτυχα έναν παρόμοιο τυπάκο χθες με ένα v-strom 1000 στην εθνική προς γλυφάδα, εγώ με το ninja ήγαινα με καμια 120αρα και οτύπος με πέρασε ξεκράνωτος τουλάχιστον με 160............. ρεεεεεεεεεεεεεε ζηλέψανε και τα v-strom τους varaderistes........:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Ολοι του κοσμου οι τσαγιωμενοι ενωθητε.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
σιγα ρε φιλαρακι, ενα test ride καναμε, μην γινεσαι υπερβολικος......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κοιτα ρε κατι κουλαδια που τσαντιζονται κιολας![]()
![]()
δε φτανει που σας δωσανε διπλωμα, τσαμπουκαλευεστε κιολας....
![]()
![]()
![]()
Ενα κίτρινο GS ?
τον έχω πετύχει κι εγώ εκείνες τις ώρες...δεν θα περάσει τα 40 ο καραγκιόζης έτσι όπως πάει![]()
Αλλο ένα νούμερο στις στατιστικές![]()