Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Help. 250cc

Question Help. 250cc

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum αλλά και στον κόσμο της μηχανής. Θέλω να αγοράσω ενα 250αρι δίχρονο αλλα δεν ξέρω ποιο απο όλα. Τα δίχρονα τα οποία γνωρίζω ειναι:
    1)NSR 250
    2)TZR 250
    3)RS 250
    4)RGV 250
    Θα ήθελα να μου πείτε σαν πιο έμπυροι πιο κατά την γνώμη σας είναι το πιο αξιόπιστο και πιο έχει τις καλύτερες επιδώσεις.
    Σας ευχαριστώ

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    θελει ψαξιμο ..ολα καλα και δυνατα ειναι..το θεμα ειναι επειδη θα το παρεις μεταχειρισμενο να μην ειναι κ λιωμενο..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=39445

δες πχ αυτη την αγγελια..φαινεται ωραιο κ προσεγμενο μηχανακι..
    εγω rgv εχω οδηγησει κ ηταν πολυ δυνατο..ειδικα μολις πηγαινε 8000 στροφες τρελαινοταν..
    για τα υπολοιπα δεν ξερω..εκτος απο το rs της απριλια τα υπολοιπα ειναι σχετικα παλια σαν μοντελα (10ετιας και βαλε)

το φυσικο περιβαλλον παντως αυτων των μηχανων δεν ειναι η αστικη χρηση οσο η πιστα βεβαια..
    να θυμασαι οτι εχουν αρκετα προβληματακια, θελουν συχνο σερβις και εχουν υψηλες καταναλωσεις λαδια-βενζινες
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Καλαματιανος rider Το avatar του/της flip
    Αυτο που πουλιεται καλο φαινεται κ σε λογικη τιμη αλλα ψαξε κ αλλο

Οπως ειπε ο οΖΖΖυ πρεπει να βρεις ενα σε καλη κατασταση.
    Κυκλοφορουν πολλα απ αυτα τα μοντελα κ σε αρκετα οικονομικες τιμες δεν νομιζω να δυσκολευτεις πολυ να βρεις.

Σκεφτομαι να παρω και εγω το NCR τον χειμωνα και να το κανω πληρη ανακατασκευη.Θα το χω για κανα χρονο μεσα kaι οταν ετοιμαστει θα το βγαζω λιγο εξω ετσ κ αλλιως αυτες οι μηχανες δεν ειναι για καθημερινες μετακινησης

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=36216

να και μια ωραια ανακατασκευη
    οΖΖΖυ ξερεις ποσο του πηγε ($$) τελικα?
    Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
    Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8

ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?

Ψάχνω για κάτι τέτοιο λόγο του ότι είμαι 18αρης και το θέλω για 2 λόγους.
    1)Να πηγαίνω στη δουλεία μου και όχι με τη γ@μημ@νη τη συγκοινωνία
    2)Για να μην καταλήξω σε κανένα cbf 250

Αυτά τι συντήρηση θέλουν? Δηλαδή τι κατανάλωση έχουν και κάθε πότε θέλουν σερβισ?
    Τι είδους προβλήματα έχουν?Πόσα χιλιόμετρα μπορούν να κάνουν σερί?
    Για πόσα ευρό αγορά μιλάμε???
    Παιδιά συγνώμη που σας τα πρίζω με τέτοιες ερωτήσεις αλλα όπως είπα είμαι καινούργιος.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Ψάχνω για κάτι τέτοιο λόγο του ότι είμαι 18αρης και το θέλω για 2 λόγους.

Αυτά τι συντήρηση θέλουν? Δηλαδή τι κατανάλωση έχουν και κάθε πότε θέλουν σερβισ?
    Παιδιά συγνώμη που σας τα πρίζω με τέτοιες ερωτήσεις αλλα όπως είπα είμαι καινούργιος.
    γιατι ρε φιλε το cbf 250 τη εχει ?

και για πρωτο ειδικα ειναι οτι πρεπει.

νο νομιζεις θα σου φανει αργο

Θελουν τακτικη συντηρηση γιατι ειναι ξεσκισμενα και κολλανε..
    καινε τα "αντερα" τους (διχρονα ειναι τι να κανουμε)
    απο προβληματα συνηθως κολλανε οι κινητηρες τους γιατι οπως προανεφερα αυτοι οι κινητηρες κατω απο τις 8000 στροφες υπολειτουργουν και οι προκατοχοι τους τους δουλευαν ψηλα..

