Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Παλαιό μέλος

ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Το Σαβατο νωρις το βραδυ χαθηκε ενα παιδι με παπι στην οδο Σολωμου. Λυπαμαι που γραφω κατι τετοιο γιατι ηταν σιγουρα ενα απο τα παιδια που περνανε σαν τρελα μπροστα απο το σπιτι μου και νομιζουν πως θα προσπερασουν και το θανατο τον ιδιο. ΣΚΑΤΑ! Τωρα μονο οι φιλοι του, νεαρα παιδια και αυτα, του εκαναν μνημοσυνο αφηνωντας το φτερο του παπιου , λουλουδια και κερια. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
    Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ειτε από αυτοκινητο ειτε από μηχανες οποιουδηποτε κυβισμου στην ευθεια που παει στην γνωστη πλατεια Μπουρναζιου και στη Σολωμου υπαρχουν 5 σημεια με λουλουδια και σημειωματα που μπηκαν τα τελευταια 2 χρονια. Προσεχετε φιλοι οταν και οσοι κατεβαινετε σε αυτους τους χαοτικους γυαλινους δρομους. Λυπαμαι παρα πολυ για αυτό που ειδα...
    mustili

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παντα οταν ενας ανθρωπος χανετε και ειδικα νεος ειναι λυπηρο ακομα και αν δεν τον ξερουμε
    ειναι λυπηρο που οι δρομοι μας που πανω τους περνανε τοσες ζωες να ειναι γεματες προβληματα

ειναι λυπηρο να το ξερεις και να μην προφυλασεσε λογο του νεαρου της ηλικιας σου νομιζωντας (και καλα κανεις και το νομιζεις διοτι αλλιως θα μιζεριαζες ) οτι εχεις τον κοσμο ολο

ας ειναι ελαφρυ το χωμα και περα ολων των αλλων που κανουμε καθημερινα ας πουμε και 2 κουβεντες στα παιδια...........οχι κυρηγμα.......στην γλωσσα τους να μη αντιδρουν..................

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

κριμα για το παλικαρι

σκατα γμτ

υγ: τα εβλεπα εγω τα λουλδια και τα κερια και το περιμενα οτι θα 'ναι για κατι τετοιο... ειναι κωλοσημειο εκει στην σολωμου....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Re: ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Το Σαβατο νωρις το βραδυ χαθηκε ενα παιδι με παπι στην οδο Σολωμου. Λυπαμαι που γραφω κατι τετοιο γιατι ηταν σιγουρα ενα απο τα παιδια που περνανε σαν τρελα μπροστα απο το σπιτι μου και νομιζουν πως θα προσπερασουν και το θανατο τον ιδιο. ΣΚΑΤΑ! Τωρα μονο οι φιλοι του, νεαρα παιδια και αυτα, του εκαναν μνημοσυνο αφηνωντας το φτερο του παπιου , λουλουδια και κερια. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
    Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ειτε από αυτοκινητο ειτε από μηχανες οποιουδηποτε κυβισμου στην ευθεια που παει στην γνωστη πλατεια Μπουρναζιου και στη Σολωμου υπαρχουν 5 σημεια με λουλουδια και σημειωματα που μπηκαν τα τελευταια 2 χρονια. Προσεχετε φιλοι οταν και οσοι κατεβαινετε σε αυτους τους χαοτικους γυαλινους δρομους. Λυπαμαι παρα πολυ για αυτό που ειδα...
    Αυτοι οι κ@λοδρομοι 20 χρονια οι ιδιοι ειναι.τετοια περιστατικα τα θυμαμαι απο τα 16 και ειμαι 30 τωρα.τι να πω ρε γμτ,κριμα να χανονται ετσι

Παρόμοια θέματα

1. Μπουρνάζι 10/12 21:00
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