Καποιες διευκρινισεις.....
1) ΔΕΝ ειμαι υπερ κανενος κομματος...κ τα δυο ειναι για τον φουτσο
2) Δεν ειμαι αντι-παοκ αντι-αεκ αντι-γαυρος κλπ.....
3)Ειμαι οπαδος, που συμφωνα με το ελληνικο λεξικο σημαινει "αυτος που πιστευει σε μια ιδεα" κ ΟΧΙ ΒΛΑΚΑς ΑΜΥΑΛΟΣ κ με ενα μαχαιρι στο χερι.
Εχουμε κ λεμε....
Ημερα τριτη 27/3/2007 πηγαινουμε με κατι φιλαρακια κ αγοραζουμε εισιτηρια για να δουμε την καψουρα μας τον ΑΡΗ για το ερχομενο ματς με τον Εργοτελη απο τον SUPER3.
Σκοτωνονται οι βλακες κατω στην αθηνα μερα μεσημερι κ δεν εχουν βρει ακομα τον δολοφονο!!!!!!?????!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ερχεται μετα το μπαχαλο κ βγαινουν τα νεα ερι κλεισιμο συνδεσμων, μη παροχη εισιτιριων κλπ.
Κ βγαινει χθες (12/4/2007) ο υπουργος ορφανουλακης κ λεει οτι ο ΑΡΗΣ θα τιμωρηθει γιατι εσπασε μια συμφωνια κυριων κ εδωσε εισιτιρια σε συνδεσμους κ ΕΤΣΙ θα γινουν τα δυο μας ματς 10με παοκ στο μπασκετ κ 2)με εργοτελη στη μπαλα με 2-3 μερες καθυστερηση για να βγουν νεα εισιτιρια μακρια απτους συνδεσμους!!!!!!!!
Εχουμε κ λεμε.....
1) Τα εισιτιρια ειχαν δωθει ΠΡΙΝ το θανατο.......:hypnotize :hypnotize :hypnotize
2) ΟΛΕΣ οι ομαδες ειχαν δωσει εισιτιρια στους συνδεσμους ΠΡΙΝ το θανατο του οπαδου(βλακα απο βλακες). Κ ο παοκ που παιζει με ξανθη εντος κ η λαρισα που παιζει με γαυρο κλπ
3) ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ θα τιμωρηθει για αυτο κ θα παιξει λιγες μερες μετα...
4) Οσοι εχουν εισιτιρια θα πανε να τα αλλαξουν με τα νεα.....δηλαδη γαμωτη μου ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΝΑΚΙΑ? Τα πρεζακια επισης θα γιατρευτουν...οι κουτσοι θα περπατησουν...οι τυφλοι θα δουν....κ οι δολοφονοι - βλακες θα γραφτουν στο χαρβαρντ !!!!
5) Οσοι ειναι απο επαρχια κ ειναι ηδη σαλονικα για το 3ημερο(πχ απο κρητη) τι σκατα θα κανουν τα παιδια?ποιος θα τους πληρωσει τα χαμενα λεφτα?
6) Νομος που να απαγορευει την παροχη εισιτιριων σοτυς συνδεσμους ΔΕΝ υπαρχει ακομα....!!!!Αρα πως τιμωρεις? Δηλαδη θα παν οι του ΑΡΗ κα θα κυνηγανε τους παικτες του εργοτελη????!!! Αν κ αυτο δεν μπορει να ισχυει καθως τα εισιτηρια ειχαν δωθει ΠΡΙΝ το θανατο κ τα επεισοδια.
7) Δηλαδη αυτο το Σ/Κ δεν θα υπαρχει σε κανενα γηπεδο οργανωμενη κερκιδα κ ΜΟΝΟ στον ΑΡΗ θα το βλεπαμε αυτο????
Ε ρε ορφανουλακη το τραβας πολυ το σκοινι....ΕΥΤΥΧΩΣ.....κ ολοι βλεπουν τι κανεις.......
ΥΓ. Οσοι αρχισουν να λενε οτι υποθαλπτουν αυτες οι αποψεις εγκληματιες συνδεσμιτες τοτε ειναι τουλαχιστον """""κες. Οποιος διαπρατει καποιο εγκλημα ενοειται οτι αξιζει οποια ποινη προβλεπει ο εκαστοτε νομος κ αρα ειτε ειναι οπαδος(βλακα τον λεω εγω αυτον) ειτε ειναι κ καλα "φιλαθλος" οπως αυτον με τις δυο κορουλες που εξαιτιας του τιμωρηθηκαμε στο ματς μπασκετ με τον γαυρο τοτε αξιζει καθε ποινη που πρεπει να λαβει....αρα δεν διαχωριζω τους βλακες σε οτι κοινωνικο στρωμα-επιπεδο-μορφωση-αξιες κ αν ειναι-εχουν.