Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 90

Θέμα: για να...ευθυμησουμε

για να...ευθυμησουμε

Μια καλημερα μπηκα να σας πω.500 χιλιομετρακια με το νεο μπλε bandit και η απολαυση δεν εχει τελος.Αλλα εχω ενα ..φοβερο προβλημα.Αυτο το μαλλι πως στρωνει αφου βγαλεις το κρανος;;;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
    Αλλα εχω ενα ..φοβερο προβλημα.Αυτο το μαλλι πως στρωνει αφου βγαλεις το κρανος;;;;;;;;
    To κάνεις αλα Bartlal ή αλα Makis και ξεγνοιάζεις μια και καλή

:rotflmao: :rotflmao:

Ασε φιλε μου.Κανεις το μπανακι σου το πρωι εισαι ωραιος.Βγαζεις το κρανος και νατος ο σκατζοχοιρος...

Ασε φιλε μου.Κανεις το μπανακι σου το πρωι εισαι ωραιος.Βγαζεις το κρανος και νατος ο σκατζοχοιρος...
    Γι'αυτό σου λέω φίλε μου

Ρίχνεις ένα παρκέ, κάνεις το μπανάκι σου κι αστράφτεις, βγάζεις το κράνος και λάμπεις ακόμα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και δεν χρειαζεσαι και τιποτα αντανακλαστικα για το βραδυ.Ασε που οποια σε βλεπει σου λεει΅:Βρε εσυ λαμπεις ολοκληρος τι εχεις κανει;

Και δεν χρειαζεσαι και τιποτα αντανακλαστικα για το βραδυ.Ασε που οποια σε βλεπει σου λεει΅:Βρε εσυ λαμπεις ολοκληρος τι εχεις κανει;
    Αν και είναι ολοφάνερο αυτό που έχεις κάνει..

Άσε που ξεχωρίζεις απ'το εξηνταμίλι :rotflmao:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Άσε που άμα θέλεις σώνει και καλά να κάνεις καμμιά αερογραφία, αλλά τα σχέδια του κράνους σου, σ'αρέσουν, θα έχεις πολύ χώρο στο κούτελο.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Επισης προτεινω και κατι αλλο:Ξυρισμα στο κεφαλι και στην συνεχεια tatoo κρανος...Μονιμο κρανος χωρις να το αλλαζουμε καθε τοσο και αλλες αηδιες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Άσε που άμα θέλεις σώνει και καλά να κάνεις καμμιά αερογραφία, αλλά τα σχέδια του κράνους σου, σ'αρέσουν, θα έχεις πολύ χώρο στο κούτελο.
    Μοναδικό μειονέκτημα οτι ενοχλεί η κόλλα που θα στηρίζει τους αεραγωγούς

:rotflmao:

Μηπως πρεπει να δουμε και την λυση που λεγεται περουκινι;Οσο φορας το κρανος το βγαζεις.Μολις φθασεις στον προορισμο σου λιγη κολλα και ...τσακ ετοιμος και με μαλακι

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλύτερα αν είναι σκατζόχερας το μαλλί,παρά σκατζόχερας ο αναβάτης.
    (Θα έχεις δει πολλά τέτοια άτυχα ζωάκια στο δρόμο) ......
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Πολλα δεν θα πει τιποτα....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: για να...ευθυμησουμε

Μια καλημερα μπηκα να σας πω.500 χιλιομετρακια με το νεο μπλε bandit και η απολαυση δεν εχει τελος.Αλλα εχω ενα ..φοβερο προβλημα.Αυτο το μαλλι πως στρωνει αφου βγαλεις το κρανος;;;;;;;;

ασε

και σενα ειναι μονο το μαλλι τι να πουμε και μεις που αν κανουμε το λαθος να μακιγιαριστουμε κιολας παει και κολλαει ο σοβας στα μαξιλαρακια και κανεις ενα μακιγιαζ και ενα κρανος π#@%@$%345να

τραγικο

:rotflmao:

(σοβαρα μιλαω)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

να παρεις την αδιαβροχη μασκαρα της estee.Eκτος και εαν πας σε καμια οικοδομη και σου δουλεψουν πανω σου λιγο λαδομπογια που οταν στεγνωσει δεν αφηνει σημαδια..........

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    να παρεις την αδιαβροχη μασκαρα της estee.Eκτος και εαν πας σε καμια οικοδομη και σου δουλεψουν πανω σου λιγο λαδομπογια που οταν στεγνωσει δεν αφηνει σημαδια..........

λες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εστε? τι εστε? αααααα ναι εστε λοντερ πως την λενε ναι αμα μου δωσεις εσυ λεφτα ..... δε παιζει μια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 11:43
  2. Για Να Αναψουν Λιγο Τα Αιματα.....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 15:37
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας