KSEREI KAPOIOS ENA YAMAHA SDR200?
OMOIOTHTES MOTER KAI EIDIKA KYLINDROY ME DT200R?
KSEREI KAPOIOS ENA YAMAHA SDR200?
OMOIOTHTES MOTER KAI EIDIKA KYLINDROY ME DT200R?
Super σπάνιο μηχανάκι. Απ΄ότι θυμάμαι οι έμποροι έλεγαν ότι το μοτέρ είναι ουσιαστικά DT, στην πράξη όμως φάνηκε ότι διαφέρουν. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως.
Θυμάμαι μιά απάντηση σε αναγνώστη κάποιου περιοδικού, όπου είχε πρόβλημα ανταλλακτικών και ζητούσε βοήθεια. Η απάντηση του περιοδικού ήταν ότι τα 2 μοτέρ έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές.
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Super σπάνιο μηχανάκι. Απ΄ότι θυμάμαι οι έμποροι έλεγαν ότι το μοτέρ είναι ουσιαστικά DT, στην πράξη όμως φάνηκε ότι διαφέρουν. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως.
Θυμάμαι μιά απάντηση σε αναγνώστη κάποιου περιοδικού, όπου είχε πρόβλημα ανταλλακτικών και ζητούσε βοήθεια. Η απάντηση του περιοδικού ήταν ότι τα 2 μοτέρ έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές.
![]()
Mία φορά είχα οδηγήσει (αυτό που είχε κάνει τεστ το μοτό) και μου είχε φανεί πολύ δυνατότερο από το DT μου.
You BETA believe...
Πώπω...πολύ ομορφούλι είναι αυτό..ούτε που το είχα ξαναδεί..μήπως ήταν ιαπωνικό παραεισαγωγής?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Ακριβώς...... Τόσο όμορφα μηχανάκια οι Ιάπωνες τα κρατούσαν για την πάρτη τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
..μήπως ήταν ιαπωνικό παραεισαγωγής?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ακριβώς...... Τόσο όμορφα μηχανάκια οι Ιάπωνες τα κρατούσαν για την πάρτη τους.
![]()
Ναι και φαντασου καποιοι εδω διπλα...που ανοιξα και ποστ να τους το δειξω μιας και δεν ηξερα τιποτα για το συγκεκριμενο.....μονο που δεν με κραξανε![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
.....μονο που δεν με κραξανε![]()
γιατί να σε κράξουνε ;; Ακόμα και μετά από 15+ χρόνια το SDR δείχνει τόσο όμορφο και καθόλου ξεπερασμένο. Το χωροδικτύωμα σκελετού και ψαλιδιού είναι :a07:
Edit @ : Καλά τα λέμε εμείς. Ο kostac που ρώτησε, εξαφανίστηκε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
γιατί να σε κράξουνε ;; Ακόμα και μετά από 15+ χρόνια το SDR δείχνει τόσο όμορφο και καθόλου ξεπερασμένο. Το χωροδικτύωμα σκελετού και ψαλιδιού είναι :a07:
Edit @ : Καλά τα λέμε εμείς. Ο kostac που ρώτησε, εξαφανίστηκε![]()
Ενταξει το "κραξανε" ετσι το ειπα....απλα δεν αρεσε τοσο.....
Οσο για τον Κostac ...κατι μου λεει οτι ψαχνει τροπους να βελτιωσει το dt του.....αλλα ειναι σε λαθος δρομο.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
O KWSTAS EINAI STO SXOLEIO... EGW EIMAI H MAMA TOY...:rotflmao:
LOIPON SOBARA TWRA TO SDR EINAI MONTELO 87"
TO MOTER SYMFWNA ME TIS FOTO POY EXW BREI KAI EGW EINAI IDIO ME TOY DT ALLA MEXRI TON KYLINDRO...
APO EKEI KAI META MOY TA XALAEI...
ENW SYMFWNA ME OLA TA DATA POY EXW BREI EINAI PANOMOIOTYPO ME TO DT... (ROPES, IPPODYNAMH, KYBISMOS, DIAMETROS KAI DIADROMH PISTONIOY KTL...) KANEI TO EKSEIS KOYLO:
EXEI TO YPVS APO THN ALLH MERIA!!!!!
FRIKH!!!!
EIDIKA EPEIDH EXW BREI XITWNIO ETOIMO APO USA GIA TO SYGKEKRIMENO MHXANAKI POY TO KANEI 240cc!!! NA MHN APORW LOIPON AN MPORW NA TO BALW STO DT????
EE????![]()
ASE POY MPOREI NA MPAINI KAI TO PSALIDI![]()
DILADI TO EXEI STIN EISAGOGI ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
EXEI TO YPVS APO THN ALLH MERIA!!!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ίσα που μπορεί να είναι καμμιά 20αριά πόντους πιο κοντό το ψαλίδι του :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
ASE POY MPOREI NA MPAINI KAI TO PSALIDI![]()
:rotflmao: