Το Σαββάτο 10 και την Κυριακή 11 Μάη Η Aprilia Hellas μας καλεί στην Πίστα των Μεγάρων για ένα Test Ride σε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας.
Περισσότερες πληροφορίες στo 210 6898290
και e-mail: panos_patakias@apriliahellas.gr
![]()
Το Σαββάτο 10 και την Κυριακή 11 Μάη Η Aprilia Hellas μας καλεί στην Πίστα των Μεγάρων για ένα Test Ride σε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας.
Περισσότερες πληροφορίες στo 210 6898290
και e-mail: panos_patakias@apriliahellas.gr
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
dorsoduro θα εχει?:wacko:
αμαν έχει, θα ερθουμε ...
αμα παλι δεν εχει ... ... ... θα έρθουμε !!!
Ναι θα έχει κι απ' αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
dorsoduro θα εχει?:wacko:
αμαν έχει, θα ερθουμε ...
αμα παλι δεν εχει ... ... ... θα έρθουμε !!!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ε σ' αυτην την περιπτωση, θα ερθουμε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες στον παναγιωτη να μου κρατησει ενα reserve![]()
Γιώργο πάρε τηλ να δηλώσεις γιατί μάλλον θα γίνει panic άμα δεν κάνεις αίτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ε σ' αυτην την περιπτωση, θα ερθουμε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες στον παναγιωτη να μου κρατησει ενα reserve![]()
![]()
san tis persines aitiseis ???? pou kaname aitisi kai stin ekthesi kai mesw tilefwnou ...kai apla sta megara den eixan idea !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Γιώργο πάρε τηλ να δηλώσεις γιατί μάλλον θα γίνει panic άμα δεν κάνεις αίτηση.![]()
PROzacRIDER
Είπαν ότι φέτος θα είναι πιο οργανωμένα τα πράματα, για να δούμε...........Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
san tis persines aitiseis ???? pou kaname aitisi kai stin ekthesi kai mesw tilefwnou ...kai apla sta megara den eixan idea !!!!![]()
Η οργάνωση δεν αφορά τηλεφωνικό ραντεβού. Αφορά μόνο δήλωση ενδιαφέροντος για test ride και σε ποιά μηχανάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Είπαν ότι φέτος θα είναι πιο οργανωμένα τα πράματα, για να δούμε...........![]()
Αν υπάρχει μεγάλη προσελευση, θα υπάρχει αναμονή.
χτες στην έκθεση δήλωσα συμμετοχή
dorsoduro είπαν, ΔΕΝ θα έχει...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
λεω να ρθω κι εγω...(ευχομαι μονο να μην με δει κανας γνωστος...)
frankly my dear, i dont give a damn...
Φίλε καλοδεχούμενος, αλλά επειδή ξέρω την απέχθεια σου σε ότι έχει λιγότερο από 150 ρόδα, ΔΕΝ θα έχουν το RSV 4 για τεστ....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λεω να ρθω κι εγω...(ευχομαι μονο να μην με δει κανας γνωστος...)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φίλε καλοδεχούμενος, αλλά επειδή ξέρω την απέχθεια σου σε ότι έχει λιγότερο από 150 ρόδα, ΔΕΝ θα έχουν το RSV 4 για τεστ....![]()
![]()
:smilea: ...ξερεις επισης την λατρεια μου για τα V2...οποτε και με μιλλε θα το καταχαρω...αν και δεν νομιζω να αφησουν να πεσει "στιψιμο"?
οπως και να χει ,θα περασουμε καλα πιστευω...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Κοίτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:smilea: ...ξερεις επισης την λατρεια μου για τα V2...οποτε και με μιλλε θα το καταχαρω...αν και δεν νομιζω να αφησουν να πεσει "στιψιμο"?
οπως και να χει ,θα περασουμε καλα πιστευω...![]()
Απ΄ότι άκουσα στην περυσινή εκδήλωση, δεν υπήρξε παρέμβαση στο πως να τα πας. Αν θέλει να το σκίσει κάποιος μέσα στην πίστα πιθανόν να μπορεί να το κάνει, αλλά δεν είναι Track Day.
Εκτός του ότι δεν είναι trackday, μέσα στην πίστα είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν "ταυτόχρονα" άτομα που κάθε ΣΚ πίνουν καφέ στα Μέγαρα, με άτομα που ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ότι εκεί υπάρχει πίστα για μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κοίτα....
Απ΄ότι άκουσα στην περυσινή εκδήλωση, δεν υπήρξε παρέμβαση στο πως να τα πας. Αν θέλει να το σκίσει κάποιος μέσα στην πίστα πιθανόν να μπορεί να το κάνει, αλλά δεν είναι Track Day.
Αρα....
edit: εκτός αν υπάρξει κάποιος σχεδιασμός σχετικά με αυτό το θέμα.........