δεν ειναι μηχανακια για καθημερινη χρηση..αν δηλαδη το χεις για μες στην πολη ειναι μαλλον "καταδικασμενο" να αχρηστευτει..
    επισης αν εισαι 18 χρονω δεν δικαιουσαι να το οδηγεις..ανηκει στα μηχανακια που χρειαζεται διπλωμα απεριοριστων κυβικων..

δεν ξερω αν ειναι το πρωτο σου μηχανακι παντως συνοψιζοντας σου λεω:
    1) εχει σχετικα υψηλο κοστος συντηρησης αν και το κοστος κτησης ειναι γυρω στα 2000 ευρω
    2) ειναι πιθανο ο προκατοχος να του χει "αλλαξει τα φωτα"
    3) δεν ειναι για να πηγαινεις να κανεις τις δουλειες σου στο κεντρο
    4) δεν θα το προτεινα για πρωτο μηχανακι γιατι τα 60+ διχρονα αλογα που βγαζει στα χερια ενος απειρου οδηγου θα ναι μαλλον επικινδυνα..

αν δες εχει προβλημα νομιμοτητας -αν δηλαδη δεν σε νοιαζει να οδηγας μηχανακι που δικαιουσαι- κοιτα για κανα cbr 250-400 ή κανα zxr 400..
    κ αυτα υπαρχει πιθανοτητα να ναι ψιλοξεσκισμενα αλλα τουλαχιστον ειναι τετραχρονα..πιο αξιοπιστα δηλαδη..να θυμασαι παντως οτι οταν βλεπεις μηχανη με κοφτη στις 13000 στροφες ή ακομα και τις 18000 (cbr 250) παιζει να σου δωσουν καμια μπιελα στο χερι καμια μερα

(οσο για το cbf μην το απαξιωνεις γιατι ειναι πολυ καλη μηχανη..οχι δυνατη και ροπατη αλλα για πρωτη ειναι μιαααα χαρα )
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Φιλε τιποτα απο αυτα που ζητας δεν θα βρεις σε ενα τετοιο μηχανακι

Αυτα ειναι τωρα πια η μονο για πιστα ή για να βγαινεις μια φορα στις τοσες να κανεις την κ@@λα σου

Παρε το cbf αν θες να χαρεις μηχανη ουτε προβληματα ουτε τπτ
    Γιατι αν καταληξεις σε ενα διχρονο 250 θα το βλεπεις πολλες φορες στο συνεργειο να σου ζητα συνεχεια $$$ και αν δεν εχεις και αλλο μεσο... θα πηγαινεις με τις συγκινωνιες

cbr 400 βρισκεις σε χαμηλες τιμες ενας φιλος μου πηρε πριν μια βδομαδα ενα 1500 σε πολυ καλη κατασταση
    Αλλα δεν στο προτεινω δλδ τπτ πανω απο 250 αλλα τεσπα..

Να ξερεις αν χτυπησεις καποιον με μηχανη πανω απ τα κυβικα σου δεν σε καλυπτει η ασφαλεια οποτε σου περνουν και το σπιτι αν θελουν στισ μυνησεις

Οπότε παιδιά από ότι μου λέτε....... πρέπει να την ξεχάσω την RS.
    Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε 250 εκτός απο cbf και δίχρονα????

Οπότε παιδιά από ότι μου λέτε....... πρέπει να την ξεχάσω την RS.
    Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε 250 εκτός απο cbf και δίχρονα????
    κατι σε εντουρακι δεν σ αρεσει ?

Δεν μπορώ να καταλάβω πως προτείνετε σε κάποιον να πάρει το cbf250 χαρακτηρίζοντάς το ως καλό, τη στιγμή που στις συζητήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν αναφερθεί προβλήματα που είχαν σχεδόν όλοι οι κάτοχοι όπως είναι για παράδειγμα το ότι "δεν κρατάει ρελαντί" και προβληματά με τις ταχύτητες "δεν μπορούν να βρουν νεκρά έυκολα" κλπ.

Κάνω λάθος; Εντάξει...Μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό προτείνετε τετράχρονο στο παιδί,συγκριτικά με τα δίχρονα της συγκεκριμένης συζήτησης, αλλά το cbf250 -αν και Honda- δεν φαίνεται (σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων το έχουν πάρει) τόσο καλό.

Θα μπορούσατε να του προτείνετε κάποιο άλλο 250άρι τετράχρονο που τουλάχιστον δεν έχουν ακουστεί τέτοια πράγματα. Αν πάλι έχω λάθος εντύπωση θα ήθελα να μου πείτε πως έχει το πράγμα διότι με ενδιαφέρει το cbf250 σαν πρώτη μηχανή.

στο καινουργιο μοντελο εχουν διορθωση σιγουρα καποια προβληματα.

το οτι δεν μπαινει η νεκρα διορθωνεται. ρελαντι δεν εχω ακουσει οτι δεν κραταει.

το προτεινουμε επειδη ειναι ηδανικο για πρωτο καθως ειναι πολυ ηρεμο και με το γκαζι που αρμοζει σε εναν αρχαριο

εγω τωρα δεν το εχω για να σου πω για τα προβληματα. ειπα αυτα που εχω ακουσει

καλο το cbfακι κ ναι εχουν λυθει προβληματα του παρελθοντος..με το cbf πας κ πιο ανετα ταξιδακι, καιει κ λιγοτερα.. εδω ενας συμφρουμιτης με ενα honda xr (θα μου πεις καμια σχεση με το cbf, παντως τετραχρονο 250) και κανει αυτη τη στιγμη ταξιδι Ελλαδα-Ινδια (αν θυμαμαι καλα)..
    κατα τη γνωμη μου οταν μαθεις το cbf να το στριβεις με το ενα χερι και με χασμουρητα πηγαινε σε κατι μεγαλυτερο..

κατανοω πως:
    δεν περισσευουν λεφτα για αλλαγες μηχανων
    η ιπποδυναμη του cbf ισως σας φανει πενιχρη

πανω απ ολα ομως η υγεια σας !! (και μετα η τσεπη σας βεβαια!!το διχρονο 250 ειναι η χαρα του συνεργειου λεμε!)

πενιχρι ρε οζζυυυυυ δεν θα φανει σε καποιον αρχαριο

ενας αρχαριος ακομα και παπι να καβαλησει θα του φανει οτι τραβαει. ποσο μαλλον το σι μπι εφ θα του φανει οτι εχει τη δυναμη τις αρκουδας στην αρχη. ετσι πιστευω οτι ειναι

οταν το μαθει καλα ομως τοτε θα θελει κατι αλλο

και το σι μπι εφ πουλιεται πολυ ευκολα και σε παρα πολυ καλη τιμη

καλη επιλογη

Φιλε οσο και να ψαξεις δεν προκειται να βρεις μηχανακι που να μην βγαζει προβληματα ολα κατι θα βγαλουν

Το θεμα ειναι, αυτο το προβλημα που θα βγαλουν θα ναι μικο ή μεγαλο?

Εδω μπαινει το cbf τα προβληματα πχ ρελαντι και η νεκρα που ακουσα ειναι πολυ μικρα σε σχεση με ενα προβλημα που θα βγαζει ενα 2χρονο

Αν και οπως ακουσες αυτα τα προβληματα στο νεο μοντελο εχουν διορθωθει

Τωρα αν θες ψαξε και για κανα μοταρντακι

Δεν μας εχεις πει παντως ποσα μπορεις να διαθεσεις ,που ειναι κ ο βασικοτερος παραγοντας στην επιλογη μιας μηχανης

κοιτα πχ τι μπορεις να βρεις με λιγα χρηματα
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37721

Παντως το cbf ειναι η καλυτερη επιλογη σε θεματα αντοχης

Ο νόμος , για την μακροζωία ενός δικύκλου είναι .... τετράχρονο - υδρόψυκτο .

Θα πρωτεινα, ενα ΑΧ-1 , εαν μπορούσες να το βρεις .
    Το μόνο καλό είναι, ότι δεν είναι μηχανάκι για γκαζοφωνιάδες , και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις ένα, σε καλή κατάσταση .

Αντιστηχα , θα μπορουσες να ψαξεις και για το ΝΧ 250 Dominator , το οποιο θα σε ευχαριστήσει ομοίως ..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. super sport 250cc help
    από pantelis16 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2009, 01:57
  2. help me!!!!
    από kdxsakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:05
  3. Nea Montela Help Please
    από CyBeRseXX στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 10:36
  4. Pls Help 4 Enduro
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks